Şimdi Ara

>> GTA San Andreas Paylaşım Topic'i <<

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
490
Cevap
2
Favori
207.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grand Theft Auto San Andreas PayLaşım Topici

TakıLdığınız YerLer Varsa Yazın BiLenLer CevapLasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lev Tolstoy -- 24 Eylül 2007; 7:56:45 >

• Araba dans ettirme ve ihtiyarın evinden silah çalma bölümünde kaldım. Ardından oyuna uzun bir ara verdim. Ama hala başlamadım.
  • _ALISH_ kardeş yaşlı dayının evinden silah çalarken hızlı yürümeyeceksin.Sol Alt tuşuna basarak yürüyeceksin.Araba dans ettirmede sie num8 num4 num6 ve num 2'yi kullanarak gereken tuşlara tam zamanında basman gerek yani yuvarlağın içine gelince.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ALISH_

Araba dans ettirme ve ihtiyarın evinden silah çalma bölümünde kaldım. Ardından oyuna uzun bir ara verdim. Ama hala başlamadım.

Evet çok kazık bölüm araba dansı ama geçmiştim bikaç deneyişten sonra o kadar zor değil
  • Üstüne bide plajda göbek atmaca olunca kaldırdım rafa hala duruyo, türkçe yamada yapmışlar bakarız bi ara.
  • Bende trenli bölümü geçemedim.trenin üstündeki adamları öldüremiyorum.
  • uçak okulunda helikopterle komyonları patlatmayı geçemedim nasıl yapılıyor acaba?????????????????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gta vice city türk modu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkda$Lar msn gangster@hot. eqLeyin ben oyunu 2 gunde bitiriyorum save dosyasını bana yoLLayın yapim..EN KOLAYIDA trenin üstündeki adamLarı öLdürmeq "rocketman" yaz trenın ustune cık hepsini öLdür orda...1 dk surmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLvatore! -- 29 Haziran 2006; 10:02:08 >
  • Ekliyorum akşam yollarım sana dans bölümünü geçersen mutlu olacağım.
    quote:

Arkda$Lar msn gangster@hot. eqLeyin ben oyunu 2 gunde bitiriyorum save dosyasını bana yoLLayın yapim..EN KOLAYIDA trenin üstündeki adamLarı öLdürmeq "rocketman" yaz trenın ustune cık hepsini öLdür orda...1 dk surmez
  • Ver shimdi aksham açamıya bilirm.. bide msn yi yanlıs vermişim gangstercs@hot.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLvatore! -- 29 Haziran 2006; 10:44:11 >
  • Dans bölümleri... Ama şu an işteyim akşam sana mail atarım, bu arada seni ekledim. msn:dj_denoo@msn.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerem17

Bende trenli bölümü geçemedim.trenin üstündeki adamları öldüremiyorum.

sen normal bütün hızınla git smok tirenin üstündeki adamları öldürür
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerem17

Bende trenli bölümü geçemedim.trenin üstündeki adamları öldüremiyorum.

arkadaşım ben orda "rocket man" şifresini yazarak adamları öldürdüm iilk önce motorla trene bayağı bir fark açıyorum snara o şifreyi yazarak trenin üstüne çıkıyprum ve adam ları tararak öldürüorum
  • trenin yanında olacaksın ama yapışmayacaksın.Mesafe koyacaksın.Yapışırsan eleman vuramıyor.
  • Kanka Lar gangstercs@hot. gTaLar benden SoruLur saveyi gönderin
  • Trenin üstüne çıkarsan vuramassın engeller felan çıkıyo ya sen en iyisi trenin yanından trenin hızında kullan yanındaki adam yani big smok silahıyla adamları öldürsün.Ama trenle aranda biraz (bir tiren yolu) mesafe olsun.
  • Motoru senin sürdüğün Big Smoke ninde ateş attığı bölümü diosan orda trenle motorun hızını aynı koruyacaksın adam o zaman vurup düşürüyo hiç bozma o gidene kadar vuruyo zaten
  • ya beyler oncelıkle slm.sonralıkla bi de rıot dıe bı gorew war ilk sehırdekı tren ıstasyonunda dıer cetenın elemanları falan olan bı gorew ama harıtada bısı anlatmıo tel konusmasında orası gecıo dıe gıttım oraya ama hiç bişi olmuyo adamlarla konusulmuo oldurunce ıptal oluo bırı anlatsın noolur yaa

• bu kadar zamandan sonra bu oyunu itirmeyen kalmamıştır diodum ama daha takılan kişiler varmış meger .....
  • saten su an yuklu deıl onun ustune kac format yedı hatta bn bili deiştırdım ama o oyunu bıtırmek ıstıorum o yusden o gorewı bılen ark warsa lutfen anlatsın noooolurr
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.