Şimdi Ara

GRUNDIG TELEVİZYONLAR HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
13.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tv alıcaz da ne alıcaz belli değil. 55" bir tv arıyorum. Grundig VLX 8586 ve 9600 modellerine baktım. 9600 ü beğendim fakat bütçeyi biraz aşıyor. Doğru düzgün hiç bir yorum yok. Gerçekten forumda bu tvleri kullanan kimse yok mu okadar mı kötü tvler anlamadım. Ben bir falsolarını görmedim mağaza şartlarında ama ev kullanımında nasıllardır bilemiyoruz. Çok da şık tvler. Bunlardan birisini alarak risk almış olurmuyuz? İleriye dönük tvler olurlar mı? Yoksa mecbur tek seçenek Samsung KU7000 mi alıcaz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oscar Heykeli -- 5 Eylül 2016; 0:39:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla kardes ben 55 inc vlx 8586 aldim biraz izledim...hd yayinlar guzel uzak mesafeden...yakin mesafeden camur gibi.normaldir herhalde..sd yayinlar uzaktan idare eder ama bir ful hd tv kalitesi yok..trthdbelgesel kanalini actim rwnkler cok guzel takilma gormedim kanal gecisi fena deil...yanliz belgeselde bir bolumde citalar kosuyordu orda ghosting olustu.bir kere denk geldim..internet olmadigi icin film izleyemedim..trt 4k da yoktu kanallar arasinda..tv genel anlamda fena deil..ama hareketli sahnwlerdw ghosting olusumu kafada soru isareti birakti..benim bu tv alma amacim buyuk ekran ve 4k olmasi..asil amacim ise evleniyorum tv lazimdi burda ovenler cok oldu aldim..yoksa hic aklimda yoktu..ben tv izlemem sadece internetten film izlemek amacim.insallah beni uzmez..internet baglaninca daha detayli incelerim.ama 50ku7000 cok izledim teknosalarda..siyah kalitesi cok guzel.sinema ortami yaratmak icin onu almak lazmmis bence :)

• Oscar Heykeli kullanıcısına yanıt
    hocam ben arcelik a55l 9683 5s aldim yani grundig 55vlx9600.

hd yayinlarda eger yayin kaliteli ise goruntu hem yakindan hem uzaktan super. ancak yayinin kalitesi onemli mesela yeni cekilen diziler ile reklamlarda mukemmel goruntu var. ancak eski bir dizi izliyorsan kanal hd olsa da degisen birsey yok goruntu normal oluyor. camur denecek goruntu hic olmadi bende.

lg den samsung dan asagi kalir yani yok, ben teknosa da ku7000e de flash disk takip 4k video izledim goruntusunu begenmedim.

eger ips paneli seviyorsan yani siyahtan odun verip canli renkleri ve netligi tercih ederim diyorsan piyasadaki fiyatina gore en iyi urun arcelik ya da beko 9683 5s ya da 55vlx9600. ben 3.700tl ye magazadan aldim. 3 urunde birebir ayni hatta servis menusunden beko tv nin açılış ekranini grundig yapabilirsin. o nedenle grundig yerine arcelik bak cunku daha ucuz.

bu arada 9600de hareketli goruntu iyilestirme özelliği var lg deki tru motion gibi, ghosting sıkıntısı yasamazsin ama bu ghosting olayi sadece tv ile alakali bir durum degil, sinyalin kalitesinden tutta elektrik voltajinin durumuna gore bile değişebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sHowManTR -- 8 Eylül 2016; 23:49:15 >

• kalpsiz23 K kullanıcısına yanıt
    O tvde yazılımla görüntü düzeltme özelliği var aktif edersen çok iyi kalitede görüntü verebilir... sd görüntüde ne bekliyorsunuz ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpsiz23

