Şimdi Ara

Gtx 1050 ti 12 gb?:-)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemi yenilemiştim.Ryzen 3 1200,asus prime b350 plus ve corsair 2x8gb 2400 mhz cl4 ram vs.Ekran kartım önceki sistemde sorunsuz olarak kullandığım zotac gtx 1050ti 4gb oc.modeli.sistemi yeniledim windows 10a geçtim.eski sistemde 7 kullanıyordum bu arada.bazı problemler var anlamadığım.oyunları ilk açtığımda ilk açıldıktan kısa bir süre sonra donuyor ctrl+alt+del yapıyorum çıkan ekrandan bişey yapmadan iptal diyorum.bir iki defa yapınca düzeliyor sonra yapmıyor bir daha.genelde biraz eski oyunlarda yapıyor.her oyunda değil.far cry primal kurdum mesela şimdilik yapmadı.fifa18 kurdum açılış vidosunda bir müddet sonra directx hatası verdi oyundan attı.sonra directx diaga bir baktım ekran kartım paylaşımlı 12gb gözüküyor.aslı 4gb.8gb paylaşılan sistem belleği yazıyor bu ne demek anlamadım.harici ekran kartın da böyle bişey olmaması lazım diye biliyorum.yaşadığım problemlerde bundan ötürü olabilirmi?yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
    Gtx 1050 ti 12 gb?:-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkuei -- 25 Aralık 2017; 10:22:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartı belleği dolunca RAM'e atmaya başlar bilgileri. Bu yüzden toplam miktar olarak o kadar fazla gösteriyor.

Asıl gerçek olan "Ayrılmış Video Belleği"
  • Bir problem yoksa tamam o zaman teşekkürler.

• Sen Ona okadar takılma senin ekran kartı 4gb kullanılabilir .

win10 yeni çıktığı zamanlarda Nvidia yayınladığı bı sürücüde VRAM dolduktan sonra ramden yiodu böylelikle 4gb üstü VRAM kullanımı oluodu gtx970in

Tabi daha sonra bu ôzelliği yeni sürümlerde kapattılar.

Bu teknolojiye Wdmm2.0 deniodi bu özellik sadece win10da var die biliyorum.

Senin olayda ekran kartı 4gb aşmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 25 Aralık 2017; 14:3:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gtx 1060 3 gb
    4 yıl önce açıldı
    Ryzen 5 - GTX 1050 Ti
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.