Şimdi Ara

Gta IV Save Dosyalarını Bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar GTAIV Save dosyalarini bulamiyorum ya çıldıracam help me oyun sanırım hd'ten kopyalandiği için save dosyalarini bulamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 13 Temmuz 2009; 20:33:55 >

• C:\Document&Settings\Kullanıcı Adınız\Local Settings\Application Data\Rockstar Games klasörünün içindedir save dosyalarınız.
    C:\Document&Settings\Kullanıcı Adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\xLive var bir de.

Eğer razor crackli filan oynuyorsanız da Belgelerim\Rockstar Games klasörünün içinde oluyor save dosyaları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.dRe`

C:\Document&Settings\Kullanıcı Adınız\Local Settings\Application Data\Rockstar Games klasörünün içindedir save dosyalarınız.
    C:\Document&Settings\Kullanıcı Adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\xLive var bir de.

Eğer razor crackli filan oynuyorsanız da Belgelerim\Rockstar Games klasörünün içinde oluyor save dosyaları.

belgelerim olmuyor yapmaya caliştim olmuyor örnek başka bir save dosyasini belgelerime atiyorum oyuna giriyorum yine ilk bölümden devam ediyor o save i oynayamiyorum ötekine gelince ötekide aynı bulamadim kullanıcı adınızdan sonra settings yok

• Evet arkadaşlar bana da lazım acil win 7 kullanıyorum.
  • quote:

C:\Document&Settings\Kullanıcı Adınız\Local Settings\Application Data\Rockstar Games klasörünün içindedir save dosyalarınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

quote:

belgelerim olmuyor yapmaya caliştim olmuyor örnek başka bir save dosyasini belgelerime atiyorum oyuna giriyorum yine ilk bölümden devam ediyor o save i oynayamiyorum ötekine gelince ötekide aynı bulamadim kullanıcı adınızdan sonra settings yok

Bende yok heryere girdim masaüstündeki gta 4'de de girdim senin dediğin yerdekinede yok bu arada win 7 kullanıyorum ve oyun korsan

• Windows 7 ve Windows Vista için : C:\Users\X\AppData\Local\Rockstar Games Yani; Başlat, Kullanıcı adı, AppData, Local, Rockstar Games.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Save Game [YARDIM]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Windows 7 ve Windows Vista için : C:\Users\X\AppData\Local\Rockstar Games Yani; Başlat, Kullanıcı adı, AppData, Local, Rockstar Games.

Eskiden böyle miydi Belgelerim/San Andreas User Files'tan hemen buluyorduk

Haklisin hocam bnde hep blgelerimde oluyo save dosyalari

Gta vice city de beni bu yakaladi :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AteistBoy

quote:

quote:

Windows 7 ve Windows Vista için : C:\Users\X\AppData\Local\Rockstar Games Yani; Başlat, Kullanıcı adı, AppData, Local, Rockstar Games.

Bende Vice City oynamaya başladım bakalım

Hocam keske vice city nin online si olsa polisten kacma vs atma soygun vs. Guzel olurdu bnce

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende Vice City oynamaya başladım bakalım

Hocam keske vice city nin online si olsa polisten kacma vs atma soygun vs. Guzel olurdu bnce

Dostum multiplayer var zaten araştır bulursun

Hocam bunu bilmiyordum solemeniz iyi oldu

• GTA IV ile GTA Vice City ya da diğerleri aynı oyun değil. Umarım bunun farkındasındır AteistBoy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 11 Aralık 2011; 23:14:44 >
  • Merak etmeyin blaacko hocam ve Brutal Kill hocam farkindayim .S
  • quote:

Merak etmeyin blaacko hocam ve Brutal Kill hocam farkindayim .S

blaacko değil bkaakco "Hocam sen Haklisin hocam bnde hep blgelerimde oluyo save dosyalari" yazdığın için öyle bir şey dedim. GTA IV'te kayıt dosyalarının yeri değişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 12 Aralık 2011; 21:05:40 >
  • Hocam bn gta 4 oynamadigim icin bilmiyodum.Kusura bakmayin arkadaslar
  • quote:

Hocam bn gta 4 oynamadigim icin bilmiyodum.Kusura bakmayin arkadaslar

Konunun içeriğine baksaydın öğrenirdin hocam.
  • Bir daha hepinizden ozur diliyom bide ben bi konu actim nasil kapaticam ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.