Şimdi Ara

GreeN DeViL!!! (%99 Loading..) Filmin sonu ;) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
0
Favori
6.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok güzel isler basarmissin alper arkadasim ellerine saglik henüz yeni tanistik ama gercekten marifetlisin basarilarinin devamini dilerim kolay gelsin sana modding tasarimlarinda
  • Bu kadarlık bir resim ortalığı kızıştırmaya yeter umarım.

GreeN DeViL!!! (%99 Loading..) Filmin sonu ;)

• Plexi üzerine nVidia Logo işlemesi harika olmuş..Hele bide yeşil ledlerle aydınlatınca süper durmuş..
    Devamını merakla bekliyorum.Takipteyim..
  • Vayyy Nvidia süper olmuş gerçekten , takipdeyim
  • herkesten önce ben bi yorum yazayim dedim süper gidiyosun alper eline saglik sonunu cok merak ediyorum cabucak bitirde bizimle paylas resimleri kolay gelsin bu arada :)
  • Ahanda sonunda NVİDİA yı da işlemişsin sonunda :D...

Eline sağlık bence süpre olmuş...
  • aslında o nvidia logosunu plexi glass a lazer kesimle yaptırcaksın çok tatlı olur yaa
  • Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar. Emrah hocamla uzun uzun konuştuktan sonra projede şu ana kadar hiç kimsenin yapmadığı bir işe girmiş bulunmaktayım. Malzemeyi %100 olarak emrah hocam'dan temin edeceğim. 1 haftaya kadar bu işede girişiceğim şimdilik alt yapısını yazırlıyorum. Yarın ön panel zımparası yan kapak zımparası var oldukça az kaldı sıkalım dişimizi
  • pleksideki yazıyı neyle işledin merak ettim
  • Çok renkli bir çalışma oluyor.
  • Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar sizin yorumlarınız beni daha çok gazlıyor.

@ ASİL01

Nvidia logosunu dremel ile işledim. Bir önceki çalışmamada baktıysan detaylı fotoları mevcut.
  • Güzel çalışma.Logo süper durmuş,eline sağlık.
  • güzel çalışma , fotodan baktımda merak ettim yaş kaç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 10 Nisan 2010; 20:05:33 >
  • Yaş mevzusuna hiç girmeyelim. Mod tamamen bittikten sonra kasayla beraber bir kaç fotom olucak o zaman açıklarım yaşımı ...
  • Çok güzel gidiyorsun, takipteyim :)
  • Kolay gelsin
  • nVidia yazısı çok güzel olmuş
  • alper kabloları neyle topladın hocu?
  • Yorumlar için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Dün akşam yaptıklarımıda bu akşam paylaşacağım. Kasam şekillenmeye ve sistem olarak neler toplayacağıma karar verdim. Bu akşam beni acayip bir zımpara temposu bekliyor hemen arkasından bir de boya temposu gelecek. Neyse çok anlattım akşamki süprizle beraber yorumları alırım...

Kabloları 2 çeşit hortum ile topladım. 24pin olanı florasan şefaf turuncu hortum ile topladım diğer molex kablolarını ise şefaf akvaryum hortumu ile topladım daha sonra siyah kelepçeler ile sıkınca ortaya bu görüntü çıktı.

• Devam devam
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.