Şimdi Ara

'GTA V'i Şu An Sadece Konsollara Geliştiriyoruz' (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bekletirler bekletirler sonrada çıkarmazlar red dead redemtion da çıkacak tı hani çıktmı?
  • birileri konsol daha ucuza geliyor falan demişte. o konsolun hakkını verecek televizyon alman gerekiyor,en kıytırık oyuna bile onlarca para vermen gerekiyor belki pc den daha pahalıya geliyor,o fiyata ne canavarlar toplanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ||Ryzen 5 3600X || MSI B450 Gaming Plus Max || 2x Corsair Vengeance 8gb 3000mhz || Gigabyte Geforce RTX 2070 Super || Xpg SX6000 Pro 1TB || Sandisk SSD Plus 480GB || James Donkey JD240 || Corsair RM750 80+ Gold ||
    Corsair Carbide Spec-05 || MSI MAG 241CR || Logitech G413 || Razer Deathadder Chroma || AKG K7XX Massdrop ||
  • Bari söylese sadece konsol dediğimiz de ps 4 dahil mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

birileri konsol daha ucuza geliyor falan demişte. o konsolun hakkını verecek televizyon alman gerekiyor,en kıytırık oyuna bile onlarca para vermen gerekiyor belki pc den daha pahalıya geliyor,o fiyata ne canavarlar toplanıyor.

Katılıyorum. Şu konumu okuyun, herşeyden bahsettim, bu dediklerinden de...

http://forum.donanimhaber.com/m_73828123/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi any77 -- 2 Mayıs 2013; 19:16:43 >
  • Gelde gülme arkadaş bir yerinle konsol pcnin çeyrek fiyatına satılıyormuş :D lan 500 tl lik konsoldan ucuz pc bile konsoldan daha iyi grafik veriyor neyin kafasını yaşıyorsunuz konsol fanboyları ??

Orijinalden alıntı: Erdo4

Acelemiz yok. İsterse 1 yıl sonra çıksın. Ancak PORT olmasın.. Biz oyunu ENBSeries Modu ile her zaman ki gibi adam ederiz..

Port olacağı kesin.
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

quote:

Orijinalden alıntı: Runaway 

quote:

quote:

"Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş."

O kötülediğiniz alet GTA 5 oynamak için topladığınız PC'nin çeyrek fiyatına satılıyor.

Zaten oyunların satış rakamlarına baktığınızda PS3 ve Xbox'ın PC'yi en az 5'e katladığını görüyorsunuz.

Sende o ciğere ulaşamadığın için çeyrek fiyatına satılan aleti almışsın...

Merak etmeyin,piyasadaki tüm oyunları minimum,medium+'da çalıştırabildiğim bir PC'm mevcut.

Eğer ilk mesajıma seviyeli ve üzerinde tartışabileceğimiz bir cevap verecekseniz bekliyorum.

Buraya yazmayayım, kirlilik oluşur, Al sana cevabın kralı:

O bahsettiğiniz kirliliği oluşturmamak için kısa keseceğim.Yazınızı "çapraz okuma" ile okudum.Olaya tek taraflı ve subjektif bir perspektif ile bakmışsınız.

Yazınızda emek var,o yüzden saygı duyuyorum ama ciddi bir araştırma yapmamışsınız.En basitinden PS3 kullanıcıları -bilinçli olanlar- bir oyuna 180 TL vermiyor.Spotçu veya yurtdışı vasıta ile oyunun PC fiyatından ya daha düşük yada aynı fiyattan ediniyorlar.
    Üstelik PSN+'a abone olarak her ay bedava oyunlar indiriyoruz.Mesela dün Hitman:Absolution verildi.

PC'niz eskidiğinde ekran kartını değiştirmeniz yetmiyor,yeni teknolojilere de ayak uydurmak gerekiyor.Mesela 2,5-3 senelik işlemcisini (C2Duo,QuadCore) değiştirmek isteyen bir kullanıcı anakartını dolayısıyla DDR2 olan ramini de değiştirmek zorunda.

Birde PS3 kullanıcılarının PC sahibi olamayacağı kanısı ile yazmışsınız ki bu da takındığınız subjektif bakışın bir sonucu.

Exclusive oyunları ise oynamadan bu derece küçümsüyor oluşunuz hiç hoş olmamış.Benim ve birçok kullanıcının PS3 alma sebebidir exclusive oyunlar.
    "Gow oynayacağıma bf3'ü fazla oynarım." Kusuruma bakmayın ama çok sığ bir görüş olmuş.

