Arkadaşlar bana çok acil Grundig NB 1020 netbook un driverları lazım lütfen yardımcı olabilirmisiniz...
Ayni dert bende var.cd kayip dun temiz xp kurdum Yonga seti-chipset-anakart bulsak gerisi Driver programlari yardimci olur
Donanim Marka Model olarak Hatirladiklarim;
ChipSet (yonga seti) intel Video (ekran karti) intel 3150 Webcam (kamera) Bison 300K new Audio (ses) Realtek HD audio Lan (ethernet) JMicron wifi (kablosuz) Realtek 81 serisi sonu SE (8139SE gibi) CardReader (kart okuyucu) JMicron
interneti olan bir pc den google gir sirayla bu modelleri yaz indir
quote:
Orijinalden alıntı: mizan58
Arkadaşlar bana çok acil Grundig NB 1020 netbook un driverları lazım lütfen yardımcı olabilirmisiniz...
yukarıdaki linkte sırasıyla Kategoriden Arama - > Tüketici Elektroniği -> Bilgisayar Ürünleri -> Dizüstü Bilgisayarlar -> Mini NB 1020 Notebooklar seçimlerini yapın. Onayla düğmesine tıklayın ve driver listeleri karşınızda. Ben driverlerı bu şekilde buldum
yukarıdaki linkte sırasıyla Kategoriden Arama - > Tüketici Elektroniği -> Bilgisayar Ürünleri -> Dizüstü Bilgisayarlar -> Mini NB 1020 Notebooklar seçimlerini yapın. Onayla düğmesine tıklayın ve driver listeleri karşınızda. Ben driverlerı bu şekilde buldum
ben bulamadım :(
Sırasıyla aşağıdaki adımları uygulayıp tekrar kontrol edebilirsiniz yaptığınız işlemi
Web cam için driver i indirdim ve kurdum fakat web cami kullanmak için "WebCam Installer 3.30" u açtığımda karşıma "No Camera Device" diye uyarı alıyorum yardımcı olabilir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: namebab
Web cam için driver i indirdim ve kurdum fakat web cami kullanmak için "WebCam Installer 3.30" u açtığımda karşıma "No Camera Device" diye uyarı alıyorum yardımcı olabilir misiniz?
bu makine bana ait değil. o yüzden çok fazla yardımcı olamıyorum size. fakat oralar da dikkatle bakarsanız settings/ayarlar kısmı olacaktır. muhtemelen kamera otomatik olarak programa entegre olmamıştır. açtığınız program arayüzünden kamerayı entegre ettirirseniz kameranızın çalıştığını göreceksiniz.
bunu nasıl yapacağınız hakkında bir bilginiz yoksa. kamera programını açın ve ekran görüntüsünü buraya koyun bi bakalım nerede saklı olabilir..
-------
rica ederim arkadaşlar yardımcı olabildiysem ne mutlu...
quote:
Orijinalden alıntı: namebab
Eyvallah sorunu hallettim tekrar kurunca sorun ortandan kalktı.
neyi silip neyi yukledın aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olurmusun
BEN BÖYLE MARKANIN DA DRİVERİNİN DA ........
manisali16M
kullanıcısına yanıt
merhaba. Tarif ettiğiniz yoldan herşeyi yaptım fakat ekran kartını yükleyemiyorum. setup kurarken bu sistem, yazılımı kurmak için yeterli donanımı içermiyor gibi bir yazı çıktı. sanırım bit ile alakalı birşey nasıl halledebilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: sezen4y
merhaba. Tarif ettiğiniz yoldan herşeyi yaptım fakat ekran kartını yükleyemiyorum. setup kurarken bu sistem, yazılımı kurmak için yeterli donanımı içermiyor gibi bir yazı çıktı. sanırım bit ile alakalı birşey nasıl halledebilirim?
mazur görün. iş güçten dolayı pek forumda değildim.
işletim sisteminizin öncelikle sürümünden emin olmanız gerekiyor. 32 bit mi 64 bit mi kullanıyorsunuz önce onu bir kontrol edin. kontrolünüzü gerçekleştirdikten sonra uygun sürücüyü indirebilirsiniz. işlemi yapamazsanız haber verin ben size adım adım anlatayım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme