Şimdi Ara

Grand Cherokee 3.0 CRD alıyoruz, başka tavsiyeniz var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2006-2007 model, ortalama 65-75 bin lira arasında bir grand cherokee almayı planlıyoruz. aracı araştırdık önceliğimiz prestijdi ve bunda karar kıldık. 2-3 yıl kullanıp satmayı planlıyoruz. bu arada yolları bozuk olan ve trafik olmayan bir bölgede yaşıyoruz bu nedenle tercih ettik. varsa bir öneriniz veya bu araçla yaşadığınız bir sürüş,deneyim bilmek isterim. aracı yazın alacağız bu arada. yazın Allah nasip ederse yazın konuyu uplar, resimleri atarım.

• 2. El Freemont daha iyi olur derim. aynı sitede oturduğumuz komşu düşündüğünüz arabanın aynısından aldı ama hiç memnun kalmadı. büyük motor, pahalı parça, bakımı zor. Bir yaz kullanıp sattı. bütçenize uygun Freemontlar var 2.0 multijet. Arkasında Fiat servisi var. yedek parça sorunu yok. Dodge journey ile aynı arabadır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-fiat-2012-model-freemont-2.0-multijet-7-kisilik-lounge-en-fuul-mode-245625552/detay

ilan ile bir ilgim yok örnek olması açısından koydum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-fiat-2012-fiat-freemont-2.0-multijet-urban-243944553/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

2. El Freemont daha iyi olur derim. aynı sitede oturduğumuz komşu düşündüğünüz arabanın aynısından aldı ama hiç memnun kalmadı. büyük motor, pahalı parça, bakımı zor. Bir yaz kullanıp sattı. bütçenize uygun Freemontlar var 2.0 multijet. Arkasında Fiat servisi var. yedek parça sorunu yok. Dodge journey ile aynı arabadır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-fiat-2012-model-freemont-2.0-multijet-7-kisilik-lounge-en-fuul-mode-245625552/detay

ilan ile bir ilgim yok örnek olması açısından koydum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-fiat-2012-fiat-freemont-2.0-multijet-urban-243944553/detay

hocam sizin komşunuz aracın tam olarak neyinden memnun kalmadı? biraz detaylı anlatır mısınız acaba?

• Biz marmaris'te oturuyoruz motor ile ilgili bir problemi varmış anlayan olmadığı için büyük şehirlere gidiyordu. Bir sabah aküsü bitmiş. çok elektrik kullanan bir araba olduğunu söylüyordu. Sabahın köründe kapıya dayanıp, aktarma yapmak için beni uyandırmıştı gidip yardımcı oldum motor gerçekten çok büyük ve vibrasyonlu çalışıyordu. Yakıtının yüksek olduğunu söylemişti. Güzel ve prestijli bir araba ama sizde küçük bir yerde yaşadığınızı söylemişsiniz ona istinaden yazdım. aynı sıkıntıları yaşama ihtimaliniz var. Tavsiye ettiğim araba en azından servis sıkıntısı olmayan bir model. yaşı yüksek. vergisi daha uygun. Arkadaş arabayı eylül ayında satmıştı. bugün görürsem sizin için detaylı sorabilirim ne gibi sorunlar çıkardığını.

• elinde kalır,sıfır duster 4*4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Biz marmaris'te oturuyoruz motor ile ilgili bir problemi varmış anlayan olmadığı için büyük şehirlere gidiyordu. Bir sabah aküsü bitmiş. çok elektrik kullanan bir araba olduğunu söylüyordu. Sabahın köründe kapıya dayanıp, aktarma yapmak için beni uyandırmıştı gidip yardımcı oldum motor gerçekten çok büyük ve vibrasyonlu çalışıyordu. Yakıtının yüksek olduğunu söylemişti. Güzel ve prestijli bir araba ama sizde küçük bir yerde yaşadığınızı söylemişsiniz ona istinaden yazdım. aynı sıkıntıları yaşama ihtimaliniz var. Tavsiye ettiğim araba en azından servis sıkıntısı olmayan bir model. yaşı yüksek. vergisi daha uygun. Arkadaş arabayı eylül ayında satmıştı. bugün görürsem sizin için detaylı sorabilirim ne gibi sorunlar çıkardığını.

birkaç madde ile artılarını ve eksilerini benim için öğrenirseniz çok sevinirim gerçekten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Biz marmaris'te oturuyoruz motor ile ilgili bir problemi varmış anlayan olmadığı için büyük şehirlere gidiyordu. Bir sabah aküsü bitmiş. çok elektrik kullanan bir araba olduğunu söylüyordu. Sabahın köründe kapıya dayanıp, aktarma yapmak için beni uyandırmıştı gidip yardımcı oldum motor gerçekten çok büyük ve vibrasyonlu çalışıyordu. Yakıtının yüksek olduğunu söylemişti. Güzel ve prestijli bir araba ama sizde küçük bir yerde yaşadığınızı söylemişsiniz ona istinaden yazdım. aynı sıkıntıları yaşama ihtimaliniz var. Tavsiye ettiğim araba en azından servis sıkıntısı olmayan bir model. yaşı yüksek. vergisi daha uygun. Arkadaş arabayı eylül ayında satmıştı. bugün görürsem sizin için detaylı sorabilirim ne gibi sorunlar çıkardığını.

