Şimdi Ara

Gta 5 ve ilk deneyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hemn ilk iş hile arayıp bulup yazıp full armor, full health, uçan araba açacak tayfa burada mı?... Yatacak yeriniz yok... :P
  • İlk isim cevreyi gezmek olur. Sonra dagdan atlama falan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavaşça jelatin açılır, bluray kutusu açılır, içindeki her kitapçık,kağıt bilmemne okunur, sonra BD ele alınır, PS3'ümüze takarız, oyunun introsunu ağzımız açık şekilde starta basmadan izleriz, oyunun menüsü açılınca ayarlardan altyazı açık olup olmadığına bakılır açık değilse açılır açıksa açık kalır, ayarlardan sesler sonlanır, extras'lar varsa orası kurcalanır, menüdeki herşey kurcalanınca single player yazısına tıklanır, herşey starta basılmadan izlenir, kontrol'ü elimize alınca TEK111 allahuekber nidalarıyla ilk zorunlu görev yapılır, sonra helikopter aranır ve bulununca haritanın açık olan heryeri kuş bakışı kabataslak tanınır, sonra Grove Street'e giderek CJ'in evinin oralar aranır, bulunursa birdaha tek111 getirilir.. Sonrada adam öldürme araç sürme ooowww şit nidalarıyla etrafı gezmeden bıkılınca görevlere bismillağ denilerek dalınır.

En ayrıntılı incelemeyi ben yaptım galiba

• Oyuna girdiğim gibi Don atlet koşup tenis oynayacağım gameplayde harika görünüyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gilthaniel

Oyuna girdiğim gibi Don atlet koşup tenis oynayacağım gameplayde harika görünüyordu.

Aynen hocam bak ben onu unuttum ama hemen tenis oyununun açık olacağını sanmıyorum.belli görevlerden sonra açılır sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortal-Gamer

Yavaşça jelatin açılır, bluray kutusu açılır, içindeki her kitapçık,kağıt bilmemne okunur, sonra BD ele alınır, PS3'ümüze takarız, oyunun introsunu ağzımız açık şekilde starta basmadan izleriz, oyunun menüsü açılınca ayarlardan altyazı açık olup olmadığına bakılır açık değilse açılır açıksa açık kalır, ayarlardan sesler sonlanır, extras'lar varsa orası kurcalanır, menüdeki herşey kurcalanınca single player yazısına tıklanır, herşey starta basılmadan izlenir, kontrol'ü elimize alınca TEK111 allahuekber nidalarıyla ilk zorunlu görev yapılır, sonra helikopter aranır ve bulununca haritanın açık olan heryeri kuş bakışı kabataslak tanınır, sonra Grove Street'e giderek CJ'in evinin oralar aranır, bulunursa birdaha tek111 getirilir.. Sonrada adam öldürme araç sürme ooowww şit nidalarıyla etrafı gezmeden bıkılınca görevlere bismillağ denilerek dalınır.

Süper anlatım devamını ilk inceleme yazında bekliyoruzinşallah

• Oyunda gece olmasını bekleyip arabaya fahişe alacağım.
  • Ben zorunlu gorevler bittikten sonra aiporta gidicem bi ucak kacirabilirsem kaciricam sonra collere akcam

• Oyunda - Rockstar da buna benzer bir açıklama yapmıştı- öyle şehri katledeyim, son gaz gideyim, kaza yapayım, tekrar araba çalayım falan bence o kadar da olmayacak. Mesela Red Dead Redemption'da bir adam öldürsen hemen Honor düşüyor ve peşinde şerif..
    Bu oyun kesinlikle diğer Gta'lardan farklı olacak; banka soyma, adam öldürme, bir yerleri havaya uçurma falan görev icabı, profesyonel iş olarak yapılacak diye düşünüyorum. Onun dışında şehirde ciddi bir hayat yaşayacağız, mesela gameplay videosunun başında pahalı magazalardan falan bahsediliyor; sonra araba artık kendimize ait, modifiye falan yapacağız. Önceden arabalar sadece yoldan çalmalık bir ulaşım aracından baska bir şey değildi, şimdi o kadar basit olmayacak. vs vs vs

