Şimdi Ara

GSM No Doğrulama Hakkında; (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
739
Cevap
1
Favori
63.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: [DMC]

quote:

Ben yurtdisindayim ne yapicam

Sisteme eklentiler yapıldı. Profilinizden yurt dışındaki telefon numaranıza mesaj atmayı denermisiniz acaba?

Orjinalden alıntı: enderc

quote:

quote:

Sisteme eklentiler yapıldı. Profilinizden yurt dışındaki telefon numaranıza mesaj atmayı denermisiniz acaba?

tamam deniyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam deniyorum

Hangi ülkedesin?

• SSS ilk mesaja eklendi.

Sistem süper çalışıyor. Hemn geldi mesaj

Tebrikler yönetim.
  • Ünal Korkmaz demişki;
    quote:

Zaba hem diyosun daha kolay yönleri var hem de diyosun ben sıradan üyeyim ben bilmem bu yönleri o kapasiteye sahip değilim. Daha kolay yönleri varsa eğer demekki bu kapasiteye sahipsin ki söylüyosun. ben sahip değilim. Çünkü aklıma gelmiyor.

Bu konuda yöneticilerin benden daha bilgili olduğu aşikardır. Akla gelen tüm yöntemler denendi mi de bu yöntem faaliyete geçirildi?
    Denenen yöntemlerin ne olduğunu paylaşırsanız; biz de ''ooo yapacak bir şey kalmamış. Son çare bu olsa gerek'' diyelim.
    Aslında biz ne yaparsak yapalım bu kişilerin zihniyeti değişmedikçe bunun önüne geçemeyiz.
    Yakında ''TC kimlik numarası'' girme zorunluluğu getirilirse hiç şaşırmam.
    Kolay gelsin DH çalışanları.

Ayrıca birçok arkadaşın da vurguladığı gibi ben de bu uygulamanın asıl amacının ticari faaliyet olduğunu düşünüyorum. Bunu yadırgamıyorum.
    Sizin de bir nevi ekmek kapınızın burası olduğunun farkındayım.
    Fakat bunu yeni bir donanımhaber.com servisi olarak faaliyete geçirebilir, duyurabilirdiniz.
    Sırf ''fake üyeler'' için o kadar masraf yaptığınıza inanmak oldukça güç. ''Fake üye'' olsa da olmasa da burada belli bir geliriniz var.
    Ben niye taktım bu konuya? Fake üyelik koleksiyonum falan mı var acaba?
    Hiç alakası yok. Ben siteye bir kez üye oldum ve bu güzel ortamı terketmeyi hiç ama hiç düşünmüyorum.
    Selamlar, saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaba -- 13 Ağustos 2008; 19:01:44 >

• 5 silmem grekli mi ?

Zaba: Sana bir reklam söyleyeyim Ordan bağlantıyı kur. VW Transporter için ne diyordu. Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu. Şimdi bunu foruma çevir. Yönetimin ağzıyla söylüyorum. Biz daha güvenli sistem bulana kadar en iyi bu sistem.

Başka örnek veriyim. Yasaklarla. Devlet sigarayı kapalı alanlarda yasakladı. Kimse itiraz etmedi.

Aklına başka sistem geliyor mu ki vardır diyosun. Adres mi belirtelim. Ben sana fake olan 500 milyon ades buluyum. Açık adres mi? 50 milyonda öyle buluyum. Fotoğraf mı? images.google.com sağolsun. Referans mı? Ben kendimi referans gönstererek sınırsız fake alabilirim. Ücret mi? Kimse üye olmaz. Hadi diyelim yapacak. Zaten forumdaki kullanıcılar çok olduğu için mebla yüksek olmaz. Adam kredi kartından çeker gider. Ha dersen ki kredi kartından tek sefer kayıt olabilecektir. E yine aynı kapıya çıktı.

