Şimdi Ara

LG G2 VS CASPER VİA V8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır kafamda g2 vardı ama bugün casperın via v8 olan yeni telefonunu gördüm(Caspera pc ve tabletlerinden dolayı hiç güvenmiyorum ama bu telefonun özellikleri bakımından hoşuma gittiğini söyleyebilirim.) Şu anda f/p olarak gösterilen g2'nin yerine geçebilir mi ?

Hangisini almalıyım ve casper diyorsanız lütfen nedenlerini de açıklayarak yanıtlarsanız sevinirim.

İyi forumlar.

• bi kere sırf markası yüzünden alınmaz.
    kespır
  • Karsilastirdigin markalara bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bonzaı kullanmıyorsa kımsenın casper dıyecegını sanmam,paranla macera yapmıs olursun bulasma hıc bence.
  • Casper ÇÖPPPP!!
  • Asus, huawei, motorola varken o segment için casper nedir?

• Arkadaşım casper da staj yapıyor. Casper için"Hakikaten insanların güvenmediği kadar var" diyo. Artık gerisini sen düşün. Teknik servis sıkıntılıymış...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben g2 kullanicisiyim memnunum casper cikincada inceleme videolarini izledim mediatek telefonu hArcamis keske snapdragin kullansaymis g2 ye yaklasamamis malesef tesstlerde olsun bazilarini mediatek yuzunden bitirememis bile :( ama tasarimi ve kamerasini sevdim

• g2
  • Tabikide g2.bu karşılaştırma g2 ye haksızlık olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • keslinlikle g2
  • arkdaşımdan 800 tl ye 3 günlük teknosa dan alınma casper via v8 almayı düşünüyorum yarın. 1 aydır general mobile discovery2 nin tek simlisini bekliyordum ama hala ses yok o yüzden casper alıyorum ama doğru karar mı bi sormak istedim :D 800 tl casper mı yoksa bekleyip gmd2 mi alayım 888 tl ye ?
  • casper dahahahhahahhahahhahahhahahaahhahhahhah iyi.

k.bakma bu 2teli karşılaştıranlara anca gülerim

g2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carbon Dioxide -- 10 Eylül 2014; 21:54:10 >
  • Biri dünya markası ve kendini kanıtlamış bir cihaz digeri kazıkçı ne olduğu belli olmayan tğrk malı. İyi olaydı herkeş vestel derdi zaten demekki tırtmış vestel.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.