Şimdi Ara

GTX 1070 AMA HANGİSİ ? GTX 1070 KULLANAN ARKADAŞLAR BAKAR MISINIZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yakın zamanda evga gtx 970 ssc grafik kartımdan gtx 1070 serisi grafik kartına terfi etmeyi düşünüyorum ama uzun zamandır donanımdan uzak kaldım yanlış bir adım atmamak ve nokta atışı bir tercih yapmak için başta gtx 1070 serisi kullanan arkadaşlar olmak üzeri bütün forum arkadaşlarımdan tavsiye ve fikir almak istedim . Yeni ekran kartı seçimim konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim .
    şimdiden herkese teşekkür ederim .
    arkadaşlarım piyasada birçok gtx 1070 serisi ekran kartı mevcut ve benım için en önömli 3 kriter var bu kriterlere uygun olarak bana tavsiye verirseniz bende kafam rahat bir şekilde ürünü satın alırım

1- özellikle kırpılmış - adı gtx 1070 olan ama performans olarak adaşlarından çok geride olan eco , mini vb model ürün istemiyorum - saf kan bir gtx 1070 istiyorum.
    2- güç kaynağım ile uyumlu çalışıp sorun yaşatmayacak bir kart olsun istiyorum ( hali hazırda evga gtx 970 ssc modeli kullanıyorum ve 1 adet 6pin güç girişi ve 1 adet 8pin güç girişi ile kullanıyorum bunca zamandır herhangi bir sorun yaşamadım )
    3 aşağıda kasamın fotosunu paylaştım kasa içi yeterince geniş ama her ihtimale karşı bilgisayar kasama sığacak bir model olursa sevinirim :)

sistemim

powersupply : Aerocool 600W 80+ Bronze KCAS Serisi Güç Kaynağı (AE-KCAS600)
    TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Aerocool 600W 80+ Bronze KCAS PLUS Serisi Güç Kaynağı (AE-KCASP600)
    https://www.teknobiyotik.com/aerocool-kcas-serisi-80-bronze-600w-45aat12v-aktif-pfc-guc-kaynagi.html

cpu : intel i7 4790
    ram : GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram
    monitor: benq xl2411z 144 hz

GTX 1070 AMA HANGİSİ ? GTX 1070 KULLANAN ARKADAŞLAR BAKAR MISINIZ ? GTX 1070 AMA HANGİSİ ? GTX 1070 KULLANAN ARKADAŞLAR BAKAR MISINIZ ? GTX 1070 AMA HANGİSİ ? GTX 1070 KULLANAN ARKADAŞLAR BAKAR MISINIZ ?

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK

• Dostum msi gaming x alabilirsin. Hem performansı ideal, sıcaklık vs, ayrıca boyutuda kücük denilebilcek kadar. Ama ürünü sıfır almamanı tavsiye ederim. O kadar para verilmez.
    Gtx 970 den 1070 e geçmiş biri olarak size tavsiyem indirimleri takip edip 1070ti almanız. Dönem dönem 1070 den daha ucuza 1070ti satıldığı oldu, 1080 nin ise fiyatı bu ikisinden hep yüksek oldu. Bence şöyle yapın, fiyatına göre gözünüze bir kart kestirin ve incelemelerine bakın. Eğer sizi tatmin etmezse, bir sonraki f/p ürününe geçin. Yok illa gtx 1070 alıcam derseniz asus strix ya da msi gaming x alın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

Dostum msi gaming x alabilirsin. Hem performansı ideal, sıcaklık vs, ayrıca boyutuda kücük denilebilcek kadar. Ama ürünü sıfır almamanı tavsiye ederim. O kadar para verilmez.
    hocam benim için soğutma performansı önemli normal , diğer gtx 1070 lerin sağlam soğutma sistemleri gibi performanslı soğutma sağlıyor mu acaba dediğiniz ürün ve MSI dışında başka hangi marka ve model gtx 1070 tavsiye ederseniz

bu arada arkadaşlar sizden gelen önerileri bende netten araştırıp sizlere fikir danışıp güzel bir seçim yapacağız diye düşünüyorum :)

