Şimdi Ara

Gratis Colgate diş macunu 130 tl yerine 30 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.142
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diş doktorum önerince nette bakınıyordum.

ilginç gelince indirim paylaşmak istedim.

--

ek buldukca bırkac sey daha paylasırım

https://www.gratis.com/listerine-advanced-white-agiz-gargarasi-500-ml-advanced-white-agiz-gargarasi-250-ml/urun/10474847?sku=10474847

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 1 Mart 2023; 21:59:12 >

• şahsi diş doktorunuz var, ama alışverişi gratis'ten kovalıyorsunuz. negzel..

not: diş macunu olarak migros marka kullanan biriyim şehsen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler fiyat gerçekten dd iyi. Acaba mağazada da fiyat aynı mıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teslimat ücret 4 lira. olmadı mağazadan teslimat alırsınız ücretsiz. stoğum sağlam olmasına rağmen yine de 2 adet aldım. bundan sonra tüm macunlar ve fırçalar dişlerimin iti olsun, onlara krallar gibi muamele edecem. picodi % 5,6 iade veriyor. ödemeden 5 saniye sonra aklıma geldi emme iptal seçeneği olmadığı için 3 küsür liralık iade için müşteri hizmetlerini aramaya erindim...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Colgate diş macunu niye 130 TL olsun ki zaten? Çok tuhaf bir şekilde diş macunu piyasası güneş gözlüğü piyasasına benzemeye başladı. Yakında "diş macunun da %95 indirim" gibi başlıklar görürsek şaşır.mayacagim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasc -- 1 Mart 2023; 23:34:48 >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

sahsi dis doktoru nedir? evde beslenen cinsten mi  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Değişiklik olsun diyenler için şu ürünü kesinlikle öneririm. Splat ürünleri hakikaten güzel. Bu zamana kadar boşa para harcamışım. Diğer modeller de güzel. Ama siyah olanı ayrıca sevdim.

• İki farklı dişçiye gittim biri florürsüz macun kullan dedi diğeri ise florürlü kullan dedi. Bu işin doğrusu nedir acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    "diş doktorum" yok benim mesela. mhrs'den randevu alırsam, kime denk gelirse o doktorum oluyor. anladınız mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel bir araştırma yaptığımda florür olmamasının daha iyi olduğu söyleniyordu.

• ercanharitamüh E kullanıcısına yanıt

ahaha güzel yakalanmış

• J.sins kullanıcısına yanıt

florürlü kullanacaksınız hocam. hepsinin içerisindeki florür oranı eser miktarda sayılır. bakmayın siz bizim tatlısu çevreci karbon sıfırcı reklam kampanyalarımıza. dişlerin temizliği ve sağlığı için florür ve orta sertlikte bulabildiğiniz en sade diş fırçası ile fırçalanması gereklidir. bunu alanında uzman profesör olmuş bir diş hekiminden öğrendim

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Zenginliğin de aşırısı başa bela. İnsanı böyle sıcak fırsatlarda prada fırsatları kovalattırıyor.

• J.sins kullanıcısına yanıt
    Bu işin Vakkosu paradontax dır net.
    Orijinal.
    Tadı toprak gibi kokuyor ama diş eti kanaması çekilmesi vs her derdimi çözdü benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oozgurel -- 2 Mart 2023; 18:16:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oozgurel kullanıcısına yanıt

kanama ve çekilmeyi sadece diş macunu ile mi çözdünüz?

• abrooke139 kullanıcısına yanıt

Verdim şukunu asdadad

• justorcun kullanıcısına yanıt

çekilme için birşey diyemem ama eskiden bol miktarda kanayan diş etlerim nerdeyse hiç kanamıyor. uzun süredir parodontax kullanıyorum, bazen sensodyne veya splat ama çoğunlukla parodontax

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.