Online oyunlarda High-End PC'lerin FPS avantajının ortadan kalktığını da hatırlatayım.Herkes aynı FPS'de oynuyor.

Kısacası yazınızda bahsettiğiniz gibi 4.000 TL değil,500 TL vererek oyunumu oynuyorum.

The Week That Never Comes

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

birileri konsol daha ucuza geliyor falan demişte. o konsolun hakkını verecek televizyon alman gerekiyor,en kıytırık oyuna bile onlarca para vermen gerekiyor belki pc den daha pahalıya geliyor,o fiyata ne canavarlar toplanıyor.

Samsung S23B350H monitör ile hem PC'mi hemde PS3'ümü kullanıyorum.Merak etmeyin hakkını fazlasıyla veriyor.Kıytırık oyun almak zorunda da değilsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O kötülediğiniz alet GTA 5 oynamak için topladığınız PC'nin çeyrek fiyatına satılıyor.

Zaten oyunların satış rakamlarına baktığınızda PS3 ve Xbox'ın PC'yi en az 5'e katladığını görüyorsunuz.

Merak etmeyin,piyasadaki tüm oyunları minimum,medium+'da çalıştırabildiğim bir PC'm mevcut.

Eğer ilk mesajıma seviyeli ve üzerinde tartışabileceğimiz bir cevap verecekseniz bekliyorum.

O bahsettiğiniz kirliliği oluşturmamak için kısa keseceğim.Yazınızı "çapraz okuma" ile okudum.Olaya tek taraflı ve subjektif bir perspektif ile bakmışsınız.

Yazınızda emek var,o yüzden saygı duyuyorum ama ciddi bir araştırma yapmamışsınız.En basitinden PS3 kullanıcıları -bilinçli olanlar- bir oyuna 180 TL vermiyor.Spotçu veya yurtdışı vasıta ile oyunun PC fiyatından ya daha düşük yada aynı fiyattan ediniyorlar.
    Üstelik PSN+'a abone olarak her ay bedava oyunlar indiriyoruz.Mesela dün Hitman:Absolution verildi.

PC'niz eskidiğinde ekran kartını değiştirmeniz yetmiyor,yeni teknolojilere de ayak uydurmak gerekiyor.Mesela 2,5-3 senelik işlemcisini (C2Duo,QuadCore) değiştirmek isteyen bir kullanıcı anakartını dolayısıyla DDR2 olan ramini de değiştirmek zorunda.

Birde PS3 kullanıcılarının PC sahibi olamayacağı kanısı ile yazmışsınız ki bu da takındığınız subjektif bakışın bir sonucu.

Exclusive oyunları ise oynamadan bu derece küçümsüyor oluşunuz hiç hoş olmamış.Benim ve birçok kullanıcının PS3 alma sebebidir exclusive oyunlar.
    "Gow oynayacağıma bf3'ü fazla oynarım." Kusuruma bakmayın ama çok sığ bir görüş olmuş.

Online oyunlarda High-End PC'lerin FPS avantajının ortadan kalktığını da hatırlatayım.Herkes aynı FPS'de oynuyor.

Kısacası yazınızda bahsettiğiniz gibi 4.000 TL değil,500 TL vererek oyunumu oynuyorum.

Öncelikle 2-3 sene de bir pc sistemi değiştirmekle ilgili bir yazı yazmışsınız. Çapraz filan değil, adam gibi okuyun mesajı, sonra böyle oluyor.
    Pc sisteminin 3 sene de bir komple değişmesi gerektiğini yazdım zaten. Her yıl ekran katı değişmesi gerek. 3 yılda bir de diğer parçalar.
    Okusaydınız anlardınız, yarıda kesmeyin yanlış anlarsınız diye boşuna yazmamışım değil mi başına.

Zaten dediğim fiyata high end bir pc sahibi olabiliyorsun emin ol. Bilinçli bir ps kullanıcısı demişsin de ona bakarsan pc'de de steam var, onuda hesaba kat. Konsolda psn varsa, yurtdışından alım varsa, işte dijital indirimiydi filan varsa, bunları pc'de de yaparsın. İki platformunda kutulu versiyonlarını hesaba katacaksın. Yani tek taraflı bakan ben değil sensin aslında. Ps'de psn ile ucuz oyunlar sağlanıyorsa, yurt dışından oyun alınıyorsa bunları pc'de de yaparsın. Zaten steam, psn'i indirim konusunda 5'e katlar. Kısaca oku şu mesajı düzgüncene sonra mesajlaşalım

• öylemi rockstar?

