Arkadaşlar benm size bi sorum olacak ben su bolumde takılıorum görevin adı: new model army aslnda gorev zor degıl ama ben bıseyı anlamıorm oda oyuncak kalası helıkopterın mıknatısına nasıl cekıcez yardımcı olursanz sevınnırım.
yahu bu oyunda ekrandaki göstergelerin hiç biri gözükmemeye başladı, ne can ne zırh ne mermi sayısı gözükmüyor ? nasıl geri getirebilirim onları bilen biri yardımcı olabilirse sevinirim...
quote:
Orijinalden alıntı: sekopasa
ben big somoke (sadece iş) ve ryder (sam amcayı soymak) bölümlerinde takıldım BS:bu bölümde big s. bi müzeye gidiyoruz bir sürü rus adam var. görev başlar başlamaz big smoke ölüyor veya biraz ilerleyince ölüyor arkadaşım la çok uğraştık fakat geçemedik R:bundada ryder la bi askeri ala na gidiyoruz vinçle (forktlift) kutuları alıp kamyona koyuyosun ama bundada askerler gelip ryder ı öldürüyo bunu da geçemedik oyun da da bu iki bölüm var bunları da geçsek ilerliycez ama geçemedik...javascript:void(AddText('')) javascript:void(AddText('')) yardımcı olursanız çok sevinirim msn adresim : seko_fb_94@hot...
forkliftli bölümde sen de ryder e yardım edeceksin arada bir forkliftten inerek yada forkliftle askerleri ezebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Iike.no.other
yahu bu oyunda ekrandaki göstergelerin hiç biri gözükmemeye başladı, ne can ne zırh ne mermi sayısı gözükmüyor ? nasıl geri getirebilirim onları bilen biri yardımcı olabilirse sevinirim...
oyunun sistem dosyalarıyla (.ini, .int vb) oynamış olabilir misin
arkadaşlar benim görevler var yaşlı adamın evini soyuyorum o rahatda tam garaja koyucam tak oyun hata veriyor acilen yardım
Selam arkadaşlar. Motor sürücü kursunda bütün hareketleri geçtim ama sonuncu harekette kaldım. Şöyleki, motorla hızlanıyon dubaların olduğu yerde ön teker üstünde gidip sonra ilerde fren yapıp duruyon. Ön tekeri kaldırmak için del e basmam gerekiyor ama del e bastığımda ön fren yapıp duruyor ve doğal olarak görev başarısız oluyor. Bir türlü geçemedim. Yardım lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: Brutal Kill
quote:
Orijinalden alıntı: muverrih35
Selam arkadaşlar. Motor sürücü kursunda bütün hareketleri geçtim ama sonuncu harekette kaldım. Şöyleki, motorla hızlanıyon dubaların olduğu yerde ön teker üstünde gidip sonra ilerde fren yapıp duruyon. Ön tekeri kaldırmak için del e basmam gerekiyor ama del e bastığımda ön fren yapıp duruyor ve doğal olarak görev başarısız oluyor. Bir türlü geçemedim. Yardım lütfen
Rampadan uçtuktan sonra yere motorun tekeri iner inmez S+Yukarı ok tuşuna basmalısın
o dediğin bölümü geçtim. Benim dediğim başka. Rampa falan yok burda. iki tarafı dubalarla sıralanmış bir yer var. orayı ön tekerlek üzerinde gitmen gerekiyor sonra da ilerdeki dubaların orada fren yapıp durman gerekiyor. havaalanında motorla denemeler yaptım. del ve s tuşuna basmak gerekiyor ama her defasında aynı sonuç alınamıyor maalesef. hem de ön tekerleğin üstüne kalkınca sanki fren yapmış gibi motor yavaşlayıp duruyor. sadece del tuşuna bastığımda bile aynısı oluyor. Anlamadım gitti
quote:
Orijinalden alıntı: caadas
İşte ekran görüntülerim. Nasıl olcak bu iş? Yetişilmiyo meret. ilk resim görevin tam başı. 1 saniye bile ilerlemeden çektim resmi.
yolun yarısı
uçağın kalkış anı ve benim konumum
Belki geç bir cevap ama ben yeni oynadığım için oyunu ancak şimdi oynayanlara yardımcı olabilirim bu konuda. Motorla hiç sağ sol yapmadan düz gidi. Laptop umla oynadığım için belki tuşlar farklı olabilir sizde. home tuşuna basıp motorun önünü kaldırarak biraz gittiğimde sanki nitro basmış gibi hızlanıyor motor. denerken tesadüfen buldum ve öyle geçtim ben bu bölümü
Ya arkadaşlar ben şu çöl gibi bir yerde uçaklar olan yerde S yazan yere gidiyorum hep hata raporu veriyor. Aslında format atılmadan önce bu bölümü geçmiştim ama şimdi hata raporu verip duruyor. Deli olcam yaa birisi bana yardım etsin lütfen.
Setup duruyor yükleyip başlıcam.Bu sefer bitirmeye kararlıyım..
Konuyu görünce iç çektim.Ne oyundu be.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: alemci gençlik06
Ya arkadaşlar ben şu çöl gibi bir yerde uçaklar olan yerde S yazan yere gidiyorum hep hata raporu veriyor. Aslında format atılmadan önce bu bölümü geçmiştim ama şimdi hata raporu verip duruyor. Deli olcam yaa birisi bana yardım etsin lütfen.
Mod falan yüklüyse sil dostum. Araba veya skin modundan oluyor bunların hepsi. Olmazsa crack değiştir
Yardımın için saol ama mod varsa nerden ve nasıl sileceğim yardım edermisin.
quote:
quote:
quote:
quote:
Mod falan yüklüyse sil dostum. Araba veya skin modundan oluyor bunların hepsi. Olmazsa crack değiştir
Modu nereye kurduysan ordan sil
Bir sürü mod var hangisini silecem.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Oyunu silip tekrar yükle. Fazla mod oyuna zarar verir
Tam 0 dan 61 e kadar mod var zarar verirmi bunlar. Ha bide modların yanında başka dosyalarda var.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Oyunu silip tekrar yükle. Fazla mod oyuna zarar verir
Tam 0 dan 61 e kadar mod var bunlar zarar verirmi oyuna. Ha bide modların yanında başka dosyalarda var.
Arkadaşlar aranızda gta san andreas da araba yaması yapan varmı. Eğer varsa banada bi söylesin nasıl yaptığını bende yapcam da.
Şöyle gelişigüzel modlar yüklemeyin oyuna zarar verirsiniz
Ya Arkadaşlar Ben Şu Çöldeki Uçak Görevlerini Yapıyorum Ama Bir Türlü Şu Uçakla Takla Açmayı Yapamadım. Ekranda Nasıl Yapılacağını Gösteriyor Ama Deniyorum Deniyorum Olmuyor. Eğer Bu Bölümü Geçen Birisi Varsa Lütfen Bana Yardım Etsin.
Arkadaşlar Oyunun % Kaç Bittiğini Nerden Anlıyacağız? Bilen varsa söylesin nolur .
Arkadaşlar bişey sorucam bende ucak eğitimin hepsi %100 ama pilot kıyafetini nerden alıcam ?