|
GTA 6, PlayStation 5 Pro'da 60 fps olarak çalışacak (4. sayfa)

-
-
Ps6 çıkabileceğini gündemde var yeni
-
Millet ps5 i yaladı yuttu ps5 proda oyunlara doydu.gta 6 ps5 pro da 60 fos olacakmış.konsol satma politikası.ps4 oyunlarını ps5 diye geçirip birde yetmedi ps5 pro diye geçirin sonra hiç bir oyun yapmayın.bilgisayar varken konsol işi boş iş artık konsol devri kapandı
-
30 fps oyunlara katlanamıyorum. Gözlerim yoruluyor. 30 fps gelecekse hiç gelmesin
-
İyi de enhanced olan oyunların çoğu 60fps vermiyor demekle bu nasıl aynı şey.Arada bir drop ve 2 oyun da yaşadım diyorsun.Hele deamon souls muhtemelen ilk parti enhancedler içinde en başarılısıydı bence.Biraz zorlama bok atma oldu bence senin ki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haklısın dostum kendimi yanlış ifade etmişim. Benim oynadığım enchanced oyunların biri hariç hepsinde oldu demeliydim. Kendimi yanlış ifade etmişim. Özür dilerim. Bu arada fc 25 te de aynı sıkıntıyı yaşadım. Yazmayı unutmuşum. Miles moraleste de sadece sinematilkte 1-2 kez yaşadım. Ama oyun oynarken sıkıntı görmedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Remastered ne zaman çıkar?
-
Arkadaşlar bence bu oyunu 4k 60 fps de akıcı oynamak için ps6 şart ne ps5 nede ps5 pro bu oyun için yeterli değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hrz20 -- 24 Temmuz 2025; 9:33:30 > -
siz bekleyin remaster'ı, biz 60 fps oynayacağız proda, day one.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shingo Yabuki -- 24 Temmuz 2025; 9:39:57 > -
Düz ps5 performans mod 60 fps kalite mod 30 fps çalışır zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun çıktıktan 1 yıl sonra PS6 çıkar daha iyi oynanır onda. Sırf bu oyunu iyi grafiklerle oynamak için düz PS5'ten Pro'ya geçmenin mantığı yok bence.
-
Ps5 pro aldıracaklar zorla yazıklar olsun ps5 aldığıma pişmanım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsan gözü 30 fps üstünü algıagsgsskslsşdşsksksldşd 😂
Grafikleri düşürecekler muhtemelen 60fps oynatabilmek için.
-
O işlemci ile mümkün değil
Çakma haber maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sırf bu oyun mu? Neredeyse her oyunun en iyi versiyonunu oynuyoruz ve 2028 sonuna kadar da öyle olacak
Doğrudur, ben yine de çıktığı gibi oynamayı tercih ederim beklediğim oyunları. Bu tamamen tercih meselesi. 240 fps oynamak isteyen mecbur pc sürümünü bekleyecek
Arkadaşlar selamlar.
Gta 6 , Ps5'te 60 fps olmayacak haberleri doğru mu sizce? Ona göre elimdeki Ps5 slimi satacağım kutuyu boşu boşuna açtım daha oyun yüklemedik :D
-
30 fps çalışsa bile çıktığında deneyimleyemezsen çoookk pişman olursun benden demesi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X