Şimdi Ara

Gta 5 ve ilk deneyim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asus1981

quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Oyunun çıkmasına neredeyse bir ay kaldı.Oyunu alınca ilk yapacağınız şey nedir arkadaşlar

Ben ilk olarak büyük ihtimal ormanlık alanları taramaya gideceğim.Çok merak ediyorum vahşi doğa nasıl su efektleri nasıl.O yüzden direk dağlık ormanlık alanlara gideceğim.

Hocam bahsettiğiniz ormanlar diğer şehirlerde olabilir. Efsanede bilirsiniz, klasiktir oyuna başlar başlamaz diğer şehirlere gidemeyiz. Ya yol yapım çalışması vardır, ya polis barikat kurmuştur, ya da köprü bakım çalışması vardır. Görevleri yapıp diğer şehirleri açarız. Gta V de de buna benzer bir kısıtlama varsa ilk yapacağımız iş açık olan şehri tanımak olacaktır.
    Açık olan araçlara, off şuna bak vay bee adamlar yapmış hacıı diyerek heyecanla keşfetmeyi dört gözle bekliyorum. oyunu henüz ön sipariş veremedim. Paypal ile almak istiyorum.

Haklısın aslında.Ben pek düşünmedim bunu.Gta 4 de böyle bir durum vardı ama onun da yolunu bulmuştumhile girip full paket ile polis peşimde biraz da olsa gezebiliyordum.Ama sakin gezmek tabii ayrı bir zevk veriyor doğru diyorsun

San andreas'ta yüzerek karşıya geçince kendimi kaçak gibi hissediyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortal-Gamer

quote:

quote:

quote:

Oyunun çıkmasına neredeyse bir ay kaldı.Oyunu alınca ilk yapacağınız şey nedir arkadaşlar

Ben ilk olarak büyük ihtimal ormanlık alanları taramaya gideceğim.Çok merak ediyorum vahşi doğa nasıl su efektleri nasıl.O yüzden direk dağlık ormanlık alanlara gideceğim.

Hocam bahsettiğiniz ormanlar diğer şehirlerde olabilir. Efsanede bilirsiniz, klasiktir oyuna başlar başlamaz diğer şehirlere gidemeyiz. Ya yol yapım çalışması vardır, ya polis barikat kurmuştur, ya da köprü bakım çalışması vardır. Görevleri yapıp diğer şehirleri açarız. Gta V de de buna benzer bir kısıtlama varsa ilk yapacağımız iş açık olan şehri tanımak olacaktır.
    Açık olan araçlara, off şuna bak vay bee adamlar yapmış hacıı diyerek heyecanla keşfetmeyi dört gözle bekliyorum. oyunu henüz ön sipariş veremedim. Paypal ile almak istiyorum.

Haklısın aslında.Ben pek düşünmedim bunu.Gta 4 de böyle bir durum vardı ama onun da yolunu bulmuştumhile girip full paket ile polis peşimde biraz da olsa gezebiliyordum.Ama sakin gezmek tabii ayrı bir zevk veriyor doğru diyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sonra yakalanınca, polisler "olur böyle kaçaklar LA polisi yakalar" DİYORLARDI

• önce plaj daha sonra havaalanına geçicem

• Eğer alırsam görevleri yapacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

önce plaj daha sonra havaalanına geçicem

Havaalanına gitte polis amcalar çükünü kessin Kolay mı koskaca havaalanına girmek?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

önce plaj daha sonra havaalanına geçicem

Havaalanına gitte polis amcalar çükünü kessin Kolay mı koskaca havaalanına girmek?

Plajda bile rahat gezilecegini hiç sanmıyorum

Hele Trevor ile plaja girince kadınlar kaçacak delik arar diye düşünüyorum

• Oyun kutudan çıkartılır,kutundan çıkan herşey incelenir sonra oyun yüklenir(pc(inşallah)) bim den alınan 4 lü pizza (+ ayrıan )ve kuruyemişler renkli şık tabaklara konulur. Bu işlemler öğle12:00 ye kadar bitirilir

Oyun da zorunlu görev varsa yapılır sonra zevke göre bir araba bulup açık olan bütün dağ,taş,ova,bayır,bağ,bahçe,tarla,tünel,şehir , Easter Egg , incelenir.

(Oyunun hafta sonuna denk getirilip 2 gün asosyal modun açık olması tavsiye edilir.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhdrygn11

Oyun kutudan çıkartılır,kutundan çıkan herşey incelenir sonra oyun yüklenir(pc(inşallah)) bim den alınan 4 lü pizza (+ ayrıan )ve kuruyemişler renkli şık tabaklara konulur. Bu işlemler öğle12:00 ye kadar bitirilir

Oyun da zorunlu görev varsa yapılır sonra zevke göre bir araba bulup açık olan bütün dağ,taş,ova,bayır,bağ,bahçe,tarla,tünel,şehir , Easter Egg , incelenir.

(Oyunun hafta sonuna denk getirilip 2 gün asosyal modun açık olması tavsiye edilir.)

Değişik bir deneyim

• bide para mı vericem adamlar türk oyuncuları takmıyor bile türkçe altyazılı gelse razıyım torrent akar
  • ilk olarak sürüş dinamiklerini incelemek isterim
  • ben oyunu oynamayacağım ve almayacağımda ama merakla Oguzsasi nin Katliam 2 videosunu çekmesini bekliyor olacağım yarı kırık bir arkadaş ama deli oynuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

ben oyunu oynamayacağım ve almayacağımda ama merakla Oguzsasi nin Katliam 2 videosunu çekmesini bekliyor olacağım yarı kırık bir arkadaş ama deli oynuyor

Hocam oğuz işin cılkını çıkarttı. Ses tonu ve konuşmasını düzeltemedi gitti. Sony bana oyun gönderdi isimli videosunu izleyemedim hele bide ps3 sticker yapıştırma var ki dağlara taşlara

• Gta V te herkesin boynunu borcunu ödemesi lazım. O borç grove street e gitmek

• hilesiz gitmeye calısacagım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yürüyerek gezicem bütün şehri her kaldırım taşını her binayı her insanı her kuşu her böceği aklınıza ne gelirse inceliycem. sonra da cdyi kırar çöpe atarım benim oyun anlayışım budur
  • gta4un multisine bayılan biri olarak muhtemelen direk multi'ye dalarım , free mode olur muhtemelen biraz sehri gezinirim gorduklerımle catısırım felan filan. ondan sonra seneryoyu yavaş yavaş bıtırırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4N-LeqnD

quote:

Orijinalden alıntı: fukox

İlk once gorevleri bitirip en zevkli olan kisima gececegim. Yani easter egg aramaya:D

Şu easter egg ne demek?

Tam anlami paskalya yumurtasi ama oyunlar icin kullanilinca gizli sey anlamina geliyor. Mesela gta sa da hayalet araba vardi,body dukkaninin kosesinden liberty city ye gitmek vs boyle seyler easter egg oluyor.

• Ben oyuna başlar başlamaz hızlı bi araba alıp son sürat giderken bi yere çarpıcam. GTA IV'de bu olaya bayılıyodum. Gene GTA IV'deki gibi yerden bişeyler alıp insanları rahatsız ederim. Yolda yürürken insanlara çarpıp onları düşürmeye çalışırım. İnsanları yola atmaya çalışırım. Kısacası oyundaki insancıklara eziyet ederim.
  • 3 ana karakteri biraraya getirip birbirlerini öldürmeye çalışıcam
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.