Şimdi Ara

Vestel 49UB8300 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
984
Cevap
26
Favori
85.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bugün Vestel 49UB8300 tv aldım. Fakat bununla ilgili birkaç kişi ile tartıştığım bir nokta var. Bu Tv'de dahili uydu alıcısı Türksat'tan 4K yayınları alabiliyor mu?

    https://www.trendyol.com/koleksiyonlar/en-cok-tercih-edilen-tv-modelleri-k-84fb6fe6-9728-4882-ba93-5e9c4e9f904b



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hozegrup -- 14 Mayıs 2022; 21:15:13 >



  • Evet :)
  • Merhaba, bu tv den memnun musunuz acaba? Dün aldım bu tv den 1700 tl ye. ancak herkes vestelle ilgili çok kötü yorumlar yapıyor, iade etmeyi düşünüyorum. siz memnun kaldınız mı?
  • Televizyon ile ilgili yorum yapabilirmisiniz acaba? Bende yılbaşından önce almayı düşünüyorum ama Vestel ile ilgili duyduğum kötü yorumlardan dolayı tereddüt ediyorum.
  • 1700 tl ye 49 inç 4k 1000 hz 4 çekirdek DTS destekli 4k uydu alıcılı usb 3.0 hdmı 2.0 destekli hevc 60p desteği sunan bir tv bu tv yi eleştiren cevrenizdekilere söyleyin lg ve samsung 124 ekran 4k tv leri 2500 den başlıyor aradaki farkı versinler de ondan alalım diyin bence arkadaşlar. görüntüsüde o parayı fazlasıyla hak eden bir görüntü veriyor. standar sd ve hd yayınlar bence çok iyi 4k yı düşünemiyorum bile. en basitinden 1700 tl ye 109 ekran standart bi tv anca alınabilir. işin içindeyim test ettim onayladım. f/p makinası iyolar ya ha işte bu tv o tv.

    biz türk milleti olarak böyle milletin lafıyla iş yapmayı bırakmamız lazım. hesabınıza uyuyorsa kacırmayın cunku 1700 fiyatlar herzaman olmaz vestel 2100 den cıktı bu ay yıl sonu kampanyaları var firmalarda iyi düştü.

    herkese hayırlı işler satı pazar olsun.hayırlı olsun
  • Ben 46"- 50" arası Led FHD Smart bir televizyon almaya karar vereli yaklaşık 2,5 ay oldu. Küçük kızım LG LW 4500 LedPlus 3D tvmizi kırana kadar ve servis 1900TL isteyene kadar TV ile ilgili sıkıntım yoktu. UHD 4K bir televizyon asla düşünmüyordum ha keza 4k yayın daha oturmadığı ve kısa zamanda yaygınlaşamayacağı için. Dün gece saat 03:00 a kadar son araştırmamı yapıp Vestel 49UB8300 TV yi TeknoSA dan 1899TL etiket fiyatına %10 İndirimle 1709TL ye aldım Garanti Bonus Kartıma da 100TL TeknoBonus verdiler. Vatan Bilgisayar benim favorimdir her zaman fakat gördüğüm en iyi Fiyat Teknosa Da olduğundan Mecburen oradan aldım (-ki teknosa dan hiç haz etmem firma olarak) Kısmet artık inşallah bir sorun çıkmaz.

