Şimdi Ara

'GTA V'i Şu An Sadece Konsollara Geliştiriyoruz' (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Umarım pc ye gelirde ps3 almak zorunda kalmam :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC

quote:

Orijinalden alıntı: Megas Red

Rockstar Games'in Take Two'ya para kazandırması en doğal istekleri. T2 zarar etmeye devam ediyor. PC ye çıksa kaç kişi satın alacak? Konsollarda 10 milyon satan bir oyun PC de 1 milyona anca geliyor. Buyrun aynı zamanda piyasaya sunulan Max Payne 3 -http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=max+payne+3

Bizler bu oyuna verilen emeklerin farkındayız ama maalesef varolan cahil zihniyet "PC ye de çıkart RG baba" sonra ****rrent arar durur. Yazık....

2.elden aldığın PS3 oyunları ile mi rüzgar yapıyorsun ? PC'de torent torent arayadan farkını söyle...2.elde aldığın oyunlar ile oyun yapımcısı mı kazanıyor yoksa mahalle arası tipik kayık maho 2.elde sattığı oyunun belli yüzdesini oyun yapımcısına mı gönderiyor ? emek Irzısı sensın bunuda kılıf uyduran 2,el başkasının parasını ödediği oyuna ortak oluyorsun sana yazık o cahil kafanla anca kendini kandırsın kimseyi değil...

www.vgchartz vgchurtzla gelme , Oyun konsolunda oyunların neden çok sattığını herkes biliyor. Senin oyun konsolunda oynama nedenin 1 bileydik...ondan neden bahsetmiyorsun ? ben yazarsam ağır yazarım yazık olur sana Sizler GTA_V verilen emeklerin farkındasınız doğru GTA_V vitrin yüzü görünce 2.el PS3 ver. ben sana satıyım, uygun fiyata bırakırım

Ben 2.elin zararlarından bahsetmiyorum. 2.el oyun da hiç almadım! Oyun firmasının neden konsol piyasasında öncelik tanıdığını anlatıyorum. Ama gel gör ki benim yorumumu doğru anlasaydın doğru üslub ile cevaplayabilirdin.

Ağır yazmaktan bahsetmişsin. Liseli edebiyatınla yazsan yazsan "ağır" kelimesini doğru yazarsın sen. Gerçek anlamda da yazsan çamura batarsın.

• SATILIK/ALINIK OYUNLAR ve senin yorumun

quote:

Selamlar. FIFA 13 almak istiyorum. Sanalapazar dan almak istersem extra ücret ödeyecek miyim?

Bu arada özel mesaj atamıyorum ve hata alıyorum.

EDIT:Sana yollamaya çalıştığım özel mesajlar gitmiş fakat her seferinde hata ekranı ile karşılaştığım için ard arda göndermişim. Fazlalıklar için kusura bakma.

Kaynak
    http://forum.donanimhaber.com/m_64401563/f_//tm.htm#74090289

Ve..2.el hiç oyun almadığını söyleyen şahıs alıntı yaptığım ilk mesajda şöyle 1 ibare var Fifa 13 > Megas Red'e satılmıştır. Liseli edebiyatı ben yapmam, buna ihtiyacım yok herşey ulu orta ortada iken gördüğümü söyler yazarım, Ağır yazarım derken kıvırmam işime geldiği gibide yazman direk neyse yazarım, Şu ana kadar konsolda ki korsandan bahseden ve rahatsız olan 1 tane yapımcı göster fakat söz konusu 2.el olunca bu adamlarım heyheyleri tepelerine çıkıyor...

@Megas Red

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 12 Mayıs 2013; 8:34:45 >
    l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz)
    l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB
    l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7
    l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim...

• quote:

SATILIK/ALINIK OYUNLAR ve senin yorumun

quote:

Selamlar. FIFA 13 almak istiyorum. Sanalapazar dan almak istersem extra ücret ödeyecek miyim?

Bu arada özel mesaj atamıyorum ve hata alıyorum.

EDIT:Sana yollamaya çalıştığım özel mesajlar gitmiş fakat her seferinde hata ekranı ile karşılaştığım için ard arda göndermişim. Fazlalıklar için kusura bakma.

Kaynak
    http://forum.donanimhaber.com/m_64401563/f_//tm.htm#74090289

Ve..2.el hiç oyun almadığını söyleyen şahıs alıntı yaptığım ilk mesajda şöyle 1 ibare var Fifa 13 > Megas Red'e satılmıştır. Liseli edebiyatı ben yapmam, buna ihtiyacım yok herşey ulu orta ortada iken gördüğümü söyler yazarım, Ağır yazarım derken kıvırmam işime geldiği gibide yazman direk neyse yazarım, Şu ana kadar konsolda ki korsandan bahseden ve rahatsız olan 1 tane yapımcı göster fakat söz konusu 2.el olunca bu adamlarım heyheyleri tepelerine çıkıyor...

@Megas Red

Oyunu aldığım kişi ile irtibata geç. Hangi isimden para aktarılmış ve ürün hangi adrese gönderilmiş. Benim Adım ve soyadım Salih AY. Ürünü ödeyen ve alan H**** G**

Ben diyorum, kendime hiç ikinci el oyun almadım ve korsan da almadım.

