Şimdi Ara

Gtx 1070'in 1080P performansı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
1
Favori
4.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkür ederim, baya tedirgin olmuştum şimdi rahatladım.

Kartı aldığım vakit sonuçları paylaşırım
  • Soğutmasından ötürü Msi tercih ederim. Yaklaşık 2 hafta önce Msi Gaming X aldım. En fazla 1-2 saniyeliğine 73, 74 dereceyi gördüm. Oyundan 70-72 derecede çalışırken oyunu kapatıp masa üstüne dönene kadar sıcaklık yaklaşık 10 derece düşüyor. Üstüne Gaming App'daki hızlı soğutmasını açarsam 10 derece daha düşüyor. I5 6500, 1080p ile hiç bir sorun yaşamıyorum. Ancak kartın 144hzde herşeyi sona getirerek oynuyabilceğinizi düşünmüyorum. Project Cars'da herşeyi sona getirince bu değerleri görüyorum:
     Gtx 1070'in 1080P performansı
    Optimize ederseniz 144hzde de güzel oyun oynayabilineceğini düşünüyorum. Nvidia Experiance ile optimize ettiğimde bu hale geliyor:

• quote:

Orijinalden alıntı: boss06

1070 i 2k dsr fast sync ile kullanıyorum 1080p 60hz monitöre 1080p de oyunları sallamıyor o yüzden gpu ya değilde işlemciye yukleniyor. Buda fps de dalgalanmalara sebeb oluyor.2700k ile kullanıyorum bi sıkıntı yok 1060 alma parasını hak etmiyor. 100 kusur fps de fast sync açarsan dalgalanma olmuyor 60hz lik monitörde .

Bay çok bilmiş kardeş 1060 Nasıl parasını hak etmiyor
    GTX 980 i solluyor yer yer
    Gecen sene GTX 980 kaç liradan çıktı ?
    Gecen senenın üst düzey kartına eşdeğer kart 1250 tl
    Boş konuşma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaadra kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Asus 3 fanlı olmasına rağmen Msi 1070 modelinde daha mı iyi soğutuyor ? Ben ikisi de aynı diye biliyorum Asus 3 fanlı olmasına rağmen. İlk başta Asus almayı planlıyordum ama şuan Msi tarafına kaydım biraz.

Bilmiyorum belki de bilen biri varsa iki model arasında ki tam farkı bize söyleyebilir bende ona göre alırım. Özellikle Asus'un bu modelini çok beğendim, Rgb ışıklandırması çok hoş duruyor. Bir de 3 fanlı olmasından cüsseli oluşu ayrı bi hava hatmış

Kullanan, kullanmayan herkesin fikrini almak isterim doğrusu bu konuda ?

• ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    Bence benim için söyledi ben uzun ömürlü, yüksek performanslı istediğim için öyle demiştir

Yoksa 1060 modeli de eski nesile göre fark atmış bir model
  • Asus'un soğutması hakıında kesin bir bilgim yok. Yakın zamanda kullanmadım. Kulanmış bir arkadaşım da yok. Genelde soğutması kötü diye yorumlar okuduğumu hatırlıyorum.
  • moonquad kullanıcısına yanıt
    osd hangi program dostum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaadra

Asus'un soğutması hakıında kesin bir bilgim yok. Yakın zamanda kullanmadım. Kulanmış bir arkadaşım da yok. Genelde soğutması kötü diye yorumlar okuduğumu hatırlıyorum.

Göz attım bazı yerlerde ama detaylı olarak iki model arasında fark yaratacak özellikleri göremedim. Merak ettiğim malzeme kalitesi, kartta kullanılan bileşenlerin kalitesi vb.. Tek fark bu olabilir. Buna da bakmak gerek aslında çokta önemli olmasa da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

osd hangi program dostum ?

