Şimdi Ara

grande punto evo artık ülkemizde

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havnitekin -- 22 Aralık 2009; 23:23:19 >

• radyo cd çalar ve dijital klima bravoya çok benziyor...
    an taraf fiat 500
    nasıl birşey olmaş yakından bakmak lazım...
  • MultiAir motorlar turbo benzinli mi yoksa atmosferik mi acaba? Umarım Punto Evo ve Yeni Doblo ile birlikte Multijet II motorlarda kullanılmaya başlar. Avrupada 500 de kullanılmaya başlandı bildiğim kadarıyla yeni multijet motorlar.

http://www.fptmultijet2.com/
    Daha Fazla Göster
  • punto bile premium olmus artik astra nin b segment versiyonu
  • çok güzel

"Ben bir Türküm, dinim, cinsim uludur." Duyar duymaz içim titremişti. Şair bu şiiriyle 'Diril Ey Türk!' diye bağırıyor ve bizi uyanmaya çağırıyordu. Bu bağırışı duyduk, bu çağrıya uyduk. Bir arayış, uyanış ve sonunda diriliş başladı. Bir kuru kalabalık değil bir millet olduğumuzu anlamaya başladık. İbrahim Binbaşı doğru söylemiş, yeniden doğuyoruz, canlanıyoruz, diriliyoruz. Türk geri geliyor! Tarih bir millete bir kez dirilme hakkı verir. Yeniden uyursak, oyuna gelirsek, bir daha dirilemeyiz. Biz olmaktan çıkar, kaybolur gideriz. Bu sözümü unutmayın!
    Yüzbaşı Kadri Bey
    22 Nisan 1915

Dokuz Eylül Üniversitesi-2011

• quote:

Orijinalden alıntı: FauFau

Araçlar bayilerde 31500 başlangıç fiyatıyla satışta satarsa

Bravo fiyatlarınamı satacaklar? Şuanki fiyatından 2 milyar civarı daha fazla olur. Zaten açıklama yapılmıştı Avrupa'da aynı fiyattan Türkiye'de de biraz daha fazla olarak satılacak.

"Ben bir Türküm, dinim, cinsim uludur." Duyar duymaz içim titremişti. Şair bu şiiriyle 'Diril Ey Türk!' diye bağırıyor ve bizi uyanmaya çağırıyordu. Bu bağırışı duyduk, bu çağrıya uyduk. Bir arayış, uyanış ve sonunda diriliş başladı. Bir kuru kalabalık değil bir millet olduğumuzu anlamaya başladık. İbrahim Binbaşı doğru söylemiş, yeniden doğuyoruz, canlanıyoruz, diriliyoruz. Türk geri geliyor! Tarih bir millete bir kez dirilme hakkı verir. Yeniden uyursak, oyuna gelirsek, bir daha dirilemeyiz. Biz olmaktan çıkar, kaybolur gideriz. Bu sözümü unutmayın!
    Yüzbaşı Kadri Bey
    22 Nisan 1915

Dokuz Eylül Üniversitesi-2011

• quote:

Orijinalden alıntı: szymek61

Bu mu punto evo ? Selülitli versiyonumu gelmiş ?

cok güldürdün beni, bin yasa emi

• Evo deyince akla mitsubishi Lancer gelir. Bunun her tarafı evo olsa ne olur.. pehh

I Love it, When a Plan Comes Together!.
  • Aynen benim tespitimde o yöndeydi , önce davranmışsın....

quote:

Orijinalden alıntı: szymek61

Bu mu punto evo ? Selülitli versiyonumu gelmiş ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

Aynen benim tespitimde o yöndeydi , önce davranmışsın....

italyan gaciya laf yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhan AŞAR

quote:

Araçlar bayilerde 31500 başlangıç fiyatıyla satışta satarsa

Bravo fiyatlarınamı satacaklar? Şuanki fiyatından 2 milyar civarı daha fazla olur. Zaten açıklama yapılmıştı Avrupa'da aynı fiyattan Türkiye'de de biraz daha fazla olarak satılacak.

29000 Tl 1,4 benzinli active,31000 Tl 1,3 disel,31500 Tl 1,4 benzinli triptonik active fiyatları.Gecen cumartesi Birmot'dan aldığım fiyatlar.
    2015 Egea Urban 1.3 Multijet Alev Kırmızı
  • quote:

Arkadaşlar bugün Grande Puntomu aldım.2009 model 1,4 77 hp Active versiyonu.Dualotic vites 8000 kmde haziranda trafige çıkmış bir araç.21500 Tl ye aldım.

hayırlı olsun..
    kazasız belasız,keyifle kullanmanızı dilerim..

iki tip insan korkutur beni..birincisi aç insan, durduramazsın..ikincisi cahil insan,anlatamazsın
    Kör cehalet çirkefleştirir insanları...Suskunluğum asaletimdendir.Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye !!!
    2011 Fiat Bravo Sport Style 120+ Hp Dualogic M-Jet Skydome-Asist Kit-Bianco Pastello
  • Teşekkürler çok çok iyileri sizlerin olsun.
  • punto gerçekten özellikle benim gibi gençler için alınası bir makine özellikle t-jet leri ama evonun tasarımınıda begenmeme ragmen böyle fiyatlarla piyasaya süren tofaşa buradan koskocaman bir ama bir taraftanda iyi olur önceki kasa puntoların fiyatları düşer ve bende hayalime kavusurum neden olmasın şöyle 25000-26000 e bi t-jet punto
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.