Şimdi Ara

GTX 590 da problem .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Hafta önce aldığım GTX 590 ekran kartımı bilgisayarıma taktıkdan sonra , ağır bi oyun açarak denedim . Bir süre gayet akıcı oynadıkdan sonra bilgisayarım reset attı ve ekran kartının çok ısındığını (85+derece) fark ettim . Daha sonra biraz yer açma , fan düzenlemesi ve fan kontrol programı ile yüksüz 30 yükte 70 derece ye ekran kartımı sabitledim.

Yanlız son 3 gün içerisinde ekranda yatay koyu yeşil çizgiler çıkıp kaybolduğunu gözlemledim . Ekran kartının yükte veya masaüstü ekranında olması fark etmiyordu , monitörden şüphelenip değiştirdim fakat sorun devam ediyor.

sistemim i7 2600k , gigabyte z68 serisi anakart , ramler gskill , Power ise 850 Watt Thermaltake.

Bu durum ısınmadan mı kaynaklı ? , bilgisi olan üstatlardan yardım bekliyorum.

• ekran kartının ramleri arızalanmış olabilir servise götürün
  • böyle bir arıza garantiye girermi acaba ?
  • Eger sorun kartin ramlerindr ise girer. Daha alali 1 hafta gibi bir sure olduysa belki servise gondermeden direk degisim alma sansinizda olabilir.
  • Cevabınız için teşekkür ederim , gecikmeden aldığım firma ile bağlantıya geçeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HUSEMAN

Cevabınız için teşekkür ederim , gecikmeden aldığım firma ile bağlantıya geçeyim.

ılk 1 ay ıcerınde nakıt ıadesı alma hakkına sahıpsınız.
  • paketleyip yolluyorum , değiştirmeleri benim için yeterli . Zaten onarım kabul etmem böyle pahalı bir kartın aldığım ilk haftası için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun dostum..nerden aldınız?
  • büyük ihtimal kartınızın ramleri gitmiş, sıfırıyla değiştirmelerini talep edin
  • aynı sorun benim de başıma geldi ve sorunu çözdüm. Kullandığım hdmi/dvi kablodaymış.. iki ucu da altın hdmi kablo kullandım ve sorun ortadan kalktı. Deneyebilirsen dene
  • Malesef denemeye kalmadı , yolladım ürünü ve ellerinde olmadığı için para iadesi yaptılar. Yanlız şimdi sorun ekran kartsız olmam :(

İnternetde bildiğim her yere baktım ama bulamadım bildiğiniz güvenilir bir site varmı alabileceğim .
  • O dikey cizgilrer fırınlama ile giderilebilir ama yinede siz geri gonderin karti en iyisi

Edit:Para iadesi yapmislar ozaman vatan bilgisayara bi goz at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Alp -- 1 Nisan 2012; 18:54:29 >
  • ısınmadan dolayı kartın ramleri zarar görmüştür.. artık bir dahakine soğutmayı desteklersiniz..
  • inat ettim gtx 590 a , ama bulamıyorum . Bunun performasını gördükten sonra hangi kart insanı tatmin eder ? bilmiyorum...
  • Hep nedense bu gtx 590'da sorun çıkıyor
  • quote:

inat ettim gtx 590 a , ama bulamıyorum . Bunun performasını gördükten sonra hangi kart insanı tatmin eder ? bilmiyorum...

gtx 680
  • Galiba şuan tek seçeneğim o incelemeye başlıyorum 680'i.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iktyas

quote:

inat ettim gtx 590 a , ama bulamıyorum . Bunun performasını gördükten sonra hangi kart insanı tatmin eder ? bilmiyorum...

gtx 680

benden önce davranmışsnız hocam ben de elimdeki bemyeaz iphone 4s'imi satıp gtx 680 almaya bakıyorum

• Baya araştırdıktan sonra anladım 680 çıkmışken 590 almak mantıksız.

Ama gtx 590 gibi 680 ide internetde bulamadım ... beklememiz gerekecek :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.