Büyük ihtimalle Msi Gaming App'deki OSD.
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Msi afterburner

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi oyunu oynayacaksın bilmiyorum ama i7 4790K + gtx 1070 1080p@144hz'de sıkıntı olmadan çalışıyor ve en ufak bir fps düşüşü yaşamadım henüz, cs:go oynuyorum o zaten işlemci kaynaklı bir oyun 450-650fps alıyorum 5v5 de
  • Imzamdaki sisteme sahibim işlemci 4.1ghz de overwatch oyununda hersey full birtek render scale %150 işlemci kullanımı %80-%98 arasında oynuyor ama işlemci kullanımı %98 oluncada fps falanda dusmuyor.
    Diğer oyunlarda pek test edemedim 1080p den bahsediyorum.
  • Merhabalar yeni sistem topladım elimde gtx 1070 in gigabyte g1 modeli ve i5 6500 işlemci var. Monitör 144 hz aoc g2460pf (1080p). Öncelikle 144 hz gerçekten fark ediyor oyun yağ gibi kayıyor. Sistemi yeni topladım şimdilik sadece bf4 ve cs go oynuyorum. Bf 4 her şey açıkta 130-140 fps alıyorum multiplayer da kart derecesi 53 derece falan oluyor. CPU ve gpu kullanımını hatırlamıyorum şu an eve gidince yazarım

• CYRUX kullanıcısına yanıt
    Msida malzemeler askeri standartlarda https://www.msi.com/Graphics-card/GEFORCE-GTX-1070-GAMING-X-8G.html#hero-overview
    Askeri standatrtlar ve soğutması yüzünden daha uzun ömürlü olabilir diye Msi tercih etmiştim.
    Msi iyi reklam yapıyormuş.
    https://www.msi.com/Graphics-card/GEFORCE-GTX-1070-GAMING-X-8G.html#hero-award
    http://www.asus.com/uk/Graphics-Cards/ROG-STRIX-GTX1070-O8G-GAMING/review/
    Uzun vadede 2 kart arasında çok fark yaşamıyabilirsiniz. Beğendiğinizi almak bence daha önemli.

• 6600k 60hz 32 inç monitör ve msi 1070 kullanıyorum. Gta5 te ayarlar full açık 55 - 70 fps alıyorum. Gpu kullanımı %95 99 arasında cpu ise %30 50 arası. Forumda ve inceleme sitelerinde öyle bir hava varki 1070 neredeyse titan X ilan edilecek. Her ayarı açarak oyun oynamak için 1080p de 1070 kesinlikle fazla değil. 150 200 fps alıyorum diyen fxa msa açmamıştır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 Hz. monitöre 1080p gtx 1070 sorun yaratır mı?
  • ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    Sen ne biliyosunda konusuyon boş boş ne bilgin var bilader senin 900 serisi kart tam 4 adet geçti elime 1 adet 970 3 adet 980 adam monitör almayı goze almış Bende monitör yerine bunu al demeye getirdim 2k dsr fast sync ile 144 hz deki gibi oyun oynayacağını belirttim 1250 ona verene kadar 1580tl ye amazondan ftw getirsin daha iyi yorumunu kendine sakla ukalalık yapma birşey bildiğin yok konusuyon.

• boss06 kullanıcısına yanıt
    Sen daha greyfurtta çekirdek iken ben fx5200 lerle sistem topluyordun bilader boş yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

Imzamdaki sisteme sahibim işlemci 4.1ghz de overwatch oyununda hersey full birtek render scale %150 işlemci kullanımı %80-%98 arasında oynuyor ama işlemci kullanımı %98 oluncada fps falanda dusmuyor.
    Diğer oyunlarda pek test edemedim 1080p den bahsediyorum.

Boşuna telaş etmişim her şey tıkırında o zaman teşekkür ederim.
  • BARKU B kullanıcısına yanıt
    Full ayarlarda oynayacağım ama fps sömüren msaa açmayı düşünmüyorum.

Aynen öyle 2k full ayarlarda ortalama 60 fps alınabiliyor kartta ilah ettiler 2k için. bence 1080 için kesinlikle ideal bir model. 2k FULL ayarlar için 1080p performansı vermediği sürece zaten zevk alınmaz ki istenildiği gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.