Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO VI | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.458
Cevap
63
Favori
66.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.ufak bir trailer ardından da on siparis tga da efsane olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben de çok isterim ön sipariş olmasını. Beklemezdim..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt

Valla hocam Ön siparişe açmaları ne kadar erken olursa bizim için o kadar iyi olacağını düşünüyorum. :) TGA'da sürpriz bir Pre-Order olayı şahane olur aslında :)

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Bu oyunu eski nesil kaldirmaz, yeni konsollara bile 30 fps cikar diye dusunuyorum

• kesin perfonmans modu olur oyunda. Rockstar bu sadece 30 fps çıkarmaz. Zaten ps5 pro çıkacak onda akarız her türlü:)

• GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR!

GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR!

• Rockstar gta oyunlarinda her zaman farkli atmosferlere gitmistir ama bu sefer gta 5 ile ayni atmosfer gorecegiz gibi

• 2025 dediklerine göre Ps5 Pro gelir. Ben de ihtimal vermiyordum ara konsollara ama bir bundle patlatacaklar gibi. Hem yeni konsolun hem de oyunun satışı uçuşa geçer.

• Önce rdr2'yi 60fps çıkarsınlar.

gta vi'nin 60fps olma imkanı sıfır.

• Şehir inanılmaz canlı ya akıyor, yalnız 2 karakterde de karizma 0 gibi...

• gowlet kullanıcısına yanıt

Gta4 ile gta5 ikisi de ps3 grafikli temelli oyun. Grafik olarak hemen hemen aynı.Kesinlikle şok yaratacak bir fark yoktu, hatta araç fizikleri vs geri gitmişti. Sen gta4 ile gta5 ile grafik şoku yaşayıp, gta6'da ki iki nesil farkını göremiyorsan acil olarak en yakın göz doktoruna görünmenin vakti gelmiş. Geçmiş olsun şimdiden sana.

• GT_55 kullanıcısına yanıt

Adam doğru söylüyor gta4deki renk paleti inanılmaz kötüydü her yer turuncuydu koyu bir renk paleti vardı, gta5'de kabak çiçeği gibi açıldı mekanlar renk paleti harika oldu baya fark vardı arada, ha teknik olarak gta4, gta5'den daha üstün bir oyundur (detaylar, araç fizikleri vs)

Bu oyun gta5'in üst versiyonu olarak çıkıyor karşımıza renk paleti birebir aynı. Bunda en büyük fark şehrin baya canlı olması, her yerde insan kaynıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 5 Aralık 2023; 11:16:7 >

• GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR!

• Ben cıvık cıvık bir hikaye bekliyordum da tamamen RDR 2 ağırlığında kısacası adult tayfasına uygun bir oyun gelecek. GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! 

Lucia hapishane de. Jason büyük ihtimalle ekibi ile kurtaracak veya hapishane de isyan çıkıp Lucia aradan sıvışıcak gibi de geldi biraz Prison Break vari bir bölüm oynayabiliriz. Birde oyunda küba sahnelerini gördüm, giriş kısmı küba da geçeceği söylentisi vardı, doğru çıktı gibi. Şuan kadar her şey doğru çıkıyor, birde şu ön sipariş açılsa da alsak şimdiden kafamız rahatlasa. GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! 

Bu arada bina detayları enfes ya, adamlar didik didik detayları yapmışlar.

Lucia ile arabadayken self control dinlemek. GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 5 Aralık 2023; 11:24:45 >

• omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

Detaylara gel GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! 

• O plajın kalabalığını gördüğümüze göre. 2024 sonunda PS5 pro hayırlı olsun.4k 60 fps ile Gta 6 oynamak muazzam olacak .

• Keşke 2024 Fall olsaydı. 2025 ama hangi 2025 yani Aralık ise 2 sene. Beklenmez şimdi trailerı da gördük heyecan arttı.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Hocam ben artık laf yetiştirmiyorum. Hayır adamlar ısrarla kendi görüşlerini benimsetmek için göz doktoru falan diyor asıl ona anlam veremiyorum.

• Gece aydınlatması harika gözüküyor. GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! 

- Şehir, GTA V'ın Los Santos'una kıyasla çok büyük.

- Su, ileri seviye fizikle gerçekçi ve şeffaftır.

- Sahil, GTA V'daki herhangi bir yerden daha fazla NPC ile doludur.

- Gece, gerçek hayata benzer yeni aydınlatma teknolojisine sahiptir.

• Cıvık cıvık bir hikaye yapmalarından ne kadar endişe etmiş olsam da Kral tam tersini yaptı. Anlaşılan rdr2 ağırlığında bir hikaye olacak. Karakterler ağır baya. "Hey bro come on what s wrong with you mann" tarzında aptal aptal konuşan ana karakterler yok.

Ayrıca oyunda sosyal medya epey aktif kullanılacak o belli oldu. Günümüz insanının tıklama uğruna yaptığı tüm gerizekalılık mevcut oyunda 😄

En büyük mutluluğum ise apex ci pubg ci ünili liseli ergenleri düşünüp de single tarafını çöp etmemeleri oldu. Ben single cı adamım kardeşim. Yok saymayın bizi 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 5 Aralık 2023; 11:37:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.