Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (174. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soskay

Kis lastigi noktasinda bende arastiyorum.Dediginiz gibi kullandigimiz ebatlar fazla bulunan ebay degil daha onceki aracimda 17 inc di oda ayni sekilde bulunmasi zor ve pahaliydi.
    Ciddi ciddi kis lastigi olarak petlas dusunuyorum.kisinda fazlaca yol kat etmeyecegimide dusunursek iyi bir cozum gibi geliyor.

Ben de petlas dusunebilirim hatta 205 55 16 bile alabilirim. Sonuçta 215 55 26 ile 205 55 16 arasında % 3ten az bir değişim var. Hem karda dar iz genişliği daha iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst üste msj olacak ama Mobilim ve edit çok zor.

Geçen Salı günü İstanbul'dan başlayan yolculuğumuz bugün itibari ile bitti.

İstanbul- Bolu - Ankara - Kayseri - Nevşehir - Konya ve yeniden Bolu dayız.

Toplam 1970km yapmışım. 105-110lt mazot harcadım. İlk depo 5.3tu 2. Depo 5.5lt oldu.

Ancak Özellikle Nevşehir ve Kayseri'de aracı şehir içi kısamesafelerde cçok kullandım. Hatta Erciyes'e tirmanirken bacanak bekle beni dedi. Cektik sağa 40dk klima açık rolantide araç çalıştı. Çocuk uyuduğu için ve disarisi sıcak olduğu için varsın çalışsın dedim.

Ancak şehirlerarası yollarda otobanda 120 otoyol da ise 110 ile gittim. Klima her daim açıktı 22.5 derecede AC AUTO modunda. Arada arabaya akraba da bindi ama genelde özellikle 2 . Depo da ben eşim ve oğlum vardı. Bagaj ise tam kapasite idi. 10 tane falan comlek kap dahil :)

En güzeli de picasso ile yol çok zevkli idi. Gece yolculuğu da yaptım. Gündüz de. Konfor, yol tutuş, sessizlik ve makul yakıt tüketimi ile begenimizi yine kazandı. Eşim çok rahat etti. Oğlum arka diz mesafesinde topla oyunlar bile oynadı. Bagajda araç buzdolabı vardı. Durdukca soğuk birseyler içtik. Ne bileyim. Şükürler olsun böyle bir araç nasib olduğu için.

Alışveriş yaptığım esnaflar hep araca hayran kaldı. Aracı park eden otel görevlileri hep birşeyler sordular. İlgi çeken ve beğenilen bir araç.

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    Gerçekten konforlu güzel bir aile aracı yapmışlar, bizde çok beğendik. İNŞALLAH hiç sorun yaşamadan, bakım harici extra masraf ve kaza yapmadan kullanırız.
  • Arkadaşlar, picassodan öyle övgü dolu bahsediyorsunuz ki , imkanım olsa corollayı satıp hemen bi picasso alacağım ,o hale geldim yani :) ( Ne yazık ki gelecek yıla kadar araç değiştirmeyi alımın uçundan bile geçiremem. Sadece foruma katılarak idare edeceğim )
    tamamdır hocam aklımda olacak. bu arada akşam lastiklerime bakma imkanım oldu. arka lastikler michelin primacy 3. sanırım çok eski bir lastik. yanakları inanılmaz yıpranmış. ön lastikleri yeni değiştirmişler. tiguar gibir bir şeydi sanırım. baktım netten michelinin alt markası falan diyor millet.

bu arada buda benim küçük yaramaz :) gece de erik ağacımıza dalmışlar maalesef :(

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

• quote:

Orijinalden alıntı: hugo__mboy

tamamdır hocam aklımda olacak. bu arada akşam lastiklerime bakma imkanım oldu. arka lastikler michelin primacy 3. sanırım çok eski bir lastik. yanakları inanılmaz yıpranmış. ön lastikleri yeni değiştirmişler. tiguar gibir bir şeydi sanırım. baktım netten michelinin alt markası falan diyor millet.

bu arada buda benim küçük yaramaz :) gece de erik ağacımıza dalmışlar maalesef :(

Primacy 3 2012 de piyasaya çıktı hocam. Picasso üzerindeki orijinal lastik ise Primacy HP.
  • quote:

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

Renk çok hosmus. Ben böyle koyu pastel renkleri çok seviyorum. Gördüğüm en güzel seat altea sanırım. Genelde grisini görüyorum gri yakışmıyor bu araca. Gayet heybetli durmuş. Yerdekileri de siz demeseniz kayısı zannedicektim. Ürgüp taraflarında kayisilar artık hep olmuş dökülüyor. Sizde de öyle zannettim.

Güle güle binin. Çok km yapmayacak aileler için harika bir f/p aracı.

• quote:

Orijinalden alıntı: gozbilginli

Arkadaşlar, picassodan öyle övgü dolu bahsediyorsunuz ki , imkanım olsa corollayı satıp hemen bi picasso alacağım ,o hale geldim yani :) ( Ne yazık ki gelecek yıla kadar araç değiştirmeyi alımın uçundan bile geçiremem. Sadece foruma katılarak idare edeceğim )

Aman hocam. Sakın ha. Aynı olayı 5008 forumunda ben de yasamistim. Aralarında öyle samimi bir ilişki var ki vr de araçla öyle ilgililer ki ben de sıfır o araca girmeye niyetlenir olmuştum.

