Şimdi Ara

Chevrolet Aveo 2009 Model sonradan özellik ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba Aveo model araca sahibim arac 1.4 16v SE bu araca Cruze Control özelliği ekleme gibi bir şansımız var mı ? Bu konu hakkında bilgisi olup beni aydınlatırsa sevinirim.

Önceki yıllardan hatırladığım Corsalara bu özelliği ekliyorlar diye hatırlıyorum. Oradan aklımda kalmış kendi aracıma uygulana bilirliği nedir acaba ?

Ek: Temsili olarak model için bir fotoğraf

Chevrolet Aveo 2009 Model sonradan özellik ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gopluumit -- 20 Kasım 2013; 2:36:36 >

• http://www.jcwhitney.com/cruise-control-kits/chevrolet-aveo/c20224d17269j1s21.jcwx

yetkili servisler bu işe yanaşmıyor garanti bozulur diyorlar. garantisi biten araçlar için takılabilir.

2011 Chevrolet Aveo LS Classic Sedan 1.4 AT - Siyah / Continental AllSeason Contact 195-50 R15

Nikon D7200; Nikkor 18-300; Nikkor 50; Tokina 100 Macro; Tokina 10-17 FishEye; Nikon SB910
  • Gopluumit kullanıcısına yanıt
    ben de taktırmayı düşünüyorum fakat komplike bir sistem, türkiyede bunu yapabilecek usta bulmak sorun, bulsam hemen taktırıcam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degobar -- 20 Kasım 2013; 13:38:55 >

2011 Chevrolet Aveo LS Classic Sedan 1.4 AT - Siyah / Continental AllSeason Contact 195-50 R15

Nikon D7200; Nikkor 18-300; Nikkor 50; Tokina 100 Macro; Tokina 10-17 FishEye; Nikon SB910
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

parçayı servise götürdüğünde 200-250 liraya takıyorlar.

İşte parça vs gibi şeylerden hiç bilgim yok nasıl yaparlar ne yaparlar onu öğrenmek istiyorum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • degobar kullanıcısına yanıt
    Fiyatları nedir ? Ebay'dan mı ? ebaydan ise ne diye geçer isim olarak örnek ilan verebilir misiniz ? acaba
  • aynısı bende vardı, sonradan eklenecek en güzel şey bir a4 çıktısının üzerinde sahibinden satılık yazısıdır
  • Arkadaşlar konuyu upluyorum. bu konuda bilgiye ihtiyacım var hala

@Gamlı Baykuş Hocam sizdende yardım bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Arkadaşlar konuyu upluyorum. bu konuda bilgiye ihtiyacım var hala

@Gamlı Baykuş Hocam sizdende yardım bekliyorum.

Hocam arabadan arabaya cok degisir sizin araba hakkinda bir fikrim yok, arabanin cok satip satmamasi da onemli mesele mesela benim araba cok satiyor ve cc montaji kolay o yuzden yetkili servis toplu olarak cc kolu aliyor 15-20 dk de monte ediyor kar ediyor. Ama sorarim ben taktirmaya gittigimde.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.