Binbaşı
30 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
51 üye
Görüntülenme
Toplam: 189 (Bu ay: 7)
Gönderileri

Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır seste ciddi bozulma var ilk çalma sesinde hoparlör patlamış gibi ses geliyor ve bu çevremdeki insanlarda böyle Ankara İncesu da oturuyorum müşteri hizmetlerinide aradım ama sorun yok diyor bana yönlendirme iptal etme işlemini yapın dedi ama bunla Bi alakası yok benzer sorun yaşayanlar var mi

http://gamegpu.ru/test-video-cards/amd-fx-9370-4-7-ggts-test-gpu.html

2600 k oyunlarda ayni saat hizlarinda hatta biraz daha dusuk hizlarda olmasina rağmen yinede önde gözüküyor
Günaydın arkadaslar benim laptopta hdtune boyle bir sonuc veriyor ama bad sector tarattigimda cikmiyor benim pcde surekli anlik takilmalar gecikmeler oluyor ornegin mw3 te her cozunurlukte surekli anlik takilmalar oluyor masa ustunde bi sey tasimaya calistigimda anlik takilmalar oluyor sizce sorunlarin sebebi hdd olabilirmi

http://www.nvidia.com/object/win8-win7-winvista-64bit-310.61-beta-driver.html

Nvidia Kullanan Arkadaşların İlgisini çekeceğini Düşündüm
http://www.nvidia.com/object/win8-win7-winvista-64bit-310.61-beta-driver.html

Nvidia Kullanan Arkadaşların İlgisini çekeceğini Düşündüm
ANAKART M4A89GTD PRO/USB3
İŞLEMCİ PHENOM 2 X4 965 BE
RAM 2xGSKILL 8GB
EKRAN KARTI SAPPHİRE 7850
CORSAİR TX 650 WATT KASA S
MONİTÖR PHILIPS 23.6 244E1SB

ARKADAŞLAR ON BOARD LA GÖRÜNTÜ ALABİLİYORUM FAKAT EKRAN KARTINDAN GÖRÜNTÜ ALAMIYORUM FAKAT BU SİSTEMLE İKİ AYRI ANAKARTTA EKRAN KARTINDAN GÖRÜNTÜ ALAMADIM (ANAKART İŞLEMCİ RAM FARKLIYDI DİĞER BİLEŞENLER AYNIYDI) EN BÜYÜK ŞÜPHELİ POWER GİBİ YADA EKRAN KARTI AMA EKRAN KARTINI Bİ BİLGİSAYARCIYA GÖTÜRDÜM SORUNSUZ GÖRÜNTÜ VERİYOR

SİSTEM ON BOARDLA SORUNSUZ ÇALIŞIYOR EKRAN KARTI TAKILIYKENDE WİNDOWS AÇILIŞ SESİ GELİYOR AMA GÖRÜNTÜ YOK

POWERDA 2 TANE 6 PİN VAR İKİSİNİDE DENEDİM DÖNÜŞTÜRÜCÜ İLE DE DENEDİM SONUÇ ALAMADIM BENİM GARİBİME GİDEN POWER DİĞER BİLEŞENLERİ BESLERKEN SADECE EKRAN KARTINI BESLEYEMEMESİ GİBİ Bİ DURUM OLABİLİRMİ
arkadaşlar SIFIR 35000-45000 aralığında binek aile tipi önerebileceğiniz araçlar nelerdir saygılar
Arkadaşlar BF3 te ilk başta metroyu geçtikten sonra 5-6 askerle birlikte bir çatışmaya giriyoruz orda öldürdükçe adam geliyor bitmek tükenmek bilmiyor adamları öldürmek dışında farklı bir görevmi var acaba bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
Arkadaşlar benim pc kasasının altında 80 mm fan takabileceğim bir kısım var kasanın altından 3 slot yukarıdada ekran kartım var ben kasanın altına 80 mm fan taktığımda fan içerimi hava üflemeli dışarım sizce hangisi performanslı olur ekran kartım sapphire 6870 ortada büyük fan olan soğutuculu ve kasaanın altına takacağım fan ekran kartı fanının tam karşısına geliyor

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Hakkında
Meslek: TEKNİK ÖĞRETMEN
Forum İmzası:
DÜŞMANIN İÇİN YAŞAYIP, DOSTUN İÇİN ÖLECEKSİN

Gigabyte GA-X58A-UD3R -- İ7 950 -- Asus 7870 DCUII V2 -- Corsair 12GB XMS 1600 CL9 -- Enermax Modu82+ 625 Watt -- Thermaltake Element T -- Gelid Tranquillo -- Philips 244E1SB 24" Full HD
Hakkımda:
DÜŞMANIN İÇİN YAŞAYIP, DOSTUN İÇİN ÖLECEKSİN
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
MY PC
Mobil cihaz
Motorola
Operatör
Türk Telekom
Takım
AŞKIM
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 42 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.193
İkinci El Bölümü Mesajları: 519
Konularının görüntülenme sayısı: 18.926 (Bu ay: 596)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 232 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.