Valla kardes ben 55 inc vlx 8586 aldim biraz izledim...hd yayinlar guzel uzak mesafeden...yakin mesafeden camur gibi.normaldir herhalde..sd yayinlar uzaktan idare eder ama bir ful hd tv kalitesi yok..trthdbelgesel kanalini actim rwnkler cok guzel takilma gormedim kanal gecisi fena deil...yanliz belgeselde bir bolumde citalar kosuyordu orda ghosting olustu.bir kere denk geldim..internet olmadigi icin film izleyemedim..trt 4k da yoktu kanallar arasinda..tv genel anlamda fena deil..ama hareketli sahnwlerdw ghosting olusumu kafada soru isareti birakti..benim bu tv alma amacim buyuk ekran ve 4k olmasi..asil amacim ise evleniyorum tv lazimdi burda ovenler cok oldu aldim..yoksa hic aklimda yoktu..ben tv izlemem sadece internetten film izlemek amacim.insallah beni uzmez..internet baglaninca daha detayli incelerim.ama 50ku7000 cok izledim teknosalarda..siyah kalitesi cok guzel.sinema ortami yaratmak icin onu almak lazmmis bence :)

Sd yayınlar idare eder demissiniz, zaten adı üstünde SD. Eğer tatminkar bi çözünürlük olsaydı FHD olmazdı. Hatta UHD hiç olmazdı.
    Zaten yeni bi TV, insanların tanımadığı bir ürün. Internette bilgi bulmak için araştırma yapanlar sizin bu yorum nedeniyle, ürününün sorunlu olduğu izlenimine kapılacak. Lütfen yorumlarda dikkatli olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chips -- 9 Eylül 2016; 8:43:43 >

• Geçtiğimiz senelerde tv için daha çok seçenek oluyordu sanki. Grundig veya ku7000 alıcaz mecbur başka seçenek yok. Ben de çok tv izlemem ama evde mecburen lazım bir tv. Onda da problem yaşamayalım diye uğraşıyoruz ama boş uğraşıyoruz gibi geliyor. Birini alıp geçicez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chips

quote:

Orijinalden alıntı: kalpsiz23

Valla kardes ben 55 inc vlx 8586 aldim biraz izledim...hd yayinlar guzel uzak mesafeden...yakin mesafeden camur gibi.normaldir herhalde..sd yayinlar uzaktan idare eder ama bir ful hd tv kalitesi yok..trthdbelgesel kanalini actim rwnkler cok guzel takilma gormedim kanal gecisi fena deil...yanliz belgeselde bir bolumde citalar kosuyordu orda ghosting olustu.bir kere denk geldim..internet olmadigi icin film izleyemedim..trt 4k da yoktu kanallar arasinda..tv genel anlamda fena deil..ama hareketli sahnwlerdw ghosting olusumu kafada soru isareti birakti..benim bu tv alma amacim buyuk ekran ve 4k olmasi..asil amacim ise evleniyorum tv lazimdi burda ovenler cok oldu aldim..yoksa hic aklimda yoktu..ben tv izlemem sadece internetten film izlemek amacim.insallah beni uzmez..internet baglaninca daha detayli incelerim.ama 50ku7000 cok izledim teknosalarda..siyah kalitesi cok guzel.sinema ortami yaratmak icin onu almak lazmmis bence :)

Sd yayınlar idare eder demissiniz, zaten adı üstünde SD. Eğer tatminkar bi çözünürlük olsaydı FHD olmazdı. Hatta UHD hiç olmazdı.
    Zaten yeni bi TV, insanların tanımadığı bir ürün. Internette bilgi bulmak için araştırma yapanlar sizin bu yorum nedeniyle, ürününün sorunlu olduğu izlenimine kapılacak. Lütfen yorumlarda dikkatli olalım.

Ben urunu kotulemedim sadece gozumun gordugu seyleri soyledim...ayrica daha detayli incelemedim sadece kurcaladim.ilerde herseyini karistirip artisini eksisini yazarim buraya :) genel anlamda tv guzel trthdbelgesel kanali sabahtan aksama kadar izleyebilirim :) dizilerde de guzel..tek aklimda soru isareti bi aksiyon filminde bana ne sunacak.Benim tv ile tek yapacagim sey internetten film izlemek olur cunku.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel 49UB8300 Hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kalpsiz23 K kullanıcısına yanıt
    Düşük çözünürlük kaynaklı durumu TV kaynaklı gibi algılıyorum, başkası da öyle algilarsa, TV daha taninmadan "çöp" sınıfına girecek diye dedim.
    Alıp kullanan biri olarak, karanlik sahne performansı nasıl? İşık sızması var mı? Titreme var mı?
    LGuh 850 den grundig 9600 e kayacak gibiyim. Çok iddialı tanıtımı var.