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Sergeant

Gtx 970 den 1070 e geçmiş biri olarak size tavsiyem indirimleri takip edip 1070ti almanız. Dönem dönem 1070 den daha ucuza 1070ti satıldığı oldu, 1080 nin ise fiyatı bu ikisinden hep yüksek oldu. Bence şöyle yapın, fiyatına göre gözünüze bir kart kestirin ve incelemelerine bakın. Eğer sizi tatmin etmezse, bir sonraki f/p ürününe geçin. Yok illa gtx 1070 alıcam derseniz asus strix ya da msi gaming x alın.
    çok teşekkür ederim hocam buda bir seçenek ve siz söylemeden önce bu model aklımda yoktu yani uyguna denk getirir isem neden olmasın ama şöylede bir durum var gtx 1070ti aldığım zaman benım güç kaynağım istediği değerleri karşılar mı ?

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK
  • Aslında performans olarak daha iyi bir şey istiyorsan zotac amp extreme edition alabilirsin, ama yanlış hatırlamıyorsam biraz kaba kartlar. Ek olarak garantileri 5 sene diye biliyorum. Bu kısmı özellikle iyi :)

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

Aslında performans olarak daha iyi bir şey istiyorsan zotac amp extreme edition alabilirsin, ama yanlış hatırlamıyorsam biraz kaba kartlar. Ek olarak garantileri 5 sene diye biliyorum. Bu kısmı özellikle iyi :)
    hocam sanırım benım kullandığım pc kasası yeterince geniş gibi kaba olması hiç önemli değil sağlam performans ve o performansı en iyi şek,lde sorunsuz soğutacak soğutma sistemi varsa şekil hiç önemli değil zaten kasa yan şekilde duruyor ve periyodik olarak temizlemek için kasayı açıyorum gpunun yüzünü 3 ayda bir görürüm :) hem kasa yatık olduğu için ne kadar ağır olsada herhangi bir sorun olmaz 5 yıl garanti baya iyiymiş benım güç kaynağı yeterli olur mu ? ve zamında gts 250 zotac amp kullanmıştım çok sağlam karttı :)

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar şimdi baktım nvida sitesinde bu kartlar çok iyiymiş ya tek 8 pin 500 watt psu öneriliyor :) sanırım benım güç kaynağı ile uyum ve ahenk içinde dans edecek 1070 veya gtx 1070 ti :D

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK
  • MSI GeForce GTX1070 Ti modelini öneririm ben titanium olanı kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Uzun süredir Sli olarak kullandım yeni seri için teki satıldı solo devam ediyorum benim açımdan hala en iyi 1070 budur..

ρѕη: αιzєηƒαη σηє ριє¢є ∂єℓιѕι αℓ ρα¢ιησ ƒαηı
  • rog strix OC modelini kullanmıştım memnun kalmıştım.

bu arada sıfır kapalı kutu zotac gtx 1070ti amp! extreme edition ekran kartı da satıyorum.

Orijinalden alıntı: rylai2113

rog strix OC modelini kullanmıştım memnun kalmıştım.

bu arada sıfır kapalı kutu zotac gtx 1070ti amp! extreme edition ekran kartı da satıyorum.
    hocam zotac için istediğiniz fiyat nedir ve Tr garantili mi ? dükkanda ürünü göremediğim için buradan yazmak istedim

asus ve msi nin modellerini mercek altına alacağım arkadaşlar evga nın gtx 1070 serisi nasıldır sizce su ankli gtx 970 ssc de n fazlasıyla memnunum

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK
  • zotac gtx 1070ti amp her zaman kullanıcılarını memnun etmiştir

