Şimdi Ara

Grella konusuna ben de açıklık getirmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neymiş adam müzmin sakat diyenler varmış ama elimizde bilgi yokmuş. Buyrun bilgi..

http://www.thisislancashire.co.uk/sport/football/premiership/8196563.Turks_in_for_Blackburn_Rovers_midfielder_Grella/?ref=rss

quote:

GALATASARAY look set to offer Vince Grella a route out of his Premier League nightmare as they home in on the signing of Blackburn Rovers’ injury-haunted midfielder.

Rovers boss Sam Allardyce is an admirer of Grella’s talents but, with his poor injury record taken into account, is likely to be willing to cut his losses on the midfielder.

By Andy Cryer
    Blackburn Rovers reporter

Blackburn muhabirinin yazısından.

taraftar yorumları

quote:

his injury record is a bit of a joke, but a fully fit Grella would be one of the first names on the team sheet.

sakatlık geçmişi şaka gibi ama formda grella en önemli oyuncularımızdan biri olabilirdi demiş.

quote:

Its a shame that we didnt see him fit for a sustained period as i beleive he would have been a very good player had he not been struck down with constant injuries.

I think it will be best all round that he leaves. Allardyce would prefere to keep a fit Andrews than a injury prone Grella. There is no question that the guy can play and is one of our best midfielders but he will be well paid at Ewood and we could potentially bring in 1 or 2 players for his wage.

ne yazıkki formda göremedik. ayrılması daha iyi olur. Allardyce(başkanları) sakatlığa eğilimli grella yerine andrews u tutmayı tercih eder diyo.

ayrıca iki sezonda 25 maç yaptı o maçlarda da takıma bişey vermedi diyen bi kaç kişi var.

http://www.rovers.co.uk/page/NewsDetail/0,,10303~1913505,00.html

quote:

Grella injury woe
    Posted on: Wed 23 Dec 2009
    Rovers will be without Vince Grella for the festive period as injury has struck the Australian once again.

The midfielder, who put in a man-of-the-match display last weekened against Tottenham picked up a thigh injury in the final moments of the Ewood match and is expected to be out for two to three weeks.

"Vince will be missing over this period because unfortunately he did a thigh muscle tear right at the end of the Tottenham game," admitted Allardyce.

"He's had a few injuries, but when he has played he has looked very good, probably played the best since he's been here."

23 aralık 2009 blackburn resmi sitesinden. sakatlığı nedeniyle 2-3 hafta olmadığını açıklamışlar.

http://www.goal.com/en/news/808/australia/2009/07/21/1394296/hamstring-injury-for-blackburn-rovers-vince-grella-progress

quote:

Jul 21, 2009 2:26:16 AM

Blackburn Rovers boss Sam Allardyce believes the hamstring injury that has ruled Vince Grella out of his club’s last two friendly matches is not significant, whilst there is good news on the recovery of fellow Australia international Brett Emerton.

It is welcome news for Grella in particular, whose introduction to English football last season was hampered by injuries.

21 haziran 2009 - sakatlığı nedeniyle iki hazırlık maçında oynayamamış. ne zaman iyileşti bilmiyorum ama son cümlede geçen sene sakatlıkları nedeniyle ingiliz futboluna takdimi engellenen grella'dan iyi haberler tarzı bişey söylüyo demekki adam 2008'de de sakatmış.

http://www.onenewspage.co.uk/news/Sports/20100406/9848336/Grella-injured-yet-again-for-Blackburn-Rovers.htm
    http://www.tribalfootball.com/grella-injured-yet-again-blackburn-rovers-752031

Yukardaki linklerde nisan 2010'da ki sakatlığından bahsediyor. grella "yeniden" sakatlandı şeklinde girmişler habere.

Blackburn resmi sitesinin oyuncu profillerinde de sakatlıkları yüzünden çıkış yapamadı demişler.

Rica ediyorum araştırmaktan aciz adamlar gerekli gereksiz konu açıp bi siz akıllısınız diyerek ayar vermeye çalışmasınlar.

• Açıklık getirdiğin iyi olmuş demek ki bazı şeyleri açıklık getirmek için başlık açmak gerekiyormuş bu sayede herkes bilinçlenmiş oldu...
  • Ayrıca alçakgönüllü olmak ve diğerlerine çamur atmadan birşeylere açıklık getirmek bir insanın kişiliğinin ne kadar düzgün olduğunu gösterir. Bende biliyorum Blackburn'un resmi sitesinde sakatlık olduğu için kendini gösteremedi yazısını. Benim demek istediğim demeye çalıştığım şey, eğer bu takım geçen sezon en çok sakatlıklarla boğuşan takım peki bunları sen ben biliyorsak onlar bilmiyor mu? Yani siz demek istiyorsunuz ki biz herşeyi biliyoruz onlar hiçbirşey bilmiyor... Neyse tartışma daha uzamasın bu konuyu burada kesiyorum, belki alınmayacak bir futbolcu için bu kadar yaygara kopardık ama bu sayede kimin ne olduğuortaya çıkıyor...

[sm=You_Rock_Emoticon.gif]
    Çabalar sonuç verdi, efsane döndü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far-Cry

Ayrıca alçakgönüllü olmak ve diğerlerine çamur atmadan birşeylere açıklık getirmek bir insanın kişiliğinin ne kadar düzgün olduğunu gösterir. Bende biliyorum Blackburn'un resmi sitesinde sakatlık olduğu için kendini gösteremedi yazısını. Benim demek istediğim demeye çalıştığım şey, eğer bu takım geçen sezon en çok sakatlıklarla boğuşan takım peki bunları sen ben biliyorsak onlar bilmiyor mu? Yani siz demek istiyorsunuz ki biz herşeyi biliyoruz onlar hiçbirşey bilmiyor... Neyse tartışma daha uzamasın bu konuyu burada kesiyorum, belki alınmayacak bir futbolcu için bu kadar yaygara kopardık ama bu sayede kimin ne olduğuortaya çıkıyor...

bana sorarsan yönetimin sportif konuda çok profesyonel hareket ettiğini düşünmüyorum. zaten rijkaard'ın tercümanı bile kulübün ne kadar lakayit yönetildiğini gösteriyor.

