Şimdi Ara

Gri Koç 2022 Ayt Biyolojiden kaç net yapar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hocam bir videosunu izlemiştim galiba bizim türk milleti gazlanmayı övülmeyi sevdiğinden sürekli izliyor prim veriyor adam şehirlerde konuşma yapmaya çıkıyor hayır insanları da anlamıyorum bir dinledin iki dinledin artık neyini dinlicen kendini motive etme potansiyelini anlama kapasiten yoksa da niye bunu bi videodan karşılarsın

• -3,25 net

• insan , bi elini taşına altına atar biyoloji anlatayım çocuklara der o da yok , napıyor bu adam harbi bilmiyorum , ders anlatmadan nasıl bu seviyelere geldi ve ders anlatmayan birini neden bu kadar çok kişi izledi :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05D0CDBDD -- 29 Haziran 2022; 21:55:34 >
  • Hocam bir videosunu izlemiştim galiba bizim türk milleti gazlanmayı övülmeyi sevdiğinden sürekli izliyor prim veriyor adam şehirlerde konuşma yapmaya çıkıyor hayır insanları da anlamıyorum bir dinledin iki dinledin artık neyini dinlicen kendini motive etme potansiyelini anlama kapasiten yoksa da niye bunu bi videodan karşılarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pythian P kullanıcısına yanıt
    Gri koctan bahsederken ağzını yıka ulan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • la hadi diğer hocalşar upraşıyor kitap çıkarıyor soru çözüyor kamp yapıyor felan para kazanıyor da bu lavuk ne işe yarıyor a q millete ders c alıs diyip renkli pdf dağıtıyor sadece

• Yks22Hedef15K kullanıcısına yanıt

Pardon hocam haddimi aştım  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam çoğunluğa hitap ettiği için kazanıyor:sınava 3 milyon giriyorsa bu 2.5milyona hitap ediyor (sıralamada baştan ve sondan 250şer k çıkardım ayrıca muhafazakar takılıyo bayağı onunda etkisi oldupunı düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ekolojik nişte patlardı

• emreboss kullanıcısına yanıt
    O soru yanlış hocam bence anlatım bozukluğu var

Bence de sıkıntılı soru. her sene ayt fende çıkıyor bir iki tane

Iptal olmaz mı o zaman hocam

• Evet onu da yanlış yapmistim zaten sorunun saçma yazılmasından dolayi

Geçen seneki saçak sorusu iptal olmadı bence bu da olmaz kolay kolay iptal etmiyorlar fende

İns iptal olur biyodaki tek yanlış sorum o. Osym yüzünden yine

• Bu adamı millet niye bu kadar şişiriyor anlamıyorum. Sınavı aşırı abartıyor. 1-2 kere izledim ve sınavı bu kadar büyütmesi beni cidden rahatsız etmişti ama gel gör ki insanlar tapıyor kendisine. Üniye gidenler bile bu adamın konferanslarına gidiyor. Çok garip.

• Biyolojici miymiş bu adam?

• Bekire de laf diyorduk ama kötünün iyisi çıktı adamın hiç olmazsa biyoloji konu anlatımı var kanalında :D dolaşım sistemini dinlemiştim güzel anlatmıştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.