Şimdi Ara

Grand Cherokee 3.0 CRD alıyoruz, başka tavsiyeniz var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Az önce arkadaş ile konuştum. Arabanın kötü yakıta hiç tahammülü olmadığını, bu sebepten enjektör değişimi yaptırmak zorunda kaldığını söyledi. daha önceki sahibi de aynı problemden enjektör değiştirmiş ama arkadaşa söylenmemiş. en son ısıtma bujisi hatası verdiğini ama satarken o şekilde sattığını söyledi. konforundan memnundum diyor. yakıt tüketimi ve motor problemleri ile uğraşmak canını sıkmış. Şimdi volvo s40 ı var ondan memnunmuş.
  • araziye girecek prestijli suv, tam modelini seçmişsiniz gibi, land cruiser ya da touaregde olabilir
  • Hocam ilan örnektir alternatif olarak koyuyorum ama benim tercihim Grand Cherokee yönünde olurdu.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volvo-ilk-sahibinden-hatasiz-yetkili-servis-bakimli-orjinal-243336671/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

Az önce arkadaş ile konuştum. Arabanın kötü yakıta hiç tahammülü olmadığını, bu sebepten enjektör değişimi yaptırmak zorunda kaldığını söyledi. daha önceki sahibi de aynı problemden enjektör değiştirmiş ama arkadaşa söylenmemiş. en son ısıtma bujisi hatası verdiğini ama satarken o şekilde sattığını söyledi. konforundan memnundum diyor. yakıt tüketimi ve motor problemleri ile uğraşmak canını sıkmış. Şimdi volvo s40 ı var ondan memnunmuş.

teşekkür ediyorum benim icin zahmet edip konuşmuşsunuz komşunuzla. bu forumda gerçekten kaliteli bilgi alınabiliyor bunu farkettim gelen mesajlar ile birlikte. hocam bu aracı baya araştırıyorum ben, birkac kullanici deneyimi okudum falan sizin mesajınızda kulağıma küpe oldu. o sorunu da mutlaka araştıracağım ben. tekrar cok teşekkür ediyorum size ve diğer değerli üyelere.

konu güncel bu arada, Kullanım deneyimi yasamış arkadaşlar yazabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Yollari bozuk olmasa aslinda 300C de olabilir 2008 civari . Ancak yollar bozuk ve suv istiyorsaniz olabilir bence .

300C'nin konsolu da bildiğin yontarak yapmışlar yav

Benim de hosuma gitmiyor . Ancak prestij bakimindan disaridan baya guzel hava veriyor

Biz de bakiyorduk bir aralar ama cogu yuksek km li . 3.0 motor vergisi de var onun yerine makyajli E60 kasa daha iyi bana gore tabi

E60 5.20d bence de çok daha iyi, hele bi de joystick vitesli makyajlı kasa temiz bulunursa

Tamamen kişisel gözlemime dayalı olarak yorum yaparsam, 300C nin insanlar üzerinde bıraktığı etki ve prestiji diğer E segmenti otomobillerin hepsinden daha yukarıda :).Bende E60'ı tercih ederdim ayrıca.

• Rica ederim ne zahmeti. yakıt konusunu öğrendiğimiz iyi oldu. arabayı alırsanız shell-bp ve total den şaşmayın derim. gerçi yakıt işinde istasyonun güvenilir olması daha önemlidir ama büyük şirketlerde denetlemeler daha sık oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.