Şimdi Ara

Gta 5 ve ilk deneyim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Oyun için yapılacak en güzel şey oyunu almamak onun yerine Yakuza 5 almak

Zack hocam Sega Yakuza serisini diger bölgelerde Japonya'dan 1 sene sonra çıkarmak gibi stratejik bir hata yapmayacaktı. :) İlk oyunu çok severek oynamıştım PS2'de, ikinci oyun çıkana kadar PS3 çıktı :)) İkinci planda kaldı öyle. Orjinali var evde duruyor. ^^ Seriyi eşzamanlı çıkarıp nesli yakalasalardı daha çok tutardı. Yoksa iyi oyun (seri)...
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Zack hocam Sega Yakuza serisini diger bölgelerde Japonya'dan 1 sene sonra çıkarmak gibi stratejik bir hata yapmayacaktı. :) İlk oyunu çok severek oynamıştım PS2'de, ikinci oyun çıkana kadar PS3 çıktı :)) İkinci planda kaldı öyle. Orjinali var evde duruyor. ^^ Seriyi eşzamanlı çıkarıp nesli yakalasalardı daha çok tutardı. Yoksa iyi oyun (seri)...

Haklısında işte oyun ilk önce batıya gelseydi japonyada ki gibi çok satmazdı.

quote:

Orijinalden alıntı: console-master

quote:

gta 5 varken yakuza?yakuza kötü degil tabikide ama gta nin yaninda önünü ilikleyip esas durusa geçer. .

Hikaye olarak Yakuzanın yanından bile geçemeyeceği kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 13 Ağustos 2013; 19:34:05 >

• şehirde tur atarım.. haritayı test ederim.. gezerim allah gezerim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

İlk once gorevleri bitirip en zevkli olan kisima gececegim. Yani easter egg aramaya:D

Şu easter egg ne demek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun parası bulmak lazım önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BostonMavericks

Oyun parası bulmak lazım önce.

Birikmiyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: asus1981

quote:

Birikmiyormu

Bursla alacam galiba bakacaz. 2 yıldır ps3 sahibiyim 3 tane oyunum var fifa 11,nfs shift,moh(beleş verdiler). Bursu acımadan harcamayı düşünüyorum ama öncelikler var lanet olsun ki.
  • quote:

quote:

quote:

Birikmiyormu

Bursla alacam galiba bakacaz. 2 yıldır ps3 sahibiyim 3 tane oyunum var fifa 11,nfs shift,moh(beleş verdiler). Bursu acımadan harcamayı düşünüyorum ama öncelikler var lanet olsun ki.

Allah yardımcın olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Birikmiyormu

Allah yardımcın olsun

Şükürler olsun tek derdim oyun olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Birikmiyormu

Allah yardımcın olsun

Aynen

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Birikmiyormu

Allah yardımcın olsun

Zaten böyle düsünüp her gün miktarina bakmadan biriktirirseniz alacaginizi dusunuyorum hocam.

• gta da hiçbir zaman görevleri yapmadan haritanın tamamı açılmaz ki . Nasıl gezmeyi düşünüyorsunuz ?
  • İlk yapacağım şey Cabrio bir araba bulup şehir turu atarak Soundtrack'leri dinlemek olucak.
  • eğer bi delilik yapıp,ps3ü satmadan o günleri görebilirsem şayet;
    (tabi bu durumda,ps3'e hdd ve monitör almışım demektir).

ilk önce bikaç tane görev yaparım,ondan sonra da los santos'un altını üstüne getiririm.
  • İlk görevi yapmak zorunlu olursa önce ilk görevi yaparım. (Bkz: GTA 3, 4, LCS) Öyle olmazsa önce biraz gezerim arabayla, şöyle bir grafikleri, sesleri süzerim sonra göreve dalarım.
  • quote:

Oyunun çıkmasına neredeyse bir ay kaldı.Oyunu alınca ilk yapacağınız şey nedir arkadaşlar

Ben ilk olarak büyük ihtimal ormanlık alanları taramaya gideceğim.Çok merak ediyorum vahşi doğa nasıl su efektleri nasıl.O yüzden direk dağlık ormanlık alanlara gideceğim.

Hocam bahsettiğiniz ormanlar diğer şehirlerde olabilir. Efsanede bilirsiniz, klasiktir oyuna başlar başlamaz diğer şehirlere gidemeyiz. Ya yol yapım çalışması vardır, ya polis barikat kurmuştur, ya da köprü bakım çalışması vardır. Görevleri yapıp diğer şehirleri açarız. Gta V de de buna benzer bir kısıtlama varsa ilk yapacağımız iş açık olan şehri tanımak olacaktır.
    Açık olan araçlara, off şuna bak vay bee adamlar yapmış hacıı diyerek heyecanla keşfetmeyi dört gözle bekliyorum. oyunu henüz ön sipariş veremedim. Paypal ile almak istiyorum.

• Multi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Oyunun çıkmasına neredeyse bir ay kaldı.Oyunu alınca ilk yapacağınız şey nedir arkadaşlar

Ben ilk olarak büyük ihtimal ormanlık alanları taramaya gideceğim.Çok merak ediyorum vahşi doğa nasıl su efektleri nasıl.O yüzden direk dağlık ormanlık alanlara gideceğim.

Hocam bahsettiğiniz ormanlar diğer şehirlerde olabilir. Efsanede bilirsiniz, klasiktir oyuna başlar başlamaz diğer şehirlere gidemeyiz. Ya yol yapım çalışması vardır, ya polis barikat kurmuştur, ya da köprü bakım çalışması vardır. Görevleri yapıp diğer şehirleri açarız. Gta V de de buna benzer bir kısıtlama varsa ilk yapacağımız iş açık olan şehri tanımak olacaktır.
    Açık olan araçlara, off şuna bak vay bee adamlar yapmış hacıı diyerek heyecanla keşfetmeyi dört gözle bekliyorum. oyunu henüz ön sipariş veremedim. Paypal ile almak istiyorum.

Haklısın aslında.Ben pek düşünmedim bunu.Gta 4 de böyle bir durum vardı ama onun da yolunu bulmuştumhile girip full paket ile polis peşimde biraz da olsa gezebiliyordum.Ama sakin gezmek tabii ayrı bir zevk veriyor doğru diyorsun

• Bu sefer GTA'yi olabildigince gercekci oynayacagim. Ilk gorevde verdikleri arabayi kullanacagim patlayana kadar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.