    Bu ürünü neden Seçtim, forumda öncelikle @Dallass forumdaşın ve vestel ile ilgili inceleme yapan yine bir forumdaşın yorumları LG yerine Vestel i tercih etmemi sağladı. Teşekkürler Forumdaşlar ve Donanım haber iyi ki varsınız...
  • GnGr_Ua kullanıcısına yanıt
    sizin yaptığınızın aynısını yapmayı düşünüyorum. evde şuan bilgisayara bağlı lg 42la660s tv den yazıyorum. ilk vestel almıştım yaklaşık 2 yıl önce. smartı sorun çıkartmıştı 2 kez çökmüştü ve servisi hemen gelip yapmıştı ama o zamanlar takıntılıydım ve vestele iade ettim seve seve geri iade ettiler paramı. servisi ve çağrı merkezi çok iyi vestelin. lg tv smartında video izlerken önbellek doldu hatası veriyordu alırken bunu biliyordum ama ilerde lg düzeltir diye düşünerek aldım ki o zamanlar benim aldığım tv fiyat/perfomans ürünüydü. lg hiçbir güncellemede düzeltmedi sorunu ve ben de smart kullanmayı bırakıp pc ekranı olarak kullanmayı tercih ettim. lg servisi de gelip kurdu ancak bi daha servisle bi işim olmadı o yüzden lg için bişey diyemem. şuan salona tv almak istiyorum ve en ideal fiyat/performans vestelde gözüküyor.

    tv almadan önce aslında gerçekci olup bir tvde nelere ihtiyaç duyarız ona karar vermemiz gerekiyor. bence evde bilgisayar varsa smartın nerdeyse hiç gereği yok. ben artık asıl önemli olan ihtiyacı anladım: sd ve hd yayın kalitesi+kanal geçiş hızı+tvnin sorun çıkarmaması yada çıkarırsa servis kalitesi+miracast(telefondan tvye görüntü yansıtma pc bozulunca çok işimi gördü:)

    bende kısmetse teknosadan aynı şekilde alacağım ama halen daha iyi bi kampanya olur mu acep diye dört dönüyorum :)
  • Üstadım ben de 1 ay once 50ub8300 e hallenmiştim düşsün diye bekledim bekledim 1740 liradan dondu fiyat altını görmedi simdi de o fiyatlara yaklaşılmıyor. Dallass forumdaş UA panelleri tavsiye ediyor F/P urunu Ua panel yakalarsan kacirma. Bu fiyattan 49ub8300 tahminim daha düşmez. Vatanbilgisayar gece kampanyasında bile fiyat 1800lerin altına düşmedi. Teknosa da %10 indirim +100lira chip para var akbank ve garantide gerçi sadece Teknosa da ve 20 ocak son kullanma tarihli olsa da 1600 lerde oluyor fiyat. FHD modeller bile düşün 1540 lira

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu tv yi düşünüyorum.
    Kanal geçiş hızı yada diğer Performansı hakkında bilgisi olan tecrübe eden varmı ??

    GG de 1729 ve karta 100 tlye varan indirim var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikonx -- 29 Aralık 2016; 0:58:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GnGr_Ua

    Ben 46"- 50" arası Led FHD Smart bir televizyon almaya karar vereli yaklaşık 2,5 ay oldu. Küçük kızım LG LW 4500 LedPlus 3D tvmizi kırana kadar ve servis 1900TL isteyene kadar TV ile ilgili sıkıntım yoktu. UHD 4K bir televizyon asla düşünmüyordum ha keza 4k yayın daha oturmadığı ve kısa zamanda yaygınlaşamayacağı için. Dün gece saat 03:00 a kadar son araştırmamı yapıp Vestel 49UB8300 TV yi TeknoSA dan 1899TL etiket fiyatına %10 İndirimle 1709TL ye aldım Garanti Bonus Kartıma da 100TL TeknoBonus verdiler. Vatan Bilgisayar benim favorimdir her zaman fakat gördüğüm en iyi Fiyat Teknosa Da olduğundan Mecburen oradan aldım (-ki teknosa dan hiç haz etmem firma olarak) Kısmet artık inşallah bir sorun çıkmaz.

    Bu ürünü neden Seçtim, forumda öncelikle @Dallass forumdaşın ve vestel ile ilgili inceleme yapan yine bir forumdaşın yorumları LG yerine Vestel i tercih etmemi sağladı. Teşekkürler Forumdaşlar ve Donanım haber iyi ki varsınız...

    usta ürün nasıl? görüntü- performans olarak kanal geçiş hızı menüler ws. ?
  • Öncelikle ürün ile ilgili söyleyebileceğine tek şey var gerçekten fiyat performans ürünü.

