Şimdi Ara

GSM No Doğrulama Hakkında; (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
739
Cevap
1
Favori
63.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: dephyr

quote:

Orjinalden alıntı: @oğuzhan@

İyide üyeler Gsm no vermiyorlar sorun olur diye tc kimlik no nasıl versinler?

Kendi ağızınızla söylüyorsunuz tc kimlik no nuzu arkadasınız vermez çünkü çok önemlidir hiç bir yere vermez gelip dhye nasıl versin?

Saygılar...

aynen katılıyorum neden vereyim durup dururken benim çıkarlarım herşeyden önemlidir başkalarının değil
    tel no verenler bir daha düşünün derim ileride olabilecek durumlara başlarını belaya tahammül etmesinler

Neresi burası Kaymakamlık felan mı T.C. Kimlik istensin

• bu gsm no yu nereye gircez hala bulamadim
  • quote:

Orjinalden alıntı: oO_JuStiN_Oo

Şimdi de bende Gsm no girilecek yer de,kod girilecek yer de yok

çünkü profil sayfasından kaldırıldı
    GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE
  • quote:

quote:

Nerde peki?

Orjinalden alıntı: megaturk

quote:

quote:

Nerde peki?

gidipte gormedigimiz gorupte tiklayamadigimiz bi yerde
    cok uzaklarda

• quote:

Orjinalden alıntı: kopuz

Numara alabililer fakat zamanı gelir bu numaralar üzerinden reklam yaparlarsa biriside "üye oldum,ne bu reklam" diye şikayetçi olursa canları sıkılabilir.
    Ha bunun önüne nasıl geçebilirler bu GSM Numarası hakkında üyelik sözleşmesine veya sorumluluk antlaşması ile sitede açıklama yapmaları işe aşabilirler.

o zamanda sen dava açarsın DH ye

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

Soru sormadan ve serzenişte bulunmadan önce okuyunuz.

Sistem nedir, nasıl işliyor? Sıkça sorulanlar ve yanıtları;

Soru: speedman

numara yazmazsan ne olacak?yazmak zorunlu mu?
    onay kodu ne işe yarayacak

Yanıt: Replica_Gun_Snatch

Profilinde değişiklik yapmazsan problemsiz devam edebilirsin. (Anladığım kadarıyla.)
    Eğer ki değişiklik yapar da uygula butonuna tıklarsan "GSM no giriniz." uyarısını alırsın.
    Uyarıyı dikkate almaz çıkarsan yine yola devam.
    Eğer bir numara sallarsan profilinde değişiklik yapamazsın. Profil sayfana girdiğinde log out olursun ve yazdığın mesajlar diğerleri tarafındn görüntülenemez!
    Eğer gerçek numaranı girersen telefonuna bir kod gelir ve o kodu en fazla 3 denemede foruma doğru şekilde girmen gerekir.
    Eğer doğru girersen problem yok ama üç kez yanlış girersen bir yaptırımı vardır elbet.

05005005050 ve 00000000000 gibi numaralar ile sistemi kandırmaya çalışmayın, yemiyor.

Soru: speedman

herhangi bi üyenin profiline girdiğimde numarasını görebilecekmiyim?
    eğer görülürse ben vermem.Bi arkadaşla sorunumuz var

Yanıt: blckhm

girilen numaralar kesinlikle biryerde gözükmeyecektir. Gözüken kısımlarda ise (profilim sayfanız) son 2 hanesi ?? ile gizlenmiş şekilde gözükür.

Yanıt: paTRon

telefon numaranız kesinlikle dh'de saklı kalacaktır ve kesinlikle bir başka şahıslarla paylaşılamaz.o yönde şüpheniz olmasın.

foruma yeni üye olan arkadaşlar bunu kesinlikle yapmak zorunda aksi taktirde mesajlarının forumda yer alması için bizim onların mesajlarını onaylamamız gerekecektir.

eski üyelerimiz de profillerini güncelleyebilmeleri için sisteme telefon numaralarını tanıtmak zorundadır.

Serzeniş: Oz_An

Ne kadar güzel gereksiz bir yenilik olmuş tebrik ediyorum DH Sanki banka hesabı alıyoruz numaralar almalar fln şeceremizi de verelim mi

Yanıt: musAKka

O sizi durmadan rahatsız eden fake üyeliklerden korunmanız, sizin burada daha huzurlu bir ortamda vakit geçirmeniz için atılmış büyük bir adımdır. Beğenip beğenmemeniz kendi takdirinizdir. Sonuçta biz ne yaparsak yapalım mutlaka karşı çıkan olacaktır.

Bende niye bu uyarıyı vermedi?

Ayrıca güzel sistem tebrikler.

• Ne kadar saçma bir uygulama cep teli olmayanlar ne yapacak ?

Numaraların açığa çıkmayacağını garanti edebiliyormusunuz ?

Örneği çok flycell bilinco car curt siteler konturleri su gibi çekiyor yeterki net üzerinde cep no görsün google a aratırsanız mağdurları görürsünüz çok sakıncalı farklı yötemler geliştirilmeli.

eskiden vardı profilimde cep tel. ama sonradan silmiştim şimdi imzamı değiştirdim hiçte sormadı.onay mesajı falanda gelmedi
    Bize gelecek olan onay kodu mesajı ücreti bizden mi alıncak?
    Ayrıca GSM numaramızı gırecegımız yeri profilde değişiklilik yapmaya kalkmadan göremicekmiyiz ?

Bi sorun olmıcaksa bende değişiklilik yapmam profilimde
  • Onay kodunu sisteminize girdiğimizde sanal da olsa "hattın sahibi benim" onaylanmış olacak . Bu da hatlarımızı için tüm yetkiyi size veriyor , sizden kimse şüphelenmiyor ama gelir biri birgün şu siteyi hacklerse, vay o zaman 600.000 kişinin haline

Orjinalden alıntı: JuaN1925

Merhaba ;
    Ayrıca GSM numaramızı gırecegımız yeri profilde değişiklilik yapmaya kalkmadan göremicekmiyiz ?

tabii ki bizden alınacak hayır ağacı işlemiyorki bir yandan mesaj için bir dh bir şebeke parayı götürecek bir taşla iki kuş avlanıyor bu sayede olan dh üyelerine oluyor birde profilde neden değişiklik yapma ihtiyacı duyuyorsun anlamış değilim bırak kalsın ne zoru var bu durum fakelere özgü değil ki eski üyelere sormamaları lazım bundan sonra yeni geleceklere uygulanmalıdır şu anki uygulama oldukça saçmalıktan öte bir şey ve bunu öneren bu işi incelemeden tartmadan olası tepkilere hazırlanmadan ortaya atılmış bir yem olarak görüyorum
    GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE

• quote:

Merhaba ;

Sanal ürünüdür değil hayal ürünüdür olacak.

Orjinalden alıntı: Etkisiz Eleman

quote:

Merhaba ;

Sanal ürünüdür değil hayal ürünüdür olacak.

Sanalda değilmiyiz biz
    tmm senin eşşeğin kancık olsun :D

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.