kucuk sehirin fiat servisinin calisanlarinin eline freemont verinde gorun neler oluyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sen bence x5 falan bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

elinde kalır,sıfır duster 4*4

hocam benim taksitle 300 bin liralık araç alacak gücüm var Allah'a çok şükür. üstüne basa basa prestij dedim zaten konuyu açarken. amacım bi çakallık yapıp 2-3 yılı bu araçla geçirip biraz birikim yaptırmak. zaten 2-3 yıl sonra cherokee'yi aynı fiyattan en kötü bi 2-3 bin zararla bu aracıda elimden çıkarır yaptığım birikim ile beraber, daha genç lüks bir araç alırım. yoksa bende bilirim taksit altına girmeyi. taksite girsem araç yılın yarısında garajda duracak, yıllarca firmaya taksit vermekten helak olacağımı biliyorum çünkü. yıllardır banka kredileri ile uğraşıyoruz. artık rahat bir nefes almak istiyorum. lüks bir araç alıp yakıt dolduracak param olmayacaksa o lüks aracın bana faydası ne olacak ki? bu arada alacağımız araçta grand cherokee yani boru değil, yeni kasasından bile daha güzel görünümü, karizması ve arazi kabiliyeti var. bu şekilde her türlü kâra giriyorum yani. peşin araç alıp, peşin satmak daha mantıklı. bu arada kesinlikle ön yargımdan söylemiyorum bunu, vasat üstü markalara da öyle 100 bin 150 bin lira yedirecek adamda değilim yani. dacia mantıklı sebep bu arada, fiyatıda çok uygun. geliri belli bir seviyede olanlar borca girip 120 bini tucsona yatıracaklarına buna versinler mis gibi.

• çok problemli model oldugunu duydum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yollari bozuk olmasa aslinda 300C de olabilir 2008 civari . Ancak yollar bozuk ve suv istiyorsaniz olabilir bence .

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Yollari bozuk olmasa aslinda 300C de olabilir 2008 civari . Ancak yollar bozuk ve suv istiyorsaniz olabilir bence .

valla baya bozuk hemde ve baya kar alan bir bölge olduğu için bu model ağır basıyor. X5 zaten kar,arazi koşullarında sıfırın altında olduğu için artı bölgede birçok X5 olduğu için pek bakmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOSTMAN'

quote:

Yollari bozuk olmasa aslinda 300C de olabilir 2008 civari . Ancak yollar bozuk ve suv istiyorsaniz olabilir bence .

valla baya bozuk hemde ve baya kar alan bir bölge olduğu için bu model ağır basıyor. X5 zaten kar,arazi koşullarında sıfırın altında olduğu için artı bölgede birçok X5 olduğu için pek bakmadım.

Valla arazinin babasi Cherokee ve Range rover ( onun turevleri Discovery vs ) falan bana gore

• quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

Prestijde tek geçerim. Link örnektir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-acil-ihtiyactan-77-bin-pazarlik-yok-alan-alsin-ihtiyac-dedim-215698571/detay

Araç evet prestijli ama barzo arabası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Az buçuk parası olan kirli sakallı adamların şahini olarak bakıyorum artık.

• quote:

300C'nin konsolu da bildiğin yontarak yapmışlar yav

• Lada Niva öneririm. Tam arazi aracı sorun çıkarmaz lpgde koklar fırın gibi isitir içerisini

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

Benim de hosuma gitmiyor . Ancak prestij bakimindan disaridan baya guzel hava veriyor

Biz de bakiyorduk bir aralar ama cogu yuksek km li . 3.0 motor vergisi de var onun yerine makyajli E60 kasa daha iyi bana gore tabi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

Benim de hosuma gitmiyor . Ancak prestij bakimindan disaridan baya guzel hava veriyor

Biz de bakiyorduk bir aralar ama cogu yuksek km li . 3.0 motor vergisi de var onun yerine makyajli E60 kasa daha iyi bana gore tabi

E60 5.20d bence de çok daha iyi, hele bi de joystick vitesli makyajlı kasa temiz bulunursa

• Madem arazide kullanacaksınız tüm dünyanın ortak tercihini alın bence...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-toyota-landcruiser-full-plus-full-192876470/detay

Hatta Kurtlar Vadisi bile bunu tercih etmiş...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.