Yüzbaşı
22 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 43 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba, dizüstü bilgisayarım çok eski bir bilgisayar... 2007 de aldım. Bilgisayarda google eart çalıştıramıyorum. Webgl desteklemiyor diyor. Chrome da ayarlardan aktif gözüküyor. Ancak çalıştıramıyorum. Ekran kartı eski ondan olabilir mi ?

Bilgisayar özellikleri:

Aydınlatmalı klavyesi olan uygun fiyatlı laptop varmı ?
Dostlar 2009 toyota corolla model aracımda "avgo marka" android olmayan multi medya bulunmakta. Bir kaç gün önce arızalandı ve koku geldi ekrana görüntü gelmiyor.

Ankara da üçkağıtçı olmayan yaptırabileceğim bir servis var mı ?
Slmlar dostlar...

KALİTELİ MP3 indireceğim bir site bulamıyorum. Youtube dan indirme kaliteli olmuyor. Özelden falan önerebileceğiniz bir site varmı ? Yardım ederseniz çok sevinirim.
Merhaba, Arkadaşlar samsung laptopa win10 yükledik sürücü güncel olmadığığı için sistem açılışında sorun oluyor ekran hiçtepki vermiyor siyah kalıyor. Bunun çözümünün sürücü güncellemesi olduğunu buldum ama sürücü güncellenmiyor.

Güncel sürümü kurmaya çalıştığımda aşağıdaki hatayı alıyorum.

Sarı Nubuk deriden olan botumda bir lekeyi çıkarmak için temizleyici sıpreyle temizlik yaparken rengini soldurdum. Fakat deformo olmuş lekeli kısım koyu kaldı diğer yerler açık, Bu nubuk bot tekrar orjinal rengine boyanabilir mi?
Arkadaşlar telefonumdaki outlook mail uygulaması çok şarj harcadığından dolayı telefonun kendi sistemi üzerinden mail işlerini hallediyim dedim, ama bu seferde kurulum sırasında pop3 seçiminde sunucu bağlantısı açılmadı hatası alıyorum imap seçtiğimde ise kullanıcı adı ve şifre yanlış diyor aslında hepsi doğru. Bu sorunla karşılaşan yada çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Sony vaio laptop un 1tb hdd si biraz sesli çalışıyor gibi geldi, hd tune ile test yaptım sonuç nasıl? bakarmısınız. Buarada bad sector taraması yaptım problem yok?

Merhaba Fotoğraf makinemin flaşı bozuldu ve bu sorun büyük bir ihtimal kondansatörden kaynaklanıyor. Ben biraz elektronikten anlasamda daha önce yüksek kapasiteli kondasatörle işim olmadı. Sökmem gereken kondansatörü nasıl güvenli bir şekilde deşarj edebilirim.
Hakkında
İlgi Alanları: teknoloji-internet-otomobiller...
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 641
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 18.403 (Bu ay: 215)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.