o zaman yaşasın korsan.
  • kısmetse ön sipariş ile alıp çıkar çıkmaz oynıycam. sizde bayramda büyüklerinizin elini öpüp bolca para toplamaya bakın. yeni ekran kartı falan çıkar o tarihte gider ondan alırsınız. Cevat babanız size minimum 16 GB RAM, 8 çekirdekli 4.60GHz işlemci, Radeon HD 8980 ekran kartı isteyen boş beleş bi oyun çıkarır onu oynarsınız. PC'im eridi grafikler gözlerimi kamaştırdı diye dolanırsınız forumlarda. ama ders çalışmayıda unutmayın. karnede kötü not olursa PC yasağı gelir maazallah. aman dikkat.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Öncelikle 2-3 sene de bir pc sistemi değiştirmekle ilgili bir yazı yazmışsınız. Çapraz filan değil, adam gibi okuyun mesajı, sonra böyle oluyor.
    Pc sisteminin 3 sene de bir komple değişmesi gerektiğini yazdım zaten. Her yıl ekran katı değişmesi gerek. 3 yılda bir de diğer parçalar.
    Okusaydınız anlardınız, yarıda kesmeyin yanlış anlarsınız diye boşuna yazmamışım değil mi başına.

Zaten dediğim fiyata high end bir pc sahibi olabiliyorsun emin ol. Bilinçli bir ps kullanıcısı demişsin de ona bakarsan pc'de de steam var, onuda hesaba kat. Konsolda psn varsa, yurtdışından alım varsa, işte dijital indirimiydi filan varsa, bunları pc'de de yaparsın. İki platformunda kutulu versiyonlarını hesaba katacaksın. Yani tek taraflı bakan ben değil sensin aslında. Ps'de psn ile ucuz oyunlar sağlanıyorsa, yurt dışından oyun alınıyorsa bunları pc'de de yaparsın. Zaten steam, psn'i indirim konusunda 5'e katlar. Kısaca oku şu mesajı düzgüncene sonra mesajlaşalım

Sony'nin PS Store'dan satın aldığınız dijital oyunlar için 2 indirme hakkı sunuyor.İki kişi birleşiyor bir oyunu tam ücreti ile digital olarak satın alıyor ve indiriyorsunuz.Yani yarı fiyatına/steam fiyatına sahip olmuş oluyorsunuz.
    Kutulu PC oyunlarının yurtdışı fiyatlara yurtiçi fiyatlar ile paraleldir.Lakin Aral Games konsol oyunlarının fiyatlarını şişirdiğinden Türkiye'de bir fiyat farkı oluşuyor.

Vaktim olmadığından yazınızı "çapraz" şekilde okudum.Dolayısıyla o kısmı kaçırmışım.Başta "çapraz" şekilde okuduğumu belirtiyor oluşum bunun yaşabileceğini düşündüğümdendi.Kusura bakmayın.

Şunu belirteyim PC bir tutku ve hobidir.En azından benim için.PC sahibi olunmadan PS3 sahibi olunmamalı.
    Bundan 5-6 sene önce chip'in sitesinde blog kısmında yazdığınız PC vs Konsol yazısının paralelinde bir yazı yazmıştım.Ana sayfaya taşınmıştı.Nerdeyse sizinle aynı şeyleri düşünüyordum.Ama konsolla tanışıp ön yargılarımı yıktım.
    Aynı şeyi sizde ilerleyen zamanlar yaşayabilirsiniz.Size tavsiyem biraz daha detaylı araştırıp,iki sistemi beraber götürebileceğinizi görmeniz.

Hem PC hem de PS3 platformunda oynuyorum ve benim düşüncemdir;oyuncuysanız exclusive oyunlardan mahrum kalıyor oluşunuz çok yazık.Çünkü gerçekten çok kaliteliler.

• Watch dogs daha iyi bence ama bu trevor icin alirim o gtayi aradigim tipleme

I LOVE THIS GAME
  • Herzaman bilindik satndart politika daha sonra pc kesin çıkıacak her sene böyle oldu zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Ömür biter, borç bitmez
  • Sinir oldum suan.bu kadar adam aylardir oyunu bekliyor gelen aciklamaya bak.

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

İşe bak ya okadar gittik 3.500 lük pc topladık şu oyunu adam akıllı canavarla oynamak varken külüstür ps3 le oynucaz neyse tabi Allahtan var ps3ümzde

külüstür dedigin makine senin 3.500 lük pc´nin yapdigini yapiyor nasil bir celisgidir bu.
    yazik cok yazik.

900 liralık laptopda oynanılacak oyunlar grafik ve performans bakımından ps3'ü tokatlar buna ne diyeceksin?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.