Orjinalden alıntı: Zaba

Ünal Korkmaz demişki;
    quote:

Zaba hem diyosun daha kolay yönleri var hem de diyosun ben sıradan üyeyim ben bilmem bu yönleri o kapasiteye sahip değilim. Daha kolay yönleri varsa eğer demekki bu kapasiteye sahipsin ki söylüyosun. ben sahip değilim. Çünkü aklıma gelmiyor.

Bu konuda yöneticilerin benden daha bilgili olduğu aşikardır. Akla gelen tüm yöntemler denendi mi de bu yöntem faaliyete geçirildi?
    Denenen yöntemlerin ne olduğunu paylaşırsanız; biz de ''ooo yapacak bir şey kalmamış. Son çare bu olsa gerek'' diyelim.
    Aslında biz ne yaparsak yapalım bu kişilerin zihniyeti değişmedikçe bunun önüne geçemeyiz.
    Yakında ''TC kimlik numarası'' girme zorunluluğu getirilirse hiç şaşırmam.
    Kolay gelsin DH çalışanları.

Ayrıca birçok arkadaşın da vurguladığı gibi ben de bu uygulamanın asıl amacının ticari faaliyet olduğunu düşünüyorum. Bunu yadırgamıyorum.
    Sizin de bir nevi ekmek kapınızın burası olduğunun farkındayım.
    Fakat bunu yeni bir donanımhaber.com servisi olarak faaliyete geçirebilir, duyurabilirdiniz.
    Sırf ''fake üyeler'' için o kadar masraf yaptığınıza inanmak oldukça güç. ''Fake üye'' olsa da olmasa da burada belli bir geliriniz var.
    Ben niye taktım bu konuya? Fake üyelik koleksiyonum falan mı var acaba?
    Hiç alakası yok. Ben siteye bir kez üye oldum ve bu güzel ortamı terketmeyi hiç ama hiç düşünmüyorum.
    Selamlar, saygılar.

Yöntemleri denemek için uygulamaya geçirmek şart değildir. Kağıt üzerinde denenip artı ve eksileri rahatlıkla ortaya çıkabilir bu gibi şeylerin. Sonuçta yaptığımız şey iki kimyasal maddeyi karıştırıp "acaba ne olacak şimdi? İşe yarayacak mı?" diye beklemek değildir. Daha iyi bir fikir ortada olmadığı için bu sistem getirilmiştir. Yararlarını da çok kısa süre içerisinde herkes görmeye başlayacaktır zaten.

Amaç daha kaliteli ve huzurlu bir ortam sağlamak ise bu DH'nin görevidir. Forumu sadece kullanan ile forum için çalışan kişilerin düşünce farklılığı yaşaması çok doğaldır, o yüzden sizi anlayabiliyorum.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°

• quote:

quote:

quote:

Gsm numarasında hata ! (053xYYYXXZZ) şeklinde olmalıdır

• quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

dün yollamama rağmen hala gelmedi mesaj

cevap yok mu

sorun nerde numaramı da doğru yazmıştım mesaj gelmedi hala.Onay kodunu kendimiz mi uyduralım yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonborn -- 13 Ağustos 2008; 19:29:33 >

quote:

cevap yok mu

sorun nerde numaramı da doğru yazmıştım mesaj gelmedi hala.Onay kodunu kendimiz mi uyduralım yani

Profilinizden gsm numaranızı değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Hata olmuş olabilir.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

quote:

cevap yok mu

Profilinizden gsm numaranızı değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Hata olmuş olabilir.

değiştiremiyorum.Onay kodu satırı var.Telefon numarası satırı silinmiş

• quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

quote:

cevap yok mu

Peki yeni üye olan biri onay kodunu girmesi için ne yapacak. İki defa onay kodu istemiş kendisi ve Bu numara kayıtlıdır ibaresi almaya başlamış. Giriş yapmak istediği zamanda böyle bir kullanıcı yok demeye başlamış. Şifre sıfırlama istiyor geliyor. Ama giriş yapıp aktivasyon kodunu giremiyor.

