Şimdi Ara

GTA 6, PlayStation 5 Pro'da 60 fps olarak çalışacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu ne kadar yanlış analiz böyle? Sen bir daha analiz yapma. Oyun Ps5 pro da oynayacak ama pc de 1080 p ultra için 4080 isteyecek ya bilader bas git ya birde dlls quality ,performance almanız gerekebilir demiş  Oyun 2K ultra dlls quality ile 4070 ile rahat açacaktır eminim.Olmadı fg açarsınız yine rahat oynayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 22 Temmuz 2025; 16:32:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta5 ps5 versiyonu suanda 60 fps değil mi

• 8K ‘da 120 FPS’de çalışsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkes 60 FPS e odaklanmış.Cozunurlugu unutmuşsunuz.720p 240 FPS mı versinler 😂
    FPS xok olsun tabi akıcılık açısından ama cozumurlugu düşürüp te fps ama çok dendikten sonra bı anlamı yok.
    Burada algı yapılıyor bence.Yine iki konsolda da yakın özelliklerde çalışacak.O eski ps dönemi çoktan bitti kanmayın bunlara ps hep algı peşinde artık.
    PS2 döneminde dönemin birçok bilgisayarından daha yüksek kalitede görsellik sunuyordu.
    PS4 pro çıktı yok efendim 4k60fps dediler oda havada uçtu.Zaten PS4 pro dan sonra Sony sürekli algı yapıyor.Neden ilk aşamada ps5 pro modelini standart olarak sunmadi ?
    Önce ucuz düşük bütçeli bı konsolu algiyla satarım sonra Gine pro çıkarır satatrim kafası.Ticaret yapacaklar tabikide fakat iyice kullanıcı açısından kötü bı hal oldu.
    Konsol demek zaten bı oyunu tüm özellikleriyle oynayabilmekti.
    Ama artık ps5 in varsa belli özelliklerde pro modelin varsa 60 FPS oynayabilirsin bak yoksa oynayamazsin demek konsolu öldürüyor her geçen gün.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Weirdusername kullanıcısına yanıt
    1080p ultrada min 4080 mi? 4080 2k Ultra'da bile min. olmayacak kadar güçlü bir kart.

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt

Ben oraya “rt” yani “ray tracing” yani “ışın izleme” de açık olursa diye yazdım ama neyse. Ayrıca bu sadece bir tahmin, illa doğru olacak diye bir şey yok.

• GalacticHope kullanıcısına yanıt

Ps5 leri topluca meydanlarda yakacaklar  

• drejtc kullanıcısına yanıt

😅😅😅

• 30 fps, teoride hala kabul edilebilir değer olsada artık 60 fps standart oldu gibi. Açık dünya oyununda 60 olması gerek.

• Steam donanım anketlerine bakıyorum ortalama pc oyuncusu ps5 pro ile baş edemeyecek kadar düşük sistemler kullanıyor. 3060 4060 3050 1650 3060ti 4060ti rx6600 bunlar ağırlıkla en çok kullanılan ekran kartları. Kusura bakmayın pc oyun marketi böyle ağır bir oyun için hazır değil. Ayrıca oyunun akıcılığı sadece fps ile ölçülmüyor. Konsoldaki 60 fps sanılandan çok daha akıcı bir deneyim. 4080 falan kullanmıyorsanız pc tarafında çokda umutlanmayın derim.

• DARKBLUE82 D kullanıcısına yanıt

Dostum ps5 pro kullanıyorum 6 aydır. Pro enhanced olupda 60 120 arası fps alamadığım oyun olmadı. Hangi oyunlar 60 fps vermiyor söyleyebilirsen sevinirim. Sallıyorsun gibi hissediyorum nedense.

Ben de pro kullanıyorum enhanced olup 60 vermeyen hangisiymiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TrophyAddictt T kullanıcısına yanıt
    Ben arada bir the last of us 2 de yaşadım. Fps düşüşleri vardı. Beni en çok şaşırtan ise demons souls olmuştu.

• inalmert996 kullanıcısına yanıt
    Dostum ben the last of us 2 de ve demons soulsta yaşadım. Ps4 ve ps5 için optimize oyunları söylemiyorum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKBLUE82 -- 22 Temmuz 2025; 21:37:45 >
  • 1600x900 medium+low için 7090 ti süper SLI'da anlaşalım.

• inalmert996 kullanıcısına yanıt
    Ben the last of us2 ve deamons soulsta yaşadım. Bunun yanında neden sallayım? Ne karım olabilir? Belki sen fps dropları yakalayamadın ya da benim cihazımda problem var. Kendinde olmayınca sallıyorsun demek ne kadar kolay değil mi

• 60fps olacak da çözünürlük nasıl olacak acaba, birçok oyunda yüksek çözünürlük modundayken 30fpse düşüyor, 2k upscale'e falan çekince 60fps veriyor.

4k 60fps demedikleri için birşey diyemiyorum. Bazı oyunlarda Ps5 pro'da 4k + 60fps var mesela onlar çok iyi oluyor.

• Weirdusername kullanıcısına yanıt
    Yine de minimum olamaz hocam. RTX5080 sadece %15 daha güçlü, öyle düşünün.

Diğer taraftan tahmin için birşey demiyorum zaten hocam. Doğru ya da yanlış. Benim tahminim de yanlış çıkabilir.

Genel kanı hatta Digital Foundry'nin beklentisi 30fps olarak çıkması yönünde. Ama bence haberdeki söylenti doğru çıkacak ve 60fps'le gelecek, en azından Pro için. Ve bunu da FSR ile başaracak. Başka bir gönderide yazdığım gibi GTA'nın gecikmesini de FSR entegrasyonuna bağlıyorum.

• sony reklamını yapar 60 fps diye, mecbur yaparlar.en kötü ihtimal çözünürlük hafif düşürülür ps3 döneminde olduğu gibi.

Bu bahsettiğin 2 oyunuda oynadım mükemmel ötesi çalışıyorlar. Fps drop yaşadığına emin misin? Demon souls native 4k 60 fps sabit, LoU2 pro modda 70 120 fps arası veriyor... Kusura bakma inanmıyorum sana.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.