curaprox, marvis oppalasence gibi markaları denediniz mi peki ? |
Gratis Colgate diş macunu 130 tl yerine 30 tl (2. sayfa)

-
-
ikilisi indirimsiz 59 lira
https://www.gratis.com/colgate-pro-cozum-dis-macunu-75-ml-2li-set/urun/10693920?sku=10693920
-
Picodi ne hocam anlık mi 3tl iade verecekti valla bu kadar ince hesap nasıl yapıyorsunuz unutmadan şaşıyorum bazen foruma 🙄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ödediğin tutardan belli bir iade veriyor sana ama haftalar, aylar sürüyor
-
bu diş macunlarını denemedim ama curaproxun fırçasını ve ara fırçasını kullandım. fırçası çok sık kıllı ve güzel ama ara fırçasını kullanamadım tutacak kısmı kısa sürede kırıldı ve aşırı pahalı olduğundan almadım.
-
Diş macunu, fırçası, diş ipi, arayüz ipi... Bir dişe bakmak ne kadar zor ve zahmetli bir iş. bu dişleri çürüten ağızdaki 100 çeşit bakteriden sadece 1 çeşiti.. Ah ulan, bu yaramaz bakteriyi direk hedef alıp iş üstündeyken yok eden , yakıp kül eden ilacı keşfeden dünyanın sayılı zenginlerinden biri olur, hem de çok kısa sürede...
-
maalesef haklısnız, elimden geldiğince dişlerime iyi bakarım x2 fırçalarım, minimum şeker sigara yok, sadece çay bol. ama nafile ne rengi renk ne de taş tartar çürük eksik oluyor. genetik ve küçük yaşta beslenme eksikliği etkili galiba, şahsen küçükken fazla zayıftım.
-
Bende normal fırçasını kullanırım çok memnun kaldım. Ama diş macununu da bir ara denk getirirseniz denetin mutlaka. Paradontaxdan sonra belki arada kullanacağınız güzel bir macun olacağını düşünüyorum. Diş eti durumları için Marvis ve opalasance için bişe diyemem. Özellikle opalasance beyazlatma konusunda iyi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onu yapmazlar,
Sektör ölür o zaman..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ölsün bitsin anasını satayım. İnsanlar dişsiz veya implanta mahkum yaşamaktansa sektör ölsün yansın bitsin kül olsun . en son araştırdığımda bilim adamlarının bu şekilde bir çalışma yürüttüğünü okumuştum, yani direkt dişleri duman eden bakteriye nokta atışı yapıp diğer faideli bakterilere zarar vermeyen bir çözüm üzerinde... ama olur mu olmaz mı orası belli olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 4 Mart 2023; 9:35:31 > -
misvak kullanın millet. Gerisi yalan dolan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X