Merhabalar. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde gtx 460 almayı düşünüyorum ama başlıkta da belirttiğim gibi gigabyte mı alayım zotac mı karar veremedim. Şimdi vatan bilgisayarın sitesinde gigabyte olan 436 TL ama zotac 468 TL. Burada ki fiyat farkı nereden doğuyor? Ve zotac'a vereceğim 30 liralık fazlalığa değer ekstra bir özellik var mı bunları sormak istedim. Ayrıca bu ekran kartına uygun güç kaynağı da önerebilirseniz çok şık olur. Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
gigabyte olanı al.. fiyat farkı marka farkından kaynaklanıyor..
Bir de şunu ekleyeyim unutmuşum.Anakartım da gigabyte. Ekran kartımla anakartımın aynı markadan olması iyi birşey midir uyumluluk açısından yoksa farketmez mi?
Gigabyte..
gigabayte daha iyidir hem sogutma hem sessizlik açısından + saat hızları zotac tan daha yuksektir...
Hadi ya. Fiyatı daha ucuz olan malın daha tavsiye edilir olması şaşırttı beni. Demek bu işler öyle çokta parayla ilgili değil. Her markanın kendine biçtiği bir fiyat var demek ki.
Kesinlikle Gigabyte, soğutma sistemi çok ii ses gelmiyor. Zotac incelemelerinde ses düzeyinin çok fazla olduğu görünüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: angaraeski
Hadi ya. Fiyatı daha ucuz olan malın daha tavsiye edilir olması şaşırttı beni. Demek bu işler öyle çokta parayla ilgili değil. Her markanın kendine biçtiği bir fiyat var demek ki.
beni de hala daha pahalı malın mutlaka daha iyi olduğunu düşünmeniz şaşırttı.
arkadaşlar doğru cevabı vermiş zaten, size de gidip almak kalır artık.
vatanda gigabyte gtx460'lar stokta yok stoğa girdiğinde daha pahalı olacaktır ama girerse
Sağol dostum. Ama 1GB 256 Bit olanlardan almayı planlıyorum.
tabiki karar ve seçim senin nova bilgisayara gelmişti bu gün ilanı vardı inno marta 1 gb gtx460 219ş+kdv diye bi araştır bakalım belki gözüne yatarsa alırsın onu
Gigabyte'ın yeni bir 460 ürünü geldi üzerinde çift fanlı soğutma var. Fiyatı da diğerlerinden çok farklı değil. Kesinlikle onu al. Soğutma çok önemli ekran kartında...
Bir de şunu ekleyeyim unutmuşum.Anakartım da gigabyte. Ekran kartımla anakartımın aynı markadan olması iyi birşey midir uyumluluk açısından yoksa farketmez mi?
Özel soğutuculu Gigabyte alın Anakartla ekran kartının aynı marka olması bir şey değiştirmez
Kesinlikle çok dogru 2 nesil oc li versiyon daha iyi zaten adamlar iyi bir sogutma yapmış 675mhz yi de 715mhz yapmış sogutma desen referans kartlardan daha serin o zamanhttp://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3041
Bu inventus güvenilir bir site mi?Bir de ürünü hemen teslim ederler mi?
ama ZOTAC ta iyi OC oldu donanımhaberdeki inceleme videosunu bir izleynizi kararınızı vermeden önce