Şimdi Ara

'GTA V'i Şu An Sadece Konsollara Geliştiriyoruz' (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darthblast

Buraya gelip neden pcye çıkmıyo yeaa diye ağlayanların hiçbiri oyunu orj. almayacak zaten.

Dostum sen ne saçmalıyorsun? "PC'ciler korsancıdır" mantığını atın artık çöpe, o eskide kaldı. Ben de PC'ye çıkmasını istiyorum ve GTA'nın çıkan 7 oyununu da orjinal aldım ve orjinal aldığım halde korsancıların kefesine konmanın hiç hoşuma gitmediğini belirtmek isterim. Saygılar..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    Ryzen 5 5600X || Gigabyte B550 Aorus Elite V2 || Corsair 2x8GB Vengeance RGB PRO SL White 3600mhz || Asus GeForce RTX 3070 Dual V2 8GB || WD Black SN750 500 GB NVMe M.2 || Seagate Barracuda 2TB || Samsung 1TB || NZXT Kraken X53 240 mm || NZXT H510 Elite Tempered Glass RGB White || Gigabyte 27" G27QC 1ms 165hz 2K || Cooler Master MasterWatt Lite 700W

Origin: ErayG-TR
    Steam: ErayG
    PSN: ErayGrck
  • pc ye olsun ps4 e olsun.BU OYUNU ORJİNAL ALMIYCAK OLANLAR YORUM YAPMASIN.YAPARSA YER EKSIYİ.gta 5 dünyada ilk 3 e girer başarı olarak.

• O değilde Ps4 de watch dogs varken ps3'de Gta 5 oynamak kim ister ? Tabiki bunu ps4 ü satın alan kişiler için söylüyorum. Açıkçası ben ps3'de gta 5 i oynamam. Pc'ye zaten geç çıkıcak bu yüzden tercihim ps4'de veya Pc'imde Watch dogs oynamak olur.

• bende hitman crysis far cry gta hepsini orjinal aldım.kopyacılarla aynı kefeye konulmak haksızlık olur.iyi işlemci ister bu oyun.herkes hazırlasın pc sini full detay ultra full aa.aşağısından nefret ederim.

Orijinalden alıntı: botoks

bende hitman crysis far cry gta hepsini orjinal aldım.kopyacılarla aynı kefeye konulmak haksızlık olur.iyi işlemci ister bu oyun.herkes hazırlasın pc sini full detay ultra full aa.aşağısından nefret ederim.

Bana birini hatırlattın...

Habere bak yapilan yorumlara bak ya. her sefereinde ayni sey bir gidin ya.

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

İşe bak ya okadar gittik 3.500 lük pc topladık şu oyunu adam akıllı canavarla oynamak varken külüstür ps3 le oynucaz neyse tabi Allahtan var ps3ümzde

külüstür dedigin makine senin 3.500 lük pc´nin yapdigini yapiyor nasil bir celisgidir bu.
    yazik cok yazik.
  • en güzelini yapıyor rockstar. bu devirde PC'ye oyun çıkarılmaz zaten. bende yapımcı olsam bende çıkarmam. o kadar uğraş emek ver oyun yap, adamlar tak diye çeksin torrentten. her sene kasa upgrade edene kadar alın bi konsol mahrum kalmayın böyle kaliteli oyunlardan. ha ama alsanızda evin salonuna kurup her dakka nası oynıycaksınız. "dizim var maçım var" der anneniz babanız kızar oynatmaz. PC'den vazgeçmeyin en iyisi kapanın odanıza ders çalışıyorum diyip çaktırmadan league of legends oynayın. yaşınıza göre en temizi bu.

Bizde 1 yıl sonra çıkmış GTA V'yi modlarla çok daha iyi halde oynarız. Şuanki GTA IV iChancer modu kat kat daha iyi grafik veriyor
    Ha oyun eğlenceli , oynanışı güzel ona bişey diyemem

-Vanu Sovereignty-
    -Technology Equals Might-

Youtube Channel

Battlelog: Aliens-ArchangeL
  • Yine PC vs Konsol haberi. Patlamış mısırlarınızı hazırlayıp yorumlar bölümüne geçiniz.

Şu an için favori yorumum Dinosaurborn'un konuyu yaşla ilişkilendirmesi.
  • Abi biraz sabredin.Konsollara önce çıksın nolacak.Biz küçükken atari kasedi alırken oyunun sadece etiketine bakarak nasıl bir oyun olduğunu anlamaya çalışır ve kısıtlı paramızla onu almaya çalışırdık.Öyle oyun hakkında bilgimiz olmazdı, her istediğimizde kaset de alamazdık.Şimdi öyle mi?Oyun hakkında her türlü bilgiye sahipsin.Önce konsollara çıkarsa açarsın netten oynanış videolarını izlersin , daha da heveslenirsin , güzel olur , heyecanlı olur.Aynen sende sadece atari varken bir komşunun segasının olup da onu sadece pencereden oynarken izlemek gibi.Zaten çoğunuz oyun çıktığında netten torrentten indirecek.Adamların emeğini hiç edeceksiniz oyunu salyalarınızı akıta akıta oynayarak.E daha neyin lafını yapıyorsunuz.Sabredin işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Wii_U dahi çıkma ihtimalı olan GTA_V ilk olarak oyun konsolları çıkması normal, kaymağa ekmek bandırıp yemek varken eş zamanlı PC çıksa grafik ve araç modları ile Konsol'da ki satışları bodozlama balta vurma olası yüksek...

GTA_IV'de 7 patch ile pc'de kendine geldi. AA ayarı yoktu SMAA dosyaları ile köşe yumuşatma yapıyorduk, optimize iyi olsun PC geç çıksın, bekleyemem dersen 350tl 2.el CFW x360 yada PS3 GTA_V oynarsın bitirdikten sonra satarsın ,PC çıktığında GTA_V konsol satışında gelen parayı 120gb SSD alır GTA_V ona gömersin ,çareler tükenmez
    l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz)
    l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB
    l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7
    l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim...
  • İnsanlar artık o kadar kıskanç hale gelmiş ki, başkalarının oyunları oynayamamasına sevinir hale gelmişler. Çıksın bütün platformlara herkes oynasın. Yapımcı firma para kazanmış kazanmamış sana ne. Bide onların avukatı kesiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeMachine -- 2 Mayıs 2013; 15:26:37 >
    Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • Xbox360'ı bilemem ama özellikle GTA 4'ün PS3'teki halini gördükten sonra zaten GTA V'i PS3'üme almayı düşünmüyorum. Her ne kadar PC'de optimizasyon kötü diye laflar edilse de şahsen çıktığı ilk günden beri PC'de sorunsuz olarak, en azından takılmadan oynadım. Belki de şanslı azınlıktayımdır, bilemem.

Hani 60 FPS'yi falan geçtim, bana 30 FPS sabit performans verse bile PS3'e de alırım ama böyle olmayacağını tahmin etmek çok zor değil. PS4'e sahip olmayı düşünen biri olarak GTA V'i PS4'e de çıkarırlarsa o zaman işler değişir tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 2 Mayıs 2013; 15:30:42 >

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • Watch Dogs yeter anam.Ne halt yersen ye Rockstar sen.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.