• zararın neresinden dönülürse kârdır. benzer bir yöntemin getirilmesi gerektiğini senelerdir söylüyorduk çünkü. forumun popüleritesinde belli bir düşme olabilir fakat kalitenin artmasına kesinlikle vesile olacaktır bu uygulama. aslında TC kimlik numarasının koyulması daha iyi olurdu diye düşünüyorum, çünkü bu uygulama sürekli fake üyelik alanlar için etkili olur. birçok evde birden fazla telefon var, fake üyelik almak isteyen yine bir yolunu bulur diye düşünüyorum.

bence bu kararın en önemli sonucu ; artık yönetim popüleriteyi riske ederek, sitenin kalitesinin artması için böyle bir yola başvurmuştur. hayırlı olsun.

Çin atasözü
  • Bu arada Musakka hocam aklıma bi soru geldi. SSS lerde diyorsunuz ya hani sınırsız üyelik kapatma kaldırılacak yerine süre uzatılarak uzaklaştırılacak. Peki daha önceden sınırsız ceza alanların üyelikleri açılacak mı? Sanırım. Bir telefonla eşleştirilmediği zaman onay sistemi devreye girecek ordan durum halledilecek sanırım.

İçinde bulunduğumuz tarihten itibaren sonsuza dek forumdan uzaklaştırma seçeneği kaldırılacaktır. Bunun yerine giderek uzayacak sürelerde cezalar verilecektir. Bu sistemin uygulanabilmesi için bir kullanıcı bir telefon hesabı ile eşleştirilecek ve tekrar tekrar üye olmalarına engel olunacaktır. Ayrıca eposta hesabınızın değişmesi nedeniyle eskisine ulaşamamanız durumunda ya da hacklenmesi durumunda hesabınız ilgili değişiklikleri yine SMS onaylama sistemi ile yapabileceksiniz. Yine tüm bu hizmetlerin masrafları Donanım Haber tarafından karşılanacaktır.

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Neden SMS onaylı sisteme geçildi?

Bu uygulama için ücret ödüyor muyuz, kontör gidiyor mu?

Hayır, bu uygulamada hiçbir ücret alınmamaktadır. Tüm masraflar sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek uğruna Donanimhaber.com tarafından karşılanmakta ve karşılanmaya da devam edecektir.

Herşey tamam sistem çok güzel bencede ama birbirimizi kandırmayalım bu işi 10 üzerinden değerlendirirsek 3'ü güvenlik içinse 7'sı sizin reklamınız ve kar'ınız içindir. Yoksa her sıcak fırsatta yayınlanan konuyu sms le bizimle mi paylaşıcaksınız yada bilgisayar güvenliğiyle ilgili önemli haberlerimi bize vericeksiniz yoksa parasıyla reklam satın alanların (sıcak fırsat olsun olmasın) reklamlarını mı bize yollayacaksınız? Tamam biliyorum sms gelip gelmemesi bizim elimizde ama bundan kar etmiyeceğinizi söylemeyin lütfen eğer yukarıda söylediğim gibi olucaksa ayrı tabii.... Kar etmenizede bişey demiyorum ama bizi sadece sizin iyiliğiniz için yapıyoruz diye kandırmayın eğer öyle değilse ve reklam yollucaksanız...

Ayrıca daha önce hem maille hem burada belirttim ama yardımcı olunmadı ne yazık ki ben profilimden telefon numarası dahil olmak üzere hiç bir güncelleme yapamıyorum sürekli

msxml3.dll error '80070005'

Access is denied.

/editProfilePro.asp, line 53

Şeklinde bir hata alıyorum...

• yav babacım üzümünü ye bağını sorma. Adamlar güvenliğini sağlayacak diyo. İstemezsen almazsın diyo. Gerisini boşver. İsterse bu sistemi kurduğu için milyar dolar alsın. Boşver. Fakelerden kurtuluyoruz işte salla gerisini.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.