Sonra okumayı bırakınca hevesim geçti ve ne yapıyorum ben yahu oldum. Herkesin bütçesi öncelikleri farklı. Gaza gelip altına girilebilecek bi borç değildi benim için. Siz yine munabbet edin bizle ama gaza gelmeyin :)

• multimode M kullanıcısına yanıt
    primacy 3 olduğuna eminim. bu kadar kısa sürede bu kadar yıpranması normal değil kesinlikle.
    aynen hocam. bakan bir daha bakıyor. gerçekten keşfedilmemiş bir araç sanırım :) bende iç dış adam gibi temizlik yaptırmak istiyorum. özellikle koltuk döşemelerini, sonuçta bizden önce birileri oturmuş :) bu renge birde adam gibi pasta cila. tamamdır bu iş :)
  • quote:

primacy 3 olduğuna eminim. bu kadar kısa sürede bu kadar yıpranması normal değil kesinlikle.

Çok haklısınız. (Michelin sitesinden de baktım, Primacy 3 piyasaya çıkış tarihi 2012 başı.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozbilginli

Arkadaşlar, picassodan öyle övgü dolu bahsediyorsunuz ki , imkanım olsa corollayı satıp hemen bi picasso alacağım ,o hale geldim yani :) ( Ne yazık ki gelecek yıla kadar araç değiştirmeyi alımın uçundan bile geçiremem. Sadece foruma katılarak idare edeceğim )

Verso'dan mecburen Picasso'ya gecen biriyim.

Corolla'dan sonra Picasso'da goreceginiz bariz farklar;

yol sesi ve kabin sesi olmamasi,
    havada suzuluyormus gibi bir suspansiyon olacaktir.

Digerlerini saymiyorum bile.

• bedevi1903 kullanıcısına yanıt
    Firma ile olan son yazışmalarım aşağıdaki gibi, ben de hala emin olamadım.

Merhaba,

Yanıtınız için teşekkür ederim. Ürün 8 parça orijinal çıta mı? (veya birebir muadil) Yoksa yağışkanlı şerit kromdan kesme malzeme mi?

Saygılar,

Değerli Müşterimiz,
    Eliftuning.com'u ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.
    Önceki mailimizdede belirttiğimiz gibi Ürün orijinal krom olup yağışkanlı ne tabiridir bilmiyoruz

yapışkanlı olacaktı. Hani bu rulo halinde satılıp istenilen ölçüye göre kesilenleri kastediyorum. Öyle mi, yoksa 8 parça set şeklinde sert çıta mı?

Saygılar,

Değerli Müşterimiz,
    Krom çıta halindedir

• erkdemir kullanıcısına yanıt
    philips otomotiv ampullerinin Türkiye Distrübütöründe çalışırken bu elif tuning bizim müşterimizdi. ödeme konularında sürekli bir şey çıkarırlardı. bu şekilde net cevap verememeleri normal sanki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkdemir

Firma ile olan son yazışmalarım aşağıdaki gibi, ben de hala emin olamadım.

Merhaba,

Yanıtınız için teşekkür ederim. Ürün 8 parça orijinal çıta mı? (veya birebir muadil) Yoksa yağışkanlı şerit kromdan kesme malzeme mi?

Saygılar,

Değerli Müşterimiz,
    Önceki mailimizdede belirttiğimiz gibi Ürün orijinal krom olup yağışkanlı ne tabiridir bilmiyoruz

yapışkanlı olacaktı. Hani bu rulo halinde satılıp istenilen ölçüye göre kesilenleri kastediyorum. Öyle mi, yoksa 8 parça set şeklinde sert çıta mı?

Saygılar,

Değerli Müşterimiz,
    Krom çıta halindedir

Alacaksan al dükkanın önünü meşgul etmenin kibarı mı bu biri gözüyle görünceye veya alıp uygulayıncaya kadar bekliyecez anlaşılan Ne yapacan Mecbuuuur.

• Gormek lazim dediginiz gibi, bu durumda yekpare ise olcu alinip kesilecek sonrasinda yapistirilacak anladigim kadariyla.

• soskay S kullanıcısına yanıt
    Bugün bir takside gördüm, kesip yapıştırılan şekilde olanı, çok emanet duruyor. Modifiye Şahin işi olmuş biraz. Öyle olacaksa yaptırmanın anlamı yok tabi.
  • Arkadaşlar sadece cam çıtası değil de camı çerçeve şeklinde kromla kaplatsak daha şık olmaz mı?
  • 90.000 bakımı ne kadar tuttu ? ben 480 bakım + 120 ön balata+50 balata işçiliği 670 fiyat çıkardı . ben 600 ödedim çok geldi bana sizce ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-T

90.000 bakımı ne kadar tuttu ? ben 480 bakım + 120 ön balata+50 balata işçiliği 670 fiyat çıkardı . ben 600 ödedim çok geldi bana sizce ??

Doğan usta fiyatı mı bu? Ben de 90 bin bakımına gidicem önümüzdeki ay. Benim frenler değişti zaten olmazsa yağıda ddışarıdan alırım biraz daha uyguna gelir. 480 bakım derse yetkili servise giderim.

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.