Canım kardeşim, herkes bahsetmesine gerek yok, her firma ikinci elden ve korsandan şikayetçi. Son zamanlarda ikinci el piyasasından bahsediliyor diye sadece ikinci elden çok daha sinirlilr diyemeyiz. PS3 konsolu çok geç kırılan makine olduğu için ikinci el yaygınlaşmıştı. Ama ondan önce ps2 de korsan aldı başını gidiyordu. Sanki korsana hiç bişey demiyorlar!

Sen şimdi o arama motorunu aç ve benim hakkımda başka şeyler de bulabilecekmisin bak bakalım. Ama dikkat et, beni kıvırmaya çalışırken yamutmayayım seni !

• @Megas Red

ilk mesajında ne yazmışdın "Ama gel gör ki benim yorumumu doğru anlasaydın doğru üslub ile cevaplayabilirdin." ve "Liseli edebiyatınla yazsan yazsan "ağır" kelimesini doğru yazarsın sen. Gerçek anlamda da yazsan çamura batarsın."

Uslup diyorsun ,liseli edebiyatı diyorsun ve son kurduğun cümle "Ama dikkat et, beni kıvırmaya çalışırken yamutmayayım seni ! " bu nasıl liseli edebiyatıdır, nasıl uslubdur.

2.el oyun alman diyorsun forumun satış bölümünde 1 topic'de Fifa 13 > Megas Red'e satılmıştır. bu şekil yazı yazılmış , yamutmayayım derken...tel mi yamultuyorsun ? benden alıntı yapmışsın araştırıcam elbette bak uslup diyen kişinin gerçekte kullandığı uslubu görmüş olduk

Unutmadan KK alışverişlerinde Kartın kendi adına olması gerekmiyor. Özel olucak ama Site alışverişlerinde Kendi KK değil aileme ait KK kullanıyorum, o yüzden satın alan kısmında benim ismim değil kullandığım KK kimin ise onun isim yazıyor... Benim hangi cümlemde "seni kıvırıcam" diye 1 kelime kullanmışım "yamutmayayım seni" yazıyorsun? yazmadığım yada itam etmediğim cümleleri yazmışım gibi göstermeyin, ayrıca seni kıvırmak isteğinde değilim neden bu duyguya kapıldınız merak ettim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 12 Mayıs 2013; 11:56:05 >
    l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz)
    l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB
    l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7
    l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim...

• quote:

@Megas Red

ilk mesajında ne yazmışdın "Ama gel gör ki benim yorumumu doğru anlasaydın doğru üslub ile cevaplayabilirdin." ve "Liseli edebiyatınla yazsan yazsan "ağır" kelimesini doğru yazarsın sen. Gerçek anlamda da yazsan çamura batarsın."

Uslup diyorsun ,liseli edebiyatı diyorsun ve son kurduğun cümle "Ama dikkat et, beni kıvırmaya çalışırken yamutmayayım seni ! " bu nasıl liseli edebiyatıdır, nasıl uslubdur.

2.el oyun alman diyorsun forumun satış bölümünde 1 topic'de Fifa 13 > Megas Red'e satılmıştır. bu şekil yazı yazılmış , yamutmayayım derken...tel mi yamultuyorsun ? benden alıntı yapmışsın araştırıcam elbette bak uslup diyen kişinin gerçekte kullandığı uslubu görmüş olduk

Unutmadan KK alışverişlerinde Kartın kendi adına olması gerekmiyor. Özel olucak ama Site alışverişlerinde Kendi KK değil aileme ait KK kullanıyorum, o yüzden satın alan kısmında benim ismim değil kullandığım KK kimin ise onun isim yazıyor... Benim hangi cümlemde "seni kıvırıcam" diye 1 kelime kullanmışım "yamutmayayım seni" yazıyorsun? yazmadığım yada itam etmediğim cümleleri yazmışım gibi göstermeyin, ayrıca seni kıvırmak isteğinde değilim neden bu duyguya kapıldınız merak ettim?

Arkadaşım, benim arkadaşım 2.el oyun istedimi ben oturduğum yerden alırım, orasıda donanımhaber forumları. Elbette adamla iletişime geçtiğimde "Ben bu oyunu almak istiyorum" dediğimde bu oyun benim mi olacak şimdi?

PS3 ü geçtim, PC deki hiç bir Rockstar Games oyunu bende korsan değildir. Neden çünkü ben bu firmanın FAN'ıyım ve korsan oyunlarını oynamak beni rahatsız ediyor. PS3E alacağım GTA V ise kesinlikle 2.elden almayacağım. Arkadaşım almak isterse hiç bişey demem çünkü benim baktığım gibi o bakamaz RG oyunlarına. L.A Noire Max Payne, bunları daha hiç ama hiç oynamadım daha!

Bana diyeceksiniz ki "Bütün oyunların mı orijinal?" Elbette hayır. EA Games oyunlarını korsan oynadığımda içimde bir rahatsızlık oluşmuyor. Kullandığım işletim sistemim bile sanayi markası.

Kıvırmak ve yamultmak, bu konu herkesin gözü önünde ve şiddet kavramı oluşturduğumi için senden özür diliyorum ve bu konuyu özel mesajla halledelim, GTA V konusu hariç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megas Red -- 12 Mayıs 2013; 18:57:43 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.