Şimdi Ara

Gta 4'ün gelmiş geçmiş en iyi gta oyunu olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gerçekçi fizikleri

Müzikleri

Atmosferi

Gta 4'ün gelmiş geçmiş en iyi gta oyunu olması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hikayesi çok bunaltıcı.

Gerçekçi fizikleri var ama bilgisayar oyunundan istediğim gerçekçi fizik değil çünkü oyunda arabalar

özellikle şehir içinde fazla hantal gerçek hayattaki gibi.

Müzikleri değil müziği efsane çünkü 1 tane efsane müziği var.

Atmosferi de hikayesi gibi bunaltıcı ve sıkıcı. Oyunda güneşli havalar bile iğrenç modellenmiş.

Özetle benim oyundan istediğim şey gerçek hayat gibi olması değil çünkü günün 15 saati o hayattayım zaten.

GTA serisine en yakışmayan oyundu.

Kötü oyun demiyorum seven sever ama GTA serisine uygun değildi diyorum.

• Ben laptopta oynayayım dedim kasma sorununu bir türlü çözmedim, oysa ki hikayeyi sevmeye başlamıştım.

Var mı şuradan indirip şunları yaparsan kasmaz diyebileceğiniz yöntem?

• en sevdiğim oyunlardan biri, herkese hitap etmiyor ama benim için başyapıttır.

• San andreas'ın sunduğu eğlencenn 1/10'ini bile vermeyen bir oyun. Fizik motoru iyi olsa kaç yazar? Bir uçak kullanmadıktan sonra. Buna en iyi diyen de hiç bir şey bilmiyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 23 Ekim 2023; 1:36:17 >
  • Gta 4'ün gelmiş geçmiş en iyi gta oyunu olması

• Uçak sürmek istesem flight simulator oynarım

Gta v de de var 3 dakikada haritanın diğer ucuna ulaşıyon başka havalimanı bile yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

GTA serisinin sunduğu ''arcade'' deneyim ile simulasyon deneyimi bir değil. Burada bahsettiğimiz açık dünyada ki sandbox vari eğlence deneyimi. Bknz: minecraft misal.

GTA 4 eğlence anlamında sınıfta kalmış bir oyundur. En büyük yeniliği native multiplayer desteğidir. Polis yapay zekası da dönemi için iyiydi gerçi.

• araç fiziği gerçekten çok güzeldi ama üstte arkadaşın dediği gibi sabah modellemesi çok kötüydü. bildiğin depresyon havasında oyun yapmışlar, oynarken hayattan bıkıyorsun

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

Yo bence gayet güzel ne zaman oynadıysam enerjim yerine geldi

Liberty citynin denizini bile gta v in tamamina değişmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 23 Ekim 2023; 1:52:5 >
  • OptikForm kullanıcısına yanıt

hikaye harbiden bunaltıcı

ve oyunun fizikleri fazla gerçekçi. Özellikle şehir içi araba sürüşü inanılmaz sinir bozucu

En iyi gta falan demişler komik Gta 4'ün gelmiş geçmiş en iyi gta oyunu olması 

• Sing_a_song kullanıcısına yanıt

Hocam oyunu DirectX ile değil de Vulkan ile açınca hem fps yükseliyor hem de anlık takılmalar nerdeyse tamamen gidiyor. Yapmanız gereken oyunun klasörünün içine oyunu Vulkan ile çalışmasını sağlayacak dosyaları atmak. Bu videoda detaylı anlatıyor. Deneyin faydasini çok göreceksiniz.

https://www.youtube.com/watch?si=yf8sTTOrEAFFST8_&v=aUIhtXzdeZY&feature=youtu.be

• Keşke mobile de sunulsaydı dediğim oyundur kendisi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunun fizikleri cok iyiydi

• Gri dünyaya sahip 5 daha iyi bence.
    Q ile tekme atması çok güzel, zamanında benim bilgisayar açmazdı arkadaşta oynardık o arabayı sürer ben ateş ederdim aynı pcden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 23 Ekim 2023; 9:10:56 >
  • bence gta san andreas hadi olmadı vice city ama kesinlikle 4 değil.

• Ben GTA serilerini hatta Rockstar oyunlarini cok severim Bully, Manhunt falan da oynadim hep cok huzurlu oyunlar.

GTA acisindan benim favorim hep Vice city olmustur sonra San Andreas gelir sonra 5 sonra 4 en son 3, ilk cikan oyunlari saymiyorum cok farkli 2 boyut cunku.

GTA 4 serisini gecen yeniden oynayip bitirdim tam bu konu denk geldi, ana oyundan sonra Motor cetesi ile Gay Tony oyunlarini da bitirdim.

• Gta 4 candir dlc leri de hikayesi acisindan iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meraxes kullanıcısına yanıt

selam konya'da ayakkabıcılık mı yapıyorsun?

• ne alaka dayi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.