• quote:

Orijinalden alıntı: Toph Bei Fong

Oyunda - Rockstar da buna benzer bir açıklama yapmıştı- öyle şehri katledeyim, son gaz gideyim, kaza yapayım, tekrar araba çalayım falan bence o kadar da olmayacak. Mesela Red Dead Redemption'da bir adam öldürsen hemen Honor düşüyor ve peşinde şerif..
    Bu oyun kesinlikle diğer Gta'lardan farklı olacak; banka soyma, adam öldürme, bir yerleri havaya uçurma falan görev icabı, profesyonel iş olarak yapılacak diye düşünüyorum. Onun dışında şehirde ciddi bir hayat yaşayacağız, mesela gameplay videosunun başında pahalı magazalardan falan bahsediliyor; sonra araba artık kendimize ait, modifiye falan yapacağız. Önceden arabalar sadece yoldan çalmalık bir ulaşım aracından baska bir şey değildi, şimdi o kadar basit olmayacak. vs vs vs

Bir nevi katıldığım yerler var ama şunu unutmamak lazım

Gta oyunu sunduğu özgürlük ile çok sevilen bir oyun.Sizin dediginiz şekilde bu kadar serbestlik vermez ise bence oyunun özünü baltalamış olur.Misal bir araba çalınca yakalayanacaginı bilerek oynamak çok kötü olur sanırım.Ben o ayarı çok iyi verebileceklerini düşünüyorum.İsteyen kaçmayı başaracak ama çok basit olmayacak.örneğin dağlık bir bölgede polisle çatışmaya girince etrafta kimse yoksa ve ekiplere anons geçmediyse onları öldürünce yıldızların silinmesi gerekli.yoksa bir mantığı kalmaz bence.

• valla hiçbir oyubu bu kadar heyecanka beklememiştim.sanirim ilk once arabayla sehir turu atip sağa sola bakarım.

• 1-2 görev yapıp basıcam cikmaz yol varsa atlicam arabayla su icine dalicam kesif yapicam vs vs. :D He bide tenis oynucam. :P

• ilk önce senaryoyu oynar bitiririm
  • Çok ağır oynayacağım senaryo modunu, birde hilesiz oynayabililen varmı illaki silahları falan açıyorduk eskiden
  • Bir uçak ve paraşüt bulup biraz gezdikten sonra atlamak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asus1981

quote:

Orijinalden alıntı: Mortal-Gamer

Yavaşça jelatin açılır, bluray kutusu açılır, içindeki her kitapçık,kağıt bilmemne okunur, sonra BD ele alınır, PS3'ümüze takarız, oyunun introsunu ağzımız açık şekilde starta basmadan izleriz, oyunun menüsü açılınca ayarlardan altyazı açık olup olmadığına bakılır açık değilse açılır açıksa açık kalır, ayarlardan sesler sonlanır, extras'lar varsa orası kurcalanır, menüdeki herşey kurcalanınca single player yazısına tıklanır, herşey starta basılmadan izlenir, kontrol'ü elimize alınca TEK111 allahuekber nidalarıyla ilk zorunlu görev yapılır, sonra helikopter aranır ve bulununca haritanın açık olan heryeri kuş bakışı kabataslak tanınır, sonra Grove Street'e giderek CJ'in evinin oralar aranır, bulunursa birdaha tek111 getirilir.. Sonrada adam öldürme araç sürme ooowww şit nidalarıyla etrafı gezmeden bıkılınca görevlere bismillağ denilerek dalınır.

Süper anlatım devamını ilk inceleme yazında bekliyoruzinşallah

Bakalım spotta bulabilirsem ilk incelemelerden birini yaparım.

• Şahsen ya ararım. Ya da bir iki görev yapıp silah bulurum sonra katliam zamanı
  • ilk önce görevleri yaparım ondan sonra gezerim yada tam tersi olur
  • Ascensionu bitirip satnca ön siparis vericem

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Oyun için yapılacak en güzel şey oyunu almamak onun yerine Yakuza 5 almak

gta 5 varken yakuza?yakuza kötü degil tabikide ama gta nin yaninda önünü ilikleyip esas durusa geçer. .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.