Şimdi Ara

GTX 460 GIGABYTE MI YOKSA ZOTAC MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: angaraeski

Bu inventus güvenilir bir site mi?Bir de ürünü hemen teslim ederler mi?

İnventus çok güvenilirdir. Her türlü soruna mailine cevap alırsın. Ürünün teslim süresini sorabilirsin.
  • zotac ne alaka yalnız ? msi olsa anlarım da zotacın fiyatı dahil bir tek üstünlüğü bile yokken noluyor

üst kalite 3 GTX460 var; bunlar asus, gigabyte ve msi.. her hangi biri pişman etmez, mutlu-mesut, bahtiyar bırakır sizi.. diğerleri vasattır, palit sonic ise vasat altıdır, platinum da fiyatını haketmez..

paran yoksa inno
    orta direksen gigabyte
    paran varsa msi

en kaba tabiriyle budur..

eğer palit sonic, inno'dan ucuzsa onu alın..
    eğer zotac, inno ile aynı fiyattaysa yine inno alın..
    eğer leadtek, inno ile aynı fiyattaysa onu alın..
    eğer sparkle, inno ile aynı fiyatsa onu alın..
    eğer asus, gigabyte'dan ucuzsa onu alın
    eğer msi, asus'dan ucuzsa onu alın..
    eğer gigabyte, msi'dan ucuzsa onu alın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 22 Ağustos 2010; 12:25:06 >
  • En iyisi olsun diyorsanız eğer, ASUS (Fiyatı düşünmeden ve genelde pahalıdır)
    "Okadar para verilirmı yaw" derseniz eğer, Msi CYCLONE (kişisel tercihimdir)
    İyisi olsun ve Fiyat/Performans olsun derseniz de, Gigabyte özel çift fanlı 1 Gb lık modeli (Diğer 192 Bitlik modelinin bu karttan pahalı olmasının sebebini anlayabilmiş değilim açıkçası)
    Kötünün iyisi olsun derseniz (fiyat olarak değil), Zotak Amp! (Diğer ilk üçten sonra iyilerdendir fakat Gigabyte'tan pahalıdır)
  • Zotac bazı arkadaşların bahsettiği kadar kötü bir marka değil, bence amp! edition kartlar gayet başarılı...
    Ayrıca web kaydı ile kart garantisini 5 yıla çıkarabiliyorsunuz, ek ödeme yapmadan, ki bu da garanti açısından önemli... Overclock diye satılan kartlar arasında farklar olabiliyor, örneğin Gigabyte'ın gtx460 OC'li modelde sadece gpu overclock'lu ancak zotac gtx 460 amp!da ramlar da overclocklu geliyor. Soğutma açısında zotac gtx 460 ampde bence başarılı... Sonuçta herkes bütçesine göre en iyisini almak isteyecektir.
    Bir de referans tasarımlarda firmalar arası çok büyük farklar beklemeyin, kartlar direk nvidia'dan geldiği için
    fark pek olmuyor... Ancak özel tasarımlı kartlar arası karşılaştırma yapmak lazım...
    GTX 400 serisi kartlarım zotac marka oldu. Benim için tasarım da önemli, zotac tasarımlarını seviyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvlono

En iyisi olsun diyorsanız eğer, ASUS (Fiyatı düşünmeden ve genelde pahalıdır)
    İyisi olsun ve Fiyat/Performans olsun derseniz de, Gigabyte özel çift fanlı 1 Gb lık modeli (Diğer 192 Bitlik modelinin bu karttan pahalı olmasının sebebini anlayabilmiş değilim açıkçası)
    Kötünün iyisi olsun derseniz (fiyat olarak değil), Zotak Amp! (Diğer ilk üçten sonra iyilerdendir fakat Gigabyte'tan pahalıdır)

Asus'un iyi modelleri var ancak her modeli için aynı şeyi söyleyemeyiz. Özellikle glaciator fanı neredeyse tüm kartlarının 1 yada 2 revizyonunda kullanıyor. Ve kullandığım kadarıyla fazlasıyla gürültülü bir fan modeli. O açıdan glaciator harici modellere yönelmekte fayda var asus alınacaksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 23 Ağustos 2010; 10:51:02 >

• zotac markasının stok fanı yeterince soğutamıyor ekran kartını bir akrabamdan biliyorum zotac gtx 275 aldılar yük altında 97C den aşağı düşmüyordu sıcaklık gigabyte tercih etmelisin o yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

quote:

Orijinalden alıntı: lvlono

En iyisi olsun diyorsanız eğer, ASUS (Fiyatı düşünmeden ve genelde pahalıdır)

Asus'un iyi modelleri var ancak her modeli için aynı şeyi söyleyemeyiz. Özellikle glaciator fanı neredeyse tüm kartlarının 1 yada 2 revizyonunda kullanıyor. Ve kullandığım kadarıyla fazlasıyla gürültülü bir fan modeli. O açıdan glaciator harici modellere yönelmekte fayda var asus alınacaksa.

Asus derken "TOP" modelinden bahsediyorum...

• gigabyte ı bilmiyorum bugün sipariş verdim ancak zotac resmen arı kovanı, yok böyle iğrenç bir ses. Sessiz ortamda durulmuyor 10 dk dayanabildim hemen söktüm iade.
  • Sizce en alınası GTX460 1 GB hangisi? SLI olsun, OC olsun, Sessizlik olsun, Isınması az olsun. Biliyorum çok şey oldu ama tercih yapılacaksa bu üçünden hangisi alınabilir. Asus da yakın bir zamanda gelir diye düşünüyorum. Yurtdışı testleri baya iyi ama bu üçünü bir arada teste tutan bir site görmedim henüz. Bu kartları normal, SLI ve OC olmak üzere i7-930 lu bir sistemdeki kıyaslamalarını görmek isterdim.

GTX 460 GIGABYTE MI YOKSA ZOTAC MI?
  • http://www.exa.com.tr/msi/ekran_kartlari_kategorisinde/msi_gtx460-334-12004.html

Core Hızı (MHz) : 725 MHz
    Bellek Hızı (MHz) : 3600 MHz

sogutması mükemmeli ısısı rakip markalara gore en az ısınınan,en cok ve en kolay overlclcok olan, en sessiz

• vaybe msi a bak 487milyon orta seviye kart oldu 500 kağat , yerine eşdeğer bi kart cıktığı sıradada kısa eskime oranıda cabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Sizce en alınası GTX460 1 GB hangisi? SLI olsun, OC olsun, Sessizlik olsun, Isınması az olsun. Biliyorum çok şey oldu ama tercih yapılacaksa bu üçünden hangisi alınabilir. Asus da yakın bir zamanda gelir diye düşünüyorum. Yurtdışı testleri baya iyi ama bu üçünü bir arada teste tutan bir site görmedim henüz. Bu kartları normal, SLI ve OC olmak üzere i7-930 lu bir sistemdeki kıyaslamalarını görmek isterdim.

gigabyte

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.