• düşünme kay :) ayni panel ikiside teknosa daki görevli bu yönde bilgi verdi. ikisininde siyah performansı ayni yani. bence iyi seviyede ama subjektif işte senin gormen lazim, magazada baksan anlamana imkan yok cunku karanlik ortamda anlaşılır anca, benim tv de hic isik sizmasi yok, bulutlanma da yok gibi. grundig alma ama yine söyliyorum arcelik ya da beko al, grundig 9600üretmiyor artik bildigim kadari ile 9670 mi ne oyle bi modele geçtiler, herseyi ayni çerçeve plastik, arcelik veya beko 9683 alırsan aluminyum ayak ve cerceveli olur daha şık.

tekrar soyluyorum 850v ile 9683 arasında goruntu kalitesinde farl cok cok az, anlayamazsin, dunya para verme lg ye, yapıştır 9683 5s

• sHowManTR kullanıcısına yanıt
    Gördüğüm kadarı ile 9600 gümüş metal renginde, 3D siz olan 8600 siyah renkte.
    Diğer taraftan 9600 çok yeni, artık üretilmediğini nerede belirtmişler?

• hepsiburada.com dan baska nerde satiliyor ki? magazalarda yok urun
  • "Grundig 43 VLE 6565 BL" arçekikte hangi modele denk geliyor?
  • http://m.arcelik.com.tr/led-televizyonlar-109-ekran-a43l-6652-5b-tv.html

• Amcam almış 120 ekran grundig yazlık eve
    görüntü kalitesi vasat menü geçişleri stabil değil kasıyor.Aynısının arcelik olanı arkadaşımda var aynı sorun ondada var. Gidin vestel Regal Seg alın çok daha iyi.

• Hangi modelini almış? Önemli olan o.

• chips kullanıcısına yanıt
    http://www.grundig.com.tr/televizyon/televizyon/49-vle-6565-bl.html

4 k degil ama üst seviye full HD guya

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazpanyol-61

http://www.grundig.com.tr/televizyon/televizyon/49-vle-6565-bl.html

4 k degil ama üst seviye full HD guya

Mağazada 8600 ve 9600 grundig görüntülerini çok beğendim. Yanında siyah renk ile ünlü VA panelli samsung ku7000 vardı, renkler ve parlaklık konusunda grundig ler birçok sahnede daha iyiydi.
    Alt segmentlerdeki grundikleri bende beğenmedim, ama immensa denilen seriyi beğendim.
    Şu anda ku7000, ks8500, uh850 ve vlx9600 arasında geziyorum. Net bi karar verbilsem hemen alicam inşallah.

• chips kullanıcısına yanıt
    Ku7000 al dostum bubay alcam ben çok çok iyi

• @Lazpanyol-61 : 50ku7000 50hz değilmi, grundig 49vlx8600 bile 100hz ki arkadaş 9600'e niyetlenmiş. ayrıca 50ku7000 3.000tl iken 49vlx8600 2.340tl.
    @chips : 3d'yle işiniz yoksa 9600 yerine 8600'e yönelin, ben fazla bir fark görmedim 3d harici ama siz bir araştırın isterseniz farklarını. 400tl civarı fiyat farkı var, 3d kullanmayacağım için gereksiz görüp 8600 aldım. Birde şöyle belirteyim samsung 49ks8500 3500tl civarı, grundig 49vlx8600 2.340tl.
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler yorum için.
    Başta vlx9600 a çok niyetlendim. Geçen mağazada uzuuun uzun izledim. Renkli ve beyaz Görüntü yanındaki ku7000 den daha iyiydi. Ama elbette ku7000 siyahlarda başarılı.
    Neyse, sonra vlx9600 ın muadili arçelik ve bekolardaki (9683) yok bulutlanma yok 4k daki piksellesme yorumlarını okuyunca çekinmeye başladım.
    Kendi kendime şunu demeye başladım: yeni yada daha az tecrübeli markanın üst segment ürünü yerine,tecrübeli markaların orta segmentinde mi devam etsem?
    Kısaca kafam karışık.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.