    Ürünü aldığım Teknosa Mağazası iki gün içersinde sevkiyatı gerçekleştirdi ardından Vestel teknik servis akşam kayıt bıraktım ertesi gün sabah 10:30'da kuruluma geldiler gayet ilgili ve alakalı ürün konusunda ciddi bilgi sahibi arkadaşlardı

    Kurulum yapıldıktan sonra test amaçlı birkaç video çalıştırdım daha önce 4K bir ürün kullanmadığım için görüntü 4K olarak İnanılmaz HD yayınlarda olağanüstü bir performans elde ediyor hoparlörleri dahil hoparlörler muazzam bir ses çıkışına sahip ziyadesiyle tatmin oldum

    Ara yüzü maksimumda beni tatmin etmedi özellikle İnternet sayfasında gezinirken çıkış yaptığınız anda televizyona düşüyor. Ben uygulamadan çıkıp intent de kalmasını tavsiye ederim

    Dahili uydu alıcısı performansı oldukça iyi yer yer başka ürünleri de denedim kanal geçişi gayet başarılı kanal düzenleme vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GnGr_Ua kullanıcısına yanıt
    Gule gule kullanin hocam, yazilim guncellemeyi unutmayiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende almayı düşünüyorum. 4k yayında 60p desteği var mı acaba?
    Bir çok kişi 4k diye televinyon almış Trt nin 4k yayınını izleyemiyorlar..!
  • Arkadaşlar TV'yi aldım ama henüz kullanma durumum olmadı. Yeni bağladım. Şu an için herşey güzel duruyor. Sadece National Geographic ve BBC benim izlemek istediğim kanallar. Bunları izleyemiyorum, şu an bu durumu çözmeye çalışıyorum.


    Görüntü kalitesi, kanal geçiş hızı vs. iyi.

    Fiyata bakarsak en iyi tercih diyebilirim.
  • hozegrup H kullanıcısına yanıt
    Diğer konudan cevapladım hocam, TV nin yapabileceği bir şey yok maalesef, dijital platformlardan birisine üye olmanız gerekmekte :)
  • Kullanan arkadaşlar bende almayı düşünüyorum yanlız

    50 UB 8300 yada 48 UA 9300 alayım karar veremedim yardımcı olurmusunuz
  • arkadaşlar bugün tv geldi ve montajı yapıldı ancak bir anda ekranda bir gariplik olduğunu farkettim kamerayla ağırçekim video kaydı yaptım ve sonuç aşağıdaki gibi. bu görüntü saniyenin 4 te 1 i kadar bir zamanda çıkıp kayboluyor. Ürün kusurlu çıktı. Şimdi ne yapmam lazım n11 deki satıcıya iade veya değişim söz konusu olabilir mi? ya da servis üzerinden değişim yapabilir miyim? Ayıplı mal sınıfında bir ürün sonuçta. Lanet olsun hevesim kursağımda kaldı.Umarım gururla yerli dediğim için pişman olmam..

    Vestel 49UB8300 HakkındaVestel 49UB8300 Hakkında
  • Merhabalar, sıkıntını çözümünü bulabildiniz mi? Servis bu durumu karşıladımı ?
  • Arkadaşlar gittigidiyor da %5 indirim var..Bu tv nin web tarayıcısından filim sitelerinden filim izleyebiliyormuyuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ado

    Evet :)

    hocam servis bugün tv yi kurdu kanalları ayarladı ancak trt 4k ya servis evdeyken bakmadım ama sinyal yok diyor, bende de forumdaki bazı arkadaşlar gibi netflix i 3 ay görünmüyor. birde tavsiye edebileceğiniz kablosuz klavye varmı aşağıdaki linkteki ürün nasıldır.
    http://www.teknosa.com/urunler/110015104/sonorous-kablosuz-siyah-mini-klavye?gclid=CJuIgdXpjdICFYmRGwodVT0Dng&gclsrc=aw.ds
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.