Bildirim
Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (176. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Daha oncede belirtmistim bu ay kasko yaptiracagimi bugun teklifler geldi.sizlerle paylasiyorum.
AK SİGORTA: 659.TL
SOMPOJAPAN: 730.TL
ANADOLU: 940.TL
AVİVA: 951.TL
GROUAPAMA: 807.TL
ALLIANZ: 890.TL
AXA: 1.330.TL
YAPIKREDİ: 883.TL
ERGO: 1.106.TL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: soskay
Daha oncede belirtmistim bu ay kasko yaptiracagimi bugun teklifler geldi.sizlerle paylasiyorum.
Ak sigorta iyi fiyat vermiş. O olmasa Allianz derdim.
Ben herhangi birini zan altında bırakmak için yazmadım. Sadece başımdan geçen bir anıyı paylaştım. Bu konulara dikkat çekmek istedim. Usta zaten isim yapmak isteyen biriyse böyle birşeye girmez. ancak aldığı parça yan sanayi ise o ne yapsın? -
quote:
2011 için bu fiyatlar çok iyi. Benim araç 2012 acaba sizin aldığınız fiyatlara yakın rakamlar alabilirmiyim, üstelik kazam da yok? -
Sizin adiniza sigorta sirketi ile gorusebilirim.yada size pm den irtibat bilgilerini gonderebilirim gorusmek isyerseniz.bu arada sigorta sirketi ile bir tanisikligim yok 3yildir calisiyorum kendileriyle.tanismamiz olmadi telefonumu sistem bulup beni aramislar.
Çok teşekkürler. İrtibat bilgilerini rica edeceğim. Zamanı geldiğinde kendileri ile görüşürüm. -
Merhabalar ben Cıtroen C4 Picasso 46.000 de 2011 siyah 5 kişilik temiz boyasız darbesiz dize otm. 46.000 tl ye aldım.
Garantisi olmadığı için avrupa yakasında bakım için götürebileceğim özel servis var mı ?
Lastikleri ni değiştirdim DUNLOP 215/55 R16 93Y Sp Sport Maxx Lastik aldım tanesi 220 tl ye. Bu latik konusunda ne diyorsunuz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: artessatis
Merhabalar ben Cıtroen C4 Picasso 46.000 de 2011 siyah 5 kişilik temiz boyasız darbesiz dize otm. 46.000 tl ye aldım.
Garantisi olmadığı için avrupa yakasında bakım için götürebileceğim özel servis var mı ?
Lastikleri ni değiştirdim DUNLOP 215/55 R16 93Y Sp Sport Maxx Lastik aldım tanesi 220 tl ye. Bu latik konusunda ne diyorsunuz ?
Hayırlı olsun yeni aracınız.
Dunlop son zamanlarda testlerde üst sıraları alıyor. Lastiklerin fiyatı da iyi sayılır. (n11 com fiyatı 210 lira) -
quote:
Lastikleri ni değiştirdim DUNLOP 215/55 R16 93Y Sp Sport Maxx Lastik aldım tanesi 220 tl ye. Bu latik konusunda ne diyorsunuz ?
Hayırlı olsun. Servis olatak yetkili istiyorsanız mutlaka Serhan a bir gidin. İstanbul içi en iyi yet. Servis diyebilirim. Özel servis olarak fa anadolu yakasında doğan usta var.
Lastikler için ise artık almissiniz yapacak birşey yok. 93 Y lastik çok sertlesir. Gürültü oranı da yüksek olabilir. Performans odaklı desen de varsa çabuk biter. Yine de hayırlı olsun.
Bu arada bi yakıt gunceli cekelim.
Bolu şehir içi (klima açık)
Bolu - Akçakoca - Bolu ( dağ yolu) (klima açık)
Bolu - Istanbul ( 115 sabit - havalandırma açık)
Bugün sabah da Yenibosna - Sarıyer
Toplam 460km ortalaması 5.3lt yakıt Shell GTL
quote:
Hayırlı olsun yeni aracınız, ben de avrupa yakasındayım ama ortalama yılda bir yaptıracağınız bir bakım işlemi için yerinizde olsam hiç üşenmem Ümraniye İrem Otoya giderim. Doğan Usta bizim arabaları yalamış yutmuş biri ve çok da dürüst sıcakkanlı bir insan.
Size fazladan bir saate patlar ama buna değeceğini düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: synthesizer
Üstat ortalaman çok çok iyi, yol bilgisayarı verileri mi?
bir de merak ediyorum, dışarısı 30 derece civarı iken klima 21 derece otomatik modda çalışsa kilometre başına tüketimi ne kadar etkiler? -
quote:
Orijinalden alıntı: erkdemir
quote:
Üstat ortalaman çok çok iyi, yol bilgisayarı verileri mi?
bir de merak ediyorum, dışarısı 30 derece civarı iken klima 21 derece otomatik modda çalışsa kilometre başına tüketimi ne kadar etkiler?
Hiçbirşey tutmuyor hocam. Erciyese klima ile tirmandim. Yetmedi yarimsaatten fazla klima açık rolantide bekledim, o depo da 5.6 çıktı.
Yukarıdaki veri yol bilgisayarı. Depo doldururken tutuyor. Ama şöyle. Mazotu kalan menzil 50 ila 75 kalınca alıyorum. Bu şekilde 50lt mazot alıyorum 850 -950 km menzil gitmiş oluyorum.
Örneğin şuan 460km vr kalan menzil 600km bu demek ki hep böyle kullansam 500-550km sonra yine bi 50lt yakıt almam gerekir. O da 5.3 - 5.5 civarı yapar.
Yanlız bu depoda 54litre almıştım ona göre bitince yine paylaşırım.
Bu arada klima ile ilgili de ben 22.5te auto modda kullanıyorum. Daha önce mitsubishi kullanıyordum onda klima daha çok etki ediyordu yakita.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hayırlı olması dileiğyle kazasız belasız sürüş keyfi dilerim.aramıza hoşgeldiniz. -
Lastik konusuna gelince H veya V olması yönünde tercih edebilirdiniz. Şehiriçi daha fazla kullanılacaksa H serisi, şehirdışı ve köy yollarında kullanılacaksa V serisi olmalı. -
Gayet güzel bir deger cıkmış.Şuan opet kullanıyorum shell GTL düşünmeye başladım. -
quote:
Gayet güzel bir deger cıkmış.Şuan opet kullanıyorum shell GTL düşünmeye başladım.
Aslında fuel save olsa daha düşük çıkabilir belki çünkü forumda herkes gtl daha fazla yakiyor diyor. Opet ile performans farkı hissetmedim sırf temiz yakıt diye alıyorum.
1.6 HDI motor emsallerine göre gerçekten çok güçlü. Klimanın bu motora fazla yük olması beklenemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhkn -- 11 Temmuz 2013; 22:20:00 > -
quote:
quote:
Gayet güzel bir deger cıkmış.Şuan opet kullanıyorum shell GTL düşünmeye başladım.
Aslında fuel save olsa daha düşük çıkabilir belki çünkü forumda herkes gtl daha fazla yakiyor diyor. Opet ile performans farkı hissetmedim sırf temiz yakıt diye alıyorum.
Ben de GTL kullanayım dedim, yakın çevremde 3 tane shell istasyonu var, 3ünde de GTL satmıyorlar, nasıl iştir anlamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X