ya beyler siz gta san andreas multiplayerı hangi serverda oynuyosunuz rusel bana taktı yarış serveri olmasın türkler ve yabancılar karışık olsun ve de 3-5 kişi olmasın teşekkürler
Key To Her Heart görevinin bitiminde 1 kız arkadaşı daha oluyor ya carl ın o kızı öldürünce keycardı evinden alabiliyorsunuz.peki o keycard ne işe yarar?ayrıca kızı öldürmezsem bana keycardı vermez mi?
ben multiplayerla ilgili sorcam bi arkadaş san andreas ta online olunca virüs olur dedi doğru mu
gta san andreas ta polis kıyafeti nerde bulabilirim
quote:
Orjinalden alıntı: viper srt 10
ben multiplayerla ilgili sorcam bi arkadaş san andreas ta online olunca virüs olur dedi doğru mu
süper sallamış
Ben end of the line yani son görevi yaptım.yaptığımda %74.33 ü bitmişti.yarışlardan başka ne yüzdeyi yükseltir?
arkadaşlar uçak okulunun bitmiş save dosyası olan warmı ??? kafayı yedim burda
quote:
Orjinalden alıntı: security_center
Key To Her Heart görevinin bitiminde 1 kız arkadaşı daha oluyor ya carl ın o kızı öldürünce keycardı evinden alabiliyorsunuz.peki o keycard ne işe yarar?ayrıca kızı öldürmezsem bana keycardı vermez mi?
kızı öldürdüğünü nereden çıkardın ben öyle birşy hatırlamıyorum öldürmüyor kızı tavlıyor ilişki düzeyi belli bir seviyeye ulaşınca da kız keycardı bize veriyor
bi görevde kaldım , böle bi komutanın evine girip eşya kaçırıyosun ( sessizce girip ) sonra o arabayla garaja geri dönüyorsun ama bende garaja dönerken oyun donuyo , bu hata oyunun kopya olmasından mı kaynaklanıyor ?
quote:
Orjinalden alıntı: ßoost
bi görevde kaldım , böle bi komutanın evine girip eşya kaçırıyosun ( sessizce girip ) sonra o arabayla garaja geri dönüyorsun ama bende garaja dönerken oyun donuyo , bu hata oyunun kopya olmasından mı kaynaklanıyor ?
Silip yeniden yüklemekten başka çare yok gibi gözüküyor. Çünkü aldığın hata normal değil.
kızı öldürdüm keycardı aldım.yeni bir görev çıktı.breaking the banktı galiba.ondan başka görev var mıdır?big foot görevi nolacak?youtube videolarında öyle bir görev olduğunu görüyoruz.ne zaman çıkacak?ve de yeni görev nasıl alacam?
keycard ı yapıcan : )
Şeyi yaptıysan meseLe yok.Hani adam kadınLa sevişiyor faLan o kısım.
Gerisini çözeceğini umuyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: security_center
Ben end of the line yani son görevi yaptım.yaptığımda %74.33 ü bitmişti.yarışlardan başka ne yüzdeyi yükseltir?
at nalları midyeler polis itfaye taksi tren lojistik pimping araç okulları yarışlar bölge kontrolleri kızlarda ilişkilerinin durumu yan görevler
quote:
Orjinalden alıntı: VeilSide-RaZoR
keycard ı yapıcan : )
Şeyi yaptıysan meseLe yok.Hani adam kadınLa sevişiyor faLan o kısım.
Gerisini çözeceğini umuyorum.
Tren istasyonunda arabaların gösterisi varya orayı geçemiyorum ben
ya ewt bende trnli bölümü geçemedim adamları hiç ölmüyo ki ya
Arkadaşlar 2. adada thr 360 diye bir yer var olduğun yerde 360 derece dönmen gerek o görevi yapamıyorum yardımcı olun..
quote:
Orjinalden alıntı: Winston El Mariac
ya ewt bende trnli bölümü geçemedim adamları hiç ölmüyo ki ya
TRENLİ BÖLÜMÜ GEÇTİM msn den atayım . Ben de motorla paketleri toplayamadım bir türlü geçen varsa save yollayabilir mi ?