@Balotelli düz mantık kurmayı bile beceremiyosun elin liverpoollusu nerden bilsin ardayı? gs forumlarından koyayım desen belki anlarım. iki düşün bir yaz

ayrıca sakatlık konusu ne kadar yoruma açık olabilir ki? biri iyi oyuncu der, biri kötü oyuncu der ama adam sakatsa sakattır. pffff

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Niye uğraşıyorsunuz böyle. FM Editörden bakın injury proneness'e.

18

[size=1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

quote:

18

Brezilyalı Ronaldo'nun 20, öyle düşünün

Yeter artık be.

...Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tony hawk

quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

quote:

18

Brezilyalı Ronaldo'nun 20, öyle düşünün

Grella çok sağlam yani

• Galatasaray sağlık ekibiyle grella uçar, bana güvenin...

Orijinalden alıntı: Sovereign_Khan

Galatasaray sağlık ekibiyle grella uçar, bana güvenin...

Uçmasına uçar da ne zaman yere inip de top oynar orası meçhul...

Tek kelimeyler yazıklar olsun...

Vizyon genişlticez dediler 2 sene paraları saçma sapan saçtılar futbol takımını kötü yönettiler, asla gerekli yerlere transfer yapmadılar... Şimdi elde para kalmadı, gelen paralar sırf borç ödemeye gidecek, kala kala 30 yaşında devamlı sakatlanan Grella'ya kaldık....

Gerçekten yazıklar olsun Adnan Polat'a da Haldun üstünel'e de...

Orijinalden alıntı: Claymoré

quote:

Orijinalden alıntı: Far-Cry

Ayrıca alçakgönüllü olmak ve diğerlerine çamur atmadan birşeylere açıklık getirmek bir insanın kişiliğinin ne kadar düzgün olduğunu gösterir. Bende biliyorum Blackburn'un resmi sitesinde sakatlık olduğu için kendini gösteremedi yazısını. Benim demek istediğim demeye çalıştığım şey, eğer bu takım geçen sezon en çok sakatlıklarla boğuşan takım peki bunları sen ben biliyorsak onlar bilmiyor mu? Yani siz demek istiyorsunuz ki biz herşeyi biliyoruz onlar hiçbirşey bilmiyor... Neyse tartışma daha uzamasın bu konuyu burada kesiyorum, belki alınmayacak bir futbolcu için bu kadar yaygara kopardık ama bu sayede kimin ne olduğuortaya çıkıyor...

bana sorarsan yönetimin sportif konuda çok profesyonel hareket ettiğini düşünmüyorum. zaten rijkaard'ın tercümanı bile kulübün ne kadar lakayit yönetildiğini gösteriyor.

@Balotelli düz mantık kurmayı bile beceremiyosun elin liverpoollusu nerden bilsin ardayı? gs forumlarından koyayım desen belki anlarım. iki düşün bir yaz

ayrıca sakatlık konusu ne kadar yoruma açık olabilir ki? biri iyi oyuncu der, biri kötü oyuncu der ama adam sakatsa sakattır. pffff

Elin liverpool'lusu senden daha iyi biliyor Arda'yı o kesin. Git bak bakalım gelecek sezon için kurulan kadrolarında, sağ kanata yazılan futbolcularda en çok hangi futbolcunun ismi geçiyor. Oradan atıp tutma.
    Not: Fenerbahçeliyim.

• _____________________________

• Sakatlık vs. den önce Grella Gs kalitesinde oyuncu mu acaba.Önemli olan kısım bu bence.
  • ben anlamıyorum savasan adam alıcaz diyolar bumu savasan adam bastonla yürüyecek sahada nerdeyse.bitik adamları alıyorlar franco gibi elde patlıyo sora elano ya iyi değil diyenler var ama elanonun saha içinde ne kadar yalnız kaldıgını bilmiyorlar demekki .bize onun yanına sissokko tarzı bi adam lazım.bilmem anlatabildim mi ardayıda 10 numara oynatmakdan vazgeçip sol acıga almalı rijkaard 10 numara elano keita sag acık arkada 2 kaliteli önlibero lazım ayrıca bir sag bek ve stoper takviyeside gerekiyor.

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet
    Sakatlık vs. den önce Grella Gs kalitesinde oyuncu mu acaba.Önemli olan kısım bu bence.

evet aynen.. ben epl izleyen bi adamım adını bile duymadım daha önce. çoğu kişi de öyle keza..
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

http://forums.liverpoolfc.tv/showthread.php?t=169438
    http://forums.liverpoolfc.tv/showthread.php?t=170105
    http://forums.liverpoolfc.tv/showthread.php?t=169642
    http://forums.liverpoolfc.tv/showthread.php?t=159293
    http://forums.liverpoolfc.tv/showthread.php?t=168793

İyi ya da kötü liverpool'un resmi forumlarında birçok arda konusu var. Sallama değil. Rakip takım taraftarıyız diye yeteneği gözardı edilemez.

azizim.
    Arda Turan'ı GS liler Liverpool'lulardan daha iyi tanırlar...

O adamların hepsi football manager'a göre yorum yapıyolar veya Arda'nın 1-2 maçını izlemişlerdir ve denk gelmiştir.

• bi kaç menajerin cebine para girsin diye böyle saçma sapan oynamayan adamları alıyorlar.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.