Orijinalden alıntı: Kalanlarla

zotac gtx 1070ti amp her zaman kullanıcılarını memnun etmiştir
    eminim öyledir hocam , bakalım nasip olursa bende gtx 1070 veya ti kervanına dahil olacağım

zotac

asus

msi : en son tercihim olur diye düşünüyorum

birde evga

bu 4 marka arasında modellerde karar kılmam gerekecek

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    amazondan alınma ürün hocam. zaten 5 yıl garantili oluyor ürünler. 2500tl den satıyorum. ürünün linki burada :https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sifir-zotac-geforce-gtx-1070-ti-amp-extreme-core-edition-1070ti-621822496/detay/

ürün elime yeni geldiği için yoğunluktan da dolayı dükkana ekleyemedim forum kısmına yani.

evga alacaksan ftw modelinden aşağısına hiç bakma. msi tercih meselesi bir çok kişi beğeniyor ama ben hep asus kullandım. bu ilanımdaki zotac ürünlerinden sadece 1080 amp! extreme core edition modelini canlı olarak gördüm ve çok beğenmiştim :)

tercih yine senindir hocam.

• Asus strix, bende var ve kullanıyorum. Hayvan gibi kart, 3 fanlı ve hiç ısındığını görmedim.
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • quote:

Orijinalden alıntı: rylai2113

amazondan alınma ürün hocam. zaten 5 yıl garantili oluyor ürünler. 2500tl den satıyorum. ürünün linki burada :https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sifir-zotac-geforce-gtx-1070-ti-amp-extreme-core-edition-1070ti-621822496/detay/

ürün elime yeni geldiği için yoğunluktan da dolayı dükkana ekleyemedim forum kısmına yani.

evga alacaksan ftw modelinden aşağısına hiç bakma. msi tercih meselesi bir çok kişi beğeniyor ama ben hep asus kullandım. bu ilanımdaki zotac ürünlerinden sadece 1080 amp! extreme core edition modelini canlı olarak gördüm ve çok beğenmiştim :)

tercih yine senindir hocam.
    hocam be keşke Tr ürünü olsaymış yurtdışı ürün düşünmüyorum

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8F8C06FEC

Bu mesaj silindi.
    teşekkür ederim bu ürünüde inceleyeceğim

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK
  • 3DMark TimeSpy'da 6600K işlemcisi olanlar arasında en yüksek grafik skoru bendeydi Şubat 2017'de. Sonra kartı satıp GTX1080'e geçiş yapmıştım. Kartım EVGA GTX1070FTW idi. Amazon.com'dan gelmişti. Soğutması da son derece başarılı bir karttır. İmzamdaki kasamda 60°C üstünü görmedi hiç.

3D Mark listesini üşenmeyip az önce tekrar kontrol ettim ve bir tane anormal ve muhtemelen manipüle edilmiş (herkesin %50 üzerinde) bir test sonucu var. Onun dışında GPU skoru olarak hala 7118 değerimi geçebilen yok. Gerçi birisi 24 Ekim 2018'de 7113 ile çok yaklaşmış ama 1.5 yıldan fazla süredir rekor o kartta.
    3DMark.com
    I scored 6 630 in Time Spy
    https://www.3dmark.com/spy/1194463
    3DMark.com
    I scored 6 630 in Time Spy
    https://www.3dmark.com/spy/1194625

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 4 Kasım 2018; 0:15:2 >
    Asus Prime X570 Pro // AMD Ryzen7 5800X3D // Arctic LF III 360 White // PowerColor RX9070XT RedDevil // 32GB(8GBx4) Cruical Ballistix White RGB (3733CL15) // 960GB Sandisk Ultra3D SSD // 2TB Team MP33 NVMe // 1TB Team T-Force Vulkan // 4TB Seagate Backup+ HUB // MSI MAG401QR // Asus TUF GT502 // Asus ROG Strix 850G // Asus ROG Strix Scope II 96 // Logitech G604 // Logitech G440 // Creative Sound BlasterX G6 // Edifier X600

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.