Şimdi Ara

Gtx 1070'in 1080P performansı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
1
Favori
4.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Php

gta 5 i ultra ayarda 48 fps ile çalıştıran, witcherı 98 de hairworks gösteren gtx1080 i 2k monitöre takıp farklı sonuç mu elde edeceğim ?

benim gözümde 2 tane milat vardır kart için birincisi 60fps de 2. si 144 fps de..

gtx1080 henüz 144hz 1080p ye tam kurtarır durumda değil.
    Bu durumda 1080 in 1070 e farkı yine fast sync'in eline kalıyor.. ne anladım ?

1080in 144hz götürdüğü her oyunu 1070 de götürüyor. %23 civarı net fark var fiyat farkı nerdeyse 2 katı.

Dediğim gibi 2 kartı da satın aldım ve kullandım (1080i forumda ilk alan benim)
    benim tercihim kendi setupımda 1070 den yana oldu, 1080Ti çıkarsa o zaman düşünebilirim

yani şuanki mevcut kartlar 2k 144 hz yi tam olarak yeterli değilmi sonuç olarak

• i5 6500 ile kullandığımda az bir darboğaz oluşuyor (oyununa göre) ama 6600k da oc yapmadan kullansan dahi herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum ram'de 16 ise hiç sıkıntı çıkmaz alacaksan bence 144 hz monitör al özellikle İnternet'te takılırken çok hoş oluyor.
  • Dun STRIX aldım.İşlemci İ5 4570 çözünürlük 1080p.İnceleme gelecek👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

Dun STRIX aldım.İşlemci İ5 4570 çözünürlük 1080p.İnceleme gelecek👍

Kaça nereden aldınız hocam? Ben de düşünüyorum da fiyat araştırıyorum hala. :)
  • _recoo kullanıcısına yanıt
    1880 vatan

• fero01 kullanıcısına yanıt
    Guzel fiyata almissiniz hocam hayirli olsun. :)

• Hayırlı olsun
  • 1070 Serisinde fiyat düşme durumu olabilir mi 1- 2 ay içerisinde? Fiyat olarak bütçemi fazla aşıyor 1070 ama 1060 da almak istemiyorum, aralarındaki performans farkı 1080p'de dahi belli ediyor kendini. Tabii gelecek yılların(2- 3 yıl) oyunlarını da düşünerek söylüyorum bunu.
  • _recoo kullanıcısına yanıt
    Teşekkurler

• Doom

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

1070 Serisinde fiyat düşme durumu olabilir mi 1- 2 ay içerisinde? Fiyat olarak bütçemi fazla aşıyor 1070 ama 1060 da almak istemiyorum, aralarındaki performans farkı 1080p'de dahi belli ediyor kendini. Tabii gelecek yılların(2- 3 yıl) oyunlarını da düşünerek söylüyorum bunu.

Ben ay başında alacaktım ama biraz beklemeyi tercih ettim hem fiyat açısından hem yazılımsal açıdan.

Sanmıyorum 1-2 ay içerisinde fiyat düşmesini ama yıl sonuna doğru özellikle yılbaşı zamanına yakın illa ki özel indirimler görebiliriz.

Tabii sabredebilir miyim o kadar ay onu da bilmiyorum, şuan beklemedeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: burak08

Doom

Teşekkürler

• 6600k ile herhangi bir dalgalanma söz konusu değil suan içinde sistemi stok kullanıyorum işlemci turbo kapalı, ramler için xmp açık bu haliyle kartın performansı zaten muazzam belki 1 sene sonra oc yaparak kullanmaya başlarım ama şu halde herşey yetiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ezicioyuncu

6600k ile herhangi bir dalgalanma söz konusu değil suan içinde sistemi stok kullanıyorum işlemci turbo kapalı, ramler için xmp açık bu haliyle kartın performansı zaten muazzam belki 1 sene sonra oc yaparak kullanmaya başlarım ama şu halde herşey yetiyor

Güzel haber

Turbo'yu niye kapalı kullanıyorsunuz öğrenebilir miyim acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: stayatrelax1905

Ben kendim kullandım i5 4690k ile 1070 144 hertz ne dalgalanma ne fps düşüşü oldu gönül rahatlığıyla alabilirsin darboğazda yapmaz ciddi fark yaratıyor 144 hz

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için herkes sağolsun kullananlar söylentilere son nokta koydu diyebilirim.

Bayramdan sonra almaya karar verdim inşallah bakalım.

144 hertz her oyuncunun hayali zaten, bakalım kart taksiti bitince onu da alarak sistemi tamamlamayı düşünüyorum

• 4790k ile 1070 kullanıyorum monitörüm 144hz 1080p aşırı mennunum fazla güçlü bile geliyor kart.

• al2t kullanıcısına yanıt
    msi afterburner

http://www.guru3d.com/files-details/msi-afterburner-beta-download.html
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.