Şimdi Ara

GSM No Doğrulama Hakkında; (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
739
Cevap
1
Favori
63.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • bende bugün numaramı verdim ve mesaj 10 saniye içinde geldi.

Orjinalden alıntı: Börtü

Ben telefon numaramı vermessem sadece profilimimi güncelleyemeceğim?

Sadece profili güncelleyememe olayı değil.
    PM alış verişi
    Mesajların anında gitmemesi(yönetici tarafından onay verilmesi)
    Prfil değişikliğinin yapılamaması.

Önceki sayfada Ferfecir arkadaşımızdan bir alıntı yaptım. Numarasını vermediğinden dolayı ortaya çıkan bir sorun.
  • deliricem

ulkeyi seciyorum NO'yu yaziyorum

Gsm numarasında hata ! (053xYYYXXZZ) şeklinde olmalıdır

tamamda TR'de degilizki

Ben şimdi diyelim numaramı yazdım onayladım sonra başka numaramı yazdımmı tekrar onay gerekiyo mu ?

Yeni numaranıza da onay kodu gelecektir tabii ki...

sistemin tam oturmadığı belli

düzeltme: hele şükür geldi geç oldu ama biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slam+TÜRKİYE -- 16 Ağustos 2008; 16:05:55 >
  • Arkadaşlar ben arkadaş topluluğu ile birlikte giriyorum yanlız şu var birisi benim ep telimi yazmış sürekli msj gelip duruyor ben cep telefon yazmak istemiyorum ama bana donanım haber şifresi geliyor kimin yaptığınıda bulamadım!Bu nasıl bir olay yaa.
  • İşin tuhafı herkes başkalarını rahatsız etmek için sallama cep tel numarası girse ne olur bu forumun hali.Muzur adam çok bana bunu yapan bilmem kime neyi yapan gıcık olduğu birisinin cep telefonunu yazsa sürekli uğraş dur.Bence buna önemli bir çözüm bulunması gerekli.

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

PM alış verişi

O zaman güle güle forum.

• bi dediğiniz bi dediğinizi tutmuyoki nasıl güvenelim size. kimse görnicek nuamaralrı diyosunuz ama açtğınız üst konuda kendiniz belirtmişsiniz forum yöneticileri görebilir diye. yani birileri görebiliyomuş yani birilerini eline geçebiliyomuş kimseye vermek istemediğimiz nuamaralrımız. kendi kendinizle çelişiyorsnuz. birde dalga gecer gibi hayırlı olsun diyorsunuz. akepe falanmı satın aldı forumu.

Bunların hangisi yetkili isim?
    Şimdi konuya şöyle bir bakılırsa, 6-7 tane görevli gibi mesaj yazan üye var.
  • Açıklamayı okuma gereği bile duymadım,son derece GEREKSİZ bir uygulama.Bunun amacı ne olabilir?Forum yöneticilerine ne benim numaramdan?Burası bilgi paylaşım forumu(yoksa ben mi yanlış biliyorum?),siz online alış-veriş sitesimisinizde benim numaramı istiyorsunuz?

Orjinalden alıntı: lordofvarde

bi dediğiniz bi dediğinizi tutmuyoki nasıl güvenelim size. kimse görnicek nuamaralrı diyosunuz ama açtğınız üst konuda kendiniz belirtmişsiniz forum yöneticileri görebilir diye. yani birileri görebiliyomuş yani birilerini eline geçebiliyomuş kimseye vermek istemediğimiz nuamaralrımız. kendi kendinizle çelişiyorsnuz. birde dalga gecer gibi hayırlı olsun diyorsunuz. akepe falanmı satın aldı forumu.

Yahu açıklamaları okumadın herhalde. Kim diyor yöneticiler görebiliyor diye. Admin dahi göremez numaranı.

Numaranı kimseye vermek istemiyosun ama bankalar istediği zaman anında veriyosun. Hadi o da sapıklık yaparsa.

• quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

deliricem

Gsm numarasında hata ! (053xYYYXXZZ) şeklinde olmalıdır

tamamda TR'de degilizki

Aynı durum bendede var bende yurt dışındatım
  • İyi de 3 senedir bu forumdayım... Benim şahsıma ait olan bir bilgiyi tanımadığım ve tanımayacağım insanların eline vermek zorundamıyım? Çok ilginç... TC kimlik no muzu da verelimde bari fişleneceksen adam gibi fişlenelim
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • güvenlik iyidir de oldu ya database bir şekilde çalındı. telefonum spam altında kaldı. bunun sorumlusu olacak mı yoksa herhangi bir hak talep edemez miyiz?
    Fotoğraflı nüfus cüzdan sureti
    Vukuatlı nüfus kayıt örneği
    Adli sicil kaydı ve 8 adet vesikalık fotoğrafınızı donanimhaber'e yollayın (adresi neyse) sorun kökten çözülsün.

Orjinalden alıntı: Thin Lizzy

quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

deliricem

"Gsm numarasında hata ! (053xYYYXXZZ) şeklinde olmalıdır"

tamamda TR'de degilizki

Aynı durum bendede var bende yurt dışındatım

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

PM alış verişi

O zaman güle güle forum.

dh seni kaybetmiş

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.