Şimdi Ara

Hepsiexpress-karfur oral b şarjlı krosekşın diş fırçası 80 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.297
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 adet aldım piyasadan biraz ucuz fiyatı
    Hepsiexpress-karfur oral b şarjlı krosekşın diş fırçası 80 tl Hepsiexpress-karfur oral b şarjlı krosekşın diş fırçası 80 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozturk -- 3 Temmuz 2020; 17:45:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Uzun sure kullandim bunu ama sanirim aynisi ise pili degismiyor ve lithium ion degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Almışken 3D hareket kabiliyetine sahip bir diş fırçası almanızı öneririm. Bu üründe yok maalesef..

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • Haber verdiğiniz için teşekkürler @canozturk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jujuuu kullanıcısına yanıt
    söküp değiştirilebilir hocam ama biraz el becerisi ve malzeme istiyor içindeki pil ni-mh

AMD Ryzen™9 5900X - MSI MPG B550 Gaming Edge Wi-Fi - GIGABYTE GeForce RTX™ 3080 VISION OC - Corsair Vengeance RGB Pro 2X16 3600 Mhz - EVGA SuperNOVA 750 G2 80+ GOLD - PNY XLR8 CS3040 1TB 5600/4300MB/s - NOCTUA NH-D15 - Corsair iCUE 4000X Black Xiaomi Mi XMMNT27HQ 27” 165Hz 1ms Adaptive-Sync IPS QHD
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Almışken 3D hareket kabiliyetine sahip bir diş fırçası almanızı öneririm. Bu üründe yok maalesef..
    3D özelliği başlığa ait bir özellik gövdenin özelliği değil üzerindeki başlık bitince 3D olanını alırsınız olur biter. Gövde motoru sadece sağa sola çevirim yapıyor. Birde 3D başlık la 2D (2D yokta) crassection vs gibi başlıklar arasında ne fark var derseniz hareket açısından bir fark yok bende ilk başta biri ileri geri yöndede hareket ediyor sanmıştım ama hareketinde de bir fark yok gibi 3D de sadece fırçanın orta kısmında diş beyazlatıcı özellipe sahip bir lastik var.

Kısacası pazarlama stratejisi 3D yo olmadı HD oda olmadı nano tarzı aynı şeyi daha iyiymiş gibi iteleme sistemi.

Neyse yani 3D ismini veya diğer isimleri yanında verilen fırça başlığına göre alıyor makine aynı makine.

@Spyzhamer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 5 Temmuz 2020; 10:55:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Uzun sure kullandim bunu ama sanirim aynisi ise pili degismiyor ve lithium ion degil
    Pilinin Ni-MH olmasına takılmayın yeni nesil Ni-MH piller eskiler gibi değil çok dayanıklı ve iyi. Hatta şarj deşarj döngüsü açısından Li-Ion lardan daha uzun ömürlü olabiliyorlar. Ortalama hafta da bir şarj yaparak en kötü ihtimalle 400 döngü ömrüne sahip bir pili 8 yıl kullanırsınız. Son olarak Li-Ion modelini aldım, Li-Ion modeler biraz daha güçlü ince ve daha uzun şarj süresi sunuyor. Ama Ni-Mh modellerden 3 tane kullandım biri yere düştü mekanizması kırıldı, ikincisi açma kapama düğmesine basa basa düğmesinin üzerindeki kaplama yırtıldı ordan su aldı bozuldu. 3. Üsüde de hala sağlam çalışıyor eşim kullanmaya devam ediyor ve 6 yıl oldu alalı ve pilide hiç fena durumda değil 1 hafta civarında gidiyor.

• Link paylaşır mısın hocam ben benim uygulamada arattıö sadece çocuk modelleri var. Fiyat gerçekten çok iyi ama Acaba bölgeye mi özel?

• Bitmiş görünüyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.