Şimdi Ara

GTX 260 MI, 4870 Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. yeni bir ekran kartı almanın arifesindeyim. biraz araştırmadan sonra iki tane alternatif belirledim. biri novadaki vtx 4870, diğer ise palit ya da sparkle calibre gtx 260 216p. aralarında yaklaşık 100 lira fark var. gerek soğutucularının performasnları, gerek karltarın güç tüketimleri ve tabi ki oyun performanları göz önüne alırsak hangisini taviye edersiniz? ucuzluğundan dolayı aklım tul vtx 4870 de ama soğutucusu çok iyi gibi gelmedi bana. düşüncelerinizi bekliyorum.

ben olsam palit 260 sonic seçerdim..
    http://www.exa.com.tr/palit/ekran_kartlari/palit_gtx-334-7458.html

Orijinalden alıntı: ooppss

Arkadaşın verdiği linkteki kartı öneririm
    1-2 ay gecikmeden hiç birşey kaybetmezsin bence

Orijinalden alıntı: ooppss

hangisine için ısınıyorsa onu seç..
    tul vtx istemiyorsan aynı fiyata powercolor var..ama soğutma aynı
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2518

kesinlikle
    İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W

• plait sonic gtx 260 kullanıyorum mükemmel bi soğutucusu var kesinlikle tavsiye ederim performansıda harika pişman olmazsın
  • @ShaRLooT

5800 serisi nrzaman gelir?gelirse nekadar olur?
    Daha Fazla Göster
  • nfs shift oynıcaksan nvidia al

• quote:

Orijinalden alıntı: burakoruc

nfs shift oynıcaksan nvidia al

Sırf bu yüzden 4890'dan vazgeçip gtx 275 aldım.

Orijinalden alıntı: ShaRLooT

Acilen lazım değil ise bence bekle ATI 5800 serisi vatana geldikten 1-2 ay sonra fiyatlar daha çok düşecektir o zaman alırsın.
    1-2 ay gecikmeden hiç birşey kaybetmezsin bence

5870 in geliş tarihi önem kazanıyor o zaman. peki tahmini süre ne kadar olur? 3-4 ayı geçer mi?
    CM HAF 922/ Aopen 750W/ MSI Z87-G43 GAMING /Intel I5 4670K / Noctua NH-U12P SE 2 /GSKILL RIPJAW 16 GB 1600 mhz/ MSİ GTX 980 Tİ /Asus VG278 27'' 120hz/ Razer Naga/ Razer Lycosa/ Razer Moray/ Logitech Cordless Rumpepad Logitech F710/ Creative Xi-Fi Gamer/ Creative I-Trigue L3800/
  • @ooppss arkadaşın tavsiye ettiği palit gtx 260 sonic siparişini verdim. hayırlısı olsun. zaten psu fsp bluestorm 500 watt. hiç olmazsa psudan sorun yaşamam.
  • ATI HD 5xxx serisi resmen piyasaya girse de Avrupa'da bile kartlar şu an çok zor bulunuyor, kaldı ki Türkiye'ye gelecek sonrasında HD 4xxx serisi için de fiyatların düşmesi beklenecek, ölme eşeğim ölme... GTX 260 da HD 4870'de aynı seviyede kartlardır. Desteklendikleri oyuna göre aralarında az fark olsa da HD 4870 almanı öneririm (Sapphire Vapor X modelini, en az 1 GB'lık olanı). Gerçi bir arkadaş demiş NFS Shift oynamak için Nvidia al diye, doğru demiş. ATI kullanıcıları yamayı bekleyecek eli mahkum.

Orijinalden alıntı: noktanınsabiti
    @ooppss arkadaşın tavsiye ettiği palit gtx 260 sonic siparişini verdim. hayırlısı olsun. zaten psu fsp bluestorm 500 watt. hiç olmazsa psudan sorun yaşamam.

Ben de bugün karar verdim ve palit gtx 260 sonic siparişini verdim.
    İyi yaptık galiba.
  • hayırlı olsun arkadaşlar gayet güzel seçim pişman olmazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patriot Ayhan

quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsabiti
    @ooppss arkadaşın tavsiye ettiği palit gtx 260 sonic siparişini verdim. hayırlısı olsun. zaten psu fsp bluestorm 500 watt. hiç olmazsa psudan sorun yaşamam.

Ben de bugün karar verdim ve palit gtx 260 sonic siparişini verdim.
    İyi yaptık galiba.

ben de öyle umuyorum. exa güzel bir kampanya yapmış kaçırmak olmazdı.
  • Bende aynı kartın zotac gtx 260 192 core olanını almayı düşünüyorum, benim için de psu önemli. Anandtech'e baktım 260lar daha az watt çekiyor 4870den ama tomshardware de bir yanlışlık var; hem de öyle ki tam tersi gösteriyor, neymiş 330 watta vuruyormuş gtx 260 ki bu imkansız diye biliyorum.

not:şu anki kartım asus gdd4 3870
  • ayrıca antepten yazıyorum bu kart antepli arge bilgisayar da 288 tl, iyi mi çocuklar?
  • Düşünmene bile gerek yok eğer Synergy modeli almayacaksan GTX260 tabiki de. HD4870, standart GTX260'ın gerisinde bir kart, oyunlarda nVidia'nın sunduğu getiriler zaten malum.

Kıssa'dan hisse: GTX260 al keyfine bak...
    .::toysoLdier::.
  • gtx 260 sonic güzel kartsonic+216 sp olduğu için 4870 lerle arasında açık ara fark var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.