Şimdi Ara

8 NET İÇİN ELEKTRİK ELENİR Mİ? AYT FİZİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mayıs 15 civarı modern fiziği de bitiyorum geriye sanırım dalgayla elektrik kalıyor.Önceki konuları da yarım yamalak sadece esş ile çalışarak bitirdim.Soru bankasından çözmedim o yüzden modern fizik ve dalgayı bitirince baştan konuları tekrar edip bitirmek istiyorum bunun için belki de elektriğe zamanım kalmayabilir ya da 2 haftam falan kalabilir.Hedefim ortalama 8 net bu yüzden elektriği eleyip diğer konuları sağlamlaştırmak doğru fikir mi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuzayeteyabtimlanetolsun -- 8 Mayıs 2021; 3:48:37 >

• Bence elektrigin ilk kısmını öğren (coulomb k. ve elektrik alan kısmı) bir soru gelirse yaparsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence konu elemek yapacağın en büyük hata olur elektriği hallet tekrarlar yine yapılır o mesele değil

• Elektrik önemli aga

• concisis03 C kullanıcısına yanıt

Hocam ama diger konularda pek iyi degilim ondan dusunmustum.Bir de ortalama kac haftada bitebilir elektrik ? Sifirdan ogrenicem gunde 2 saatten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 14 sorunun geldiği şu sınav sisteminde koca konuları elemek hata olur. Çalıştığınız yerden zor soru gelir yapamazsınız; çalışmadığınız yerden kolay gelir yine yapamazsınız olan size olur.

• Diger derslerin ne alemde bilmiyorum ama biraz kicini sık ve hepsine çalış.

Elektrik dediğin konuyu elemek senin için hata olur neden mi?

Ayt 2020 elektrik sorusu. Konuyu söyle göz ucundan okuyan bile yapar o derece
    8 NET İÇİN ELEKTRİK ELENİR Mİ? AYT FİZİK

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FİZİK'te 5+ net yapanlar
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam iyi olmadığın konuları baştan bitirmediğin sürece fazla birşey değişmez yani yapacağın sorularla tekrar etmek o da fazla vaktini almaz elektriğin ayt si çok uzun değil zaten yani korkacak birşeyin yok günde 2 saatten 4 günde sorularıyla birlikte biter

• fen derslerinde 8 net yapabilmek için bütün konuları yüzeysel de olsa bilmen gerek.
    elektrik bilmezsen manyetizma oturmaz, manyetizma oturmazsa modern fizik uygulamaları tam oturmayabilir.
    bence calis, daha zaman var.elektrik çok kolay. ha illa hic calismicam diyorsan elektrik potansiyelin sözel soruları, parcacigin elektrik alanda yönelimi, kesinlikle indiksiyon bak derim.
    bu 3 konudan soru gelir en az

• burak0- B kullanıcısına yanıt

Ulan ben ki şu an fizikten 10 netin altına düşmeyen. Lahmacan bu soruyu sinavda stresten yapamadım puhahhahaha.

Yuh bana yuh . Harbiden

• LahmaCan kullanıcısına yanıt
    Yazık olmuş :/

• concisis03 C kullanıcısına yanıt

Hocam bende ess var da ayt elektrik icin tyt bilmek gerekiyormu acaba? sadece 11 fizigine calissam yeterli olur mu?

• burak0- B kullanıcısına yanıt

Hocam tyt elektrik gerekiyormu ayt icin

• Çok kötü isen bi göz gezdir ama kullandigin yer yuzde10 falan

• Hocam tyt elektrik hiç bilmiyorsan sıkıntı yaşarsın o yüzden önce akıma lambalara falan girmemek koşuluyla önce bir tyt bak sonra ayt ye dön sorun yaşamazsın uzunca sürmez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.