Diş doktorum önerince nette bakınıyordum. ilginç gelince indirim paylaşmak istedim. Colgate Hassasiyete Pro Çözüm Ekstra Güç Pro Relief Diş Macunu 75 ml https://www.gratis.com/colgate-hassasiyete-pro-cozum-ekstra-guc-pro-relief-dis-macunu-75-ml/urun/10171229?gclid=EAIaIQobChMIy9PGz7K7_QIVkh4YCh29hQOEEAAYASAAEgIJjvD_BwE-- ek buldukca bırkac sey daha paylasırım https://www.gratis.com/listerine-advanced-white-agiz-gargarasi-500-ml-advanced-white-agiz-gargarasi-250-ml/urun/10474847?sku=10474847 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 1 Mart 2023; 21:59:12 > |
Gratis Colgate diş macunu 130 tl yerine 30 tl

-
-
şahsi diş doktorunuz var, ama alışverişi gratis'ten kovalıyorsunuz. negzel..
not: diş macunu olarak migros marka kullanan biriyim şehsen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler fiyat gerçekten dd iyi. Acaba mağazada da fiyat aynı mıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teslimat ücret 4 lira. olmadı mağazadan teslimat alırsınız ücretsiz. stoğum sağlam olmasına rağmen yine de 2 adet aldım. bundan sonra tüm macunlar ve fırçalar dişlerimin iti olsun, onlara krallar gibi muamele edecem. picodi % 5,6 iade veriyor. ödemeden 5 saniye sonra aklıma geldi emme iptal seçeneği olmadığı için 3 küsür liralık iade için müşteri hizmetlerini aramaya erindim...
-
Colgate diş macunu niye 130 TL olsun ki zaten? Çok tuhaf bir şekilde diş macunu piyasası güneş gözlüğü piyasasına benzemeye başladı. Yakında "diş macunun da %95 indirim" gibi başlıklar görürsek şaşır.mayacagim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasc -- 1 Mart 2023; 23:34:48 >
sahsi dis doktoru nedir? evde beslenen cinsten mi
-
Değişiklik olsun diyenler için şu ürünü kesinlikle öneririm. Splat ürünleri hakikaten güzel. Bu zamana kadar boşa para harcamışım. Diğer modeller de güzel. Ama siyah olanı ayrıca sevdim.
www.gratis.com
Splat Special Blackwood Diş Macunu 75 mlhttps://www.gratis.com/splat-special-blackwood-di%C5%9F-macunu-75-ml/urun/10023194?gclid=CjwKCAiAjPyfBhBMEiwAB2CCIru2M5rataeIZi4snqa7BUMQw9TRG4XMITNmzftzNrl1Xz1xO6cG6hoCDkAQAvD_BwE
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İki farklı dişçiye gittim biri florürsüz macun kullan dedi diğeri ise florürlü kullan dedi. Bu işin doğrusu nedir acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"diş doktorum" yok benim mesela. mhrs'den randevu alırsam, kime denk gelirse o doktorum oluyor. anladınız mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten çiftini 60a satıyor gratis. 130 liraymış gibi milleti keklemesinler.
-
Genel bir araştırma yaptığımda florür olmamasının daha iyi olduğu söyleniyordu.
-
ahaha güzel yakalanmış
-
florürlü kullanacaksınız hocam. hepsinin içerisindeki florür oranı eser miktarda sayılır. bakmayın siz bizim tatlısu çevreci karbon sıfırcı reklam kampanyalarımıza. dişlerin temizliği ve sağlığı için florür ve orta sertlikte bulabildiğiniz en sade diş fırçası ile fırçalanması gereklidir. bunu alanında uzman profesör olmuş bir diş hekiminden öğrendim
-
Zenginliğin de aşırısı başa bela. İnsanı böyle sıcak fırsatlarda prada fırsatları kovalattırıyor.
-
Bu işin Vakkosu paradontax dır net.
Orijinal.
Tadı toprak gibi kokuyor ama diş eti kanaması çekilmesi vs her derdimi çözdü benim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oozgurel -- 2 Mart 2023; 18:16:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kanama ve çekilmeyi sadece diş macunu ile mi çözdünüz?
-
Verdim şukunu asdadad
çekilme için birşey diyemem ama eskiden bol miktarda kanayan diş etlerim nerdeyse hiç kanamıyor. uzun süredir parodontax kullanıyorum, bazen sensodyne veya splat ama çoğunlukla parodontax
En Beğenilen Yanıtlar

Colgate diş macunu niye 130 TL olsun ki zaten? Çok tuhaf bir şekilde diş macunu piyasası güneş gözlüğü piyasasına benzemeye başladı. Yakında "diş macunun da %95 indirim" gibi başlıklar görürsek şaşır.mayacagim...
|
sahsi dis doktoru nedir? evde beslenen cinsten mi |
Benzer içerikler
- hepsiburada premium worldcard
- shell yağ değişimi
- tod yandex
- tarım kredi sucuk yorumları
- shell helix ultra 5w-30 yorumlar
- letgo kargo ücreti ne kadar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X