Ön panel ile ilgili yorumları alayım. Neler yapılabilir sizce? Fazla birşey gelmedi aklıma....
Güzel bir fan kontrol iyi gider fazla abartmaya gerek yok
Kasayı bu gün toparlıyorum yavaş yavaş şu an iskeleti toparladım. Bence çok hoş durdu içide dışıda. Akşamüstüne doğru yeni fotolar geliyor...
Bence Kasanın ön panelindeki Stickerı sök bana pek güzel gelmedi..Ön USB'lerle kesiştiği nokta biraz kötü gözükmesine sebep olmuş. Ayrıca yeni resimleri bekliyoruz.Takipteyim..
Arkadaşlar kasamızın şu anki toparlama işlemini soğutma işlerini ve ışıklandırma işlerinin bir kısmını halletmiş bulunmaktayım. Elektronikçiden aldığım 220v fan beklediğimden daha iyi çıktı. Ultra sessiz ve çok performanslı. Şu an psu'dan elektrik çektim oradan besleniyor. Ben susayım resimler konuşsun Ön panel ile ilgili neler yapacağımı hala daha düşünmekteyim yorumlarınızı esirgemeyin.....
güzel gidiyo
devam güsel gidiyor...
Şerit Led Süper durmuş..Takipteyim..
Arkadaşlar maddiyat yüzünden bayağı bir askıda bekleyen projem yavaş yavaş şekilleniyor gibi. Şu an dremel almayı düşünüyorum. Biraz araştırdıktan sonra dremeli alıp projeye öyle devam edeceğim. Buyrun yeni fotoğraflar...
Bu günde bayağı bir iş yaptım öncelikle bir dremel aldım ve işe tekrar koyuldum.
Bende mod yaparken Black&Decker RT650 kullanmıştım.Gittiğim yerde dremel yoktu, bunu aldım.Mod güzel gidiyor inşallah ortaya güzel bir şey çıkar.Kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: gokmence
Bende mod yaparken Black&Decker RT650 kullanmıştım.Gittiğim yerde dremel yoktu, bunu aldım.Mod güzel gidiyor inşallah ortaya güzel bir şey çıkar.Kolay gelsin
Sağol hocam bende maddi sıkıntılardan dolayı sadece koçtaşın getirdiği yada kendi ürettiği tam bilemiycem artık power performance diye bir dremelini aldım ve 24 saat geçmeden çoğu şeyi bozuldu ve kırıldı bu gün uzun uğraşlarım sonucu sadece bozulan patçayı değiştirttirebildim yarın koçtaş genel merkezi arayıp durumu anlatıcam. Ama yinede güzel iş çıkartıyor dremel...
"By Agresif" çakmışsın imzayı da
quote:
Orijinalden alıntı: SiLo!
Çaktık valla yarında ön paneli bitiricem artık dağınık görmekten sıkıldım 15 gün oldu nerdeyse hala bitmedi
quote:
Orijinalden alıntı: Agresif Pijama
quote:
Orijinalden alıntı: SiLo!
Çaktık valla yarında ön paneli bitiricem artık dağınık görmekten sıkıldım 15 gün oldu nerdeyse hala bitmedi
Biter biter sabır gerek (:
@djemo31
Arkadaşlar... Konulardaki gereksiz mesajlar yapılan işlerin arada kaynamaması için forum yönetimi tarafından siliniyor. Bırakılsa burası Merkez Kıraathanesine dönecek çünkü. Geyik muhabbeti yapmak isteyen arkadaşlar forumun gereksiz mesajlar bölümünde veya konu dışında takılabilir. Kimse kendisi ile uğraşıldığını veya garez güdüldüğünü sanıp, duygusal davranmasın. Forum hepimizin forumu ve burasını düzenli tutmalıyız. İyi forumlar..
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Evet arkadaşlar modum koç yavaş ilerliyor ama sağlam ilerliyorum diye düşünüyorum bu gün bayağı birşey yapacaktım ama çarşıda acayip oyalandığım için sadece ledleri dizdim ve power led ve hdd led ışıklarınıda halledebildim. Buyrun resimler....
Walla alper daha kaç ay sürcek bunu bitirmen merakla bekliyoruz Dremel geldiğinden sonra iyice sardın sen bu makineye :D
quote:
Orijinalden alıntı: djemo31
Walla alper daha kaç ay sürcek bunu bitirmen merakla bekliyoruz Dremel geldiğinden sonra iyice sardın sen bu makineye :D
Hocam bu gün 14. gün oldu. Önümüzdeki hafta içine bitirmeyi planlıyorum artık. Bir dahada girişmeyeceğim kasa işine vallahi çıkamadım işin içinden. Yarın beni acayip bir zımpara temposu bekliyor o kadar macun sürdüm bir de zımparası var bu işin. Ledler içinde çok teşekkür ediyorum gerçekten harikalar...