Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (172. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar, soruma belki güleceksiniz ama ben bu ön far takımının en üstündeki hafif maviimsi (resimlerde gördüğüm kadarıyla) lambaların nerden açıldığını bulamadım? Bilen söylesin de aramaktan kurtulayım.

Bir de cam filmi yaptırmayı düşünüyorum. Nereye gitsem biz de american var abi 5 yıl garantili diyorlar ama garanti hikaye biliyorum. 150 TL ye komple yapıyorlar.
    Buralarda yaptırayım mı yoksa paraya kıyıp ziebart veya 3M falan mı yaptırayım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Edit: ok park lambaları onlar ama park konumunda yanmıyorlar, sigortasını bulayım dedim ama kılavuzda bulamadım, bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkdemir -- 3 Temmuz 2013; 21:51:27 >
  • Cumlemize diyerek aracinizin hayirli olmasini kazasiz belasiz keyif surmenizi dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hugo__mboy kullanıcısına yanıt
    Matematiksel olarak Verso diz mesafesi daha geniş olmasına rağmen belli ki siz Altea XL'yi gerçekten sevmişsiniz. Sevgi birçok şeyin üzerini örter diyelim :))
  • bedevi1903 kullanıcısına yanıt
    Üst sayfada açıklamıştım tekrar edeyim.

Verso 5 kişilikte arkada 6. ve 7. kişi oturup ayağını araya koymayacağı için, arka (orta) koltukları bagaj seviyesine kadar sıfır çekebiliyorsunuz.

Bu GP'ye göre fazladan 15-20cm uzunluk demek oluyor.

Oysa GP'de orta koltukların geriye çekilebilme sınırını, 6.ve 7.yolcular ayağını koyabilsin diye 15-20cm ileride kalacak şekilde tutmuşlar.

Yani GP'nin orta koltukları Verso'daki gibi dibine kadar geri çekilemiyor.

Aradaki fark aracın uzunluğundan değil, koltuğun sınırlı geri çekilebilmesinden kaynaklanıyor.
  • Grand Picasso kullanıcıları.

Aracım Eylül 2012 çıkışlı olduğundan, 2 ay sonra kasko yaptırmam gerekiyor. Hangi sigortacı ile konuşsam Citroen markasının kasko primlerinin sigorta firmaları tarafından özelikle yüksek tutulduğunu söylüyorlar.

Kasko primi bu yıl için Verso'da 950 TL iken GP'de 2300 TL yi buluyor.

Bu konuda tavsiye, fikir, öneri bekliyorum.

Daha ekonomik çözümler için yardımcı olursanız sevinirim.
  • benimde kasko bu ay içinde yakında sigortacı kapımı çalar.Geçen gün sigortam net üzerinden kasko araştırmaı yaptım 900 tl anadolu sigorta fiyat verdi.2300.-Tl bir hayli yüksek eski kaskonuz üzerinden gitmediyseniz fiyat yüksek çıkabilir.
  • soskay S kullanıcısına yanıt
    Modeli nedir?
  • arkadaşlar farklı araç markaları farklı şirketlerde farklı fiyatlarla karşımıza cıkar
    hasarszılık indirim kademeleri bunda önemlidir
    kişinin kaç yıl kazasız geçirdiği önemlidir

yeni cıkan bir olay daha söyliyim sizlere ;
    başkasının aracında kaza yapsanızda biliyosunuz sürücü olarak tc numaranızı giriliyor

suçlu siz iseniz
    kendi aracınızı yaparken hasarszılık indirimi dahi olsa bir başkasına göre pahalı fiyat görebilirsiniz.

dilerseniz bilgileri benle paylaşırsanız 8-9 şirket fiyatlarını alabilirsiniz.
    biraz reklam gibi oldu yanlış anlamayın
    bu konuda baya tereddütler war gördüğüm kadarıyla
    yardımcı olabilirsem ne ala
  • Tekliflerin 3'ünü görebileceğiniz resmi ekliyorum.Yardımcı olmuştur umarım.

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..
  • siteden aldığım teklif detayları

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..
  • İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhakanuysal

Grand Picasso kullanıcıları.

Aracım Eylül 2012 çıkışlı olduğundan, 2 ay sonra kasko yaptırmam gerekiyor. Hangi sigortacı ile konuşsam Citroen markasının kasko primlerinin sigorta firmaları tarafından özelikle yüksek tutulduğunu söylüyorlar.

Kasko primi bu yıl için Verso'da 950 TL iken GP'de 2300 TL yi buluyor.

Bu konuda tavsiye, fikir, öneri bekliyorum.

Daha ekonomik çözümler için yardımcı olursanız sevinirim.

Ben de geçen hafta yaptırdım. En uygun Anadolu sigortadan 1970 tl çıktı. Devam eden poliçem olmadığı için hasarsızlıktan faydalanamadım. Sigorta acentam %15 bağlantılı müşteri indirimi yaptı o kadar. Sigortam.net ten de fiyat aldım, en düşük 2100 ( Anadolu sigorta) verebildi. Bir de adını pek duymadığım bir firmadan 1880 tl fiyat verdi ama itibar etmedim.

Trafik sigortası da 465 tl çıktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Slm arkadaslar bundan onceki aracim 2009 auris di kaskosu 974tl idi kaskoyu simdiki 2010 picassoya gecirdim 200 tl fark verdim 1174 tl oldu bana makul geldi koc allianz kasko sirketi sehir aydin olarak girildi.bu arada aurisin direksiyon sisteminden gelen sesten gercekten cok sikayetciydim ve bu ses aurislerde kronikmis kurtuldum cok sukur

• 5-7 Kişilik ayrımını kaçırmışım yoksa 7 kişilikte araçların farkı yok gibi
  • erkdemir kullanıcısına yanıt
    Far üzerinde park ampülü var onumu diyorsun. Ondan bahsediyorsan gündüz ledi olan araçlarda far aynı kaldığı için park ampulüne kablo çekilmemiş o nedenle kullanamıyorsun
  • Ben ERGO'dan ilk kaskomu 1440 liraya yaptırmıştım 2. kaskoyu hasarsızlıkla birlikte orjinal yedek parça + full ile 1250 TL ye yaptırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedevi1903

Far üzerinde park ampülü var onumu diyorsun. Ondan bahsediyorsan gündüz ledi olan araçlarda far aynı kaldığı için park ampulüne kablo çekilmemiş o nedenle kullanamıyorsun

Aranan cevap bulundu teşekkür ederim
  • arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar. citroen picasso (burası) dışında doğru dürüst yardım edenler yok. burası güncel ve herkes yardımsever. aracım seat olmasına rağmen bazı konularda yardımlarınızı rica etsek sorun olmaz heralde :) mesela lastikleri yenileyim diyorum. yeni takılmış dediler ama 2009 yılının lastikleri takılmış yanakları hafif çatlamaya başlamış. ölçülerim( benim değil aracın ölçüleri :) ) 205/55/16. var mıdır tavsiyeleriniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hugo__mboy

arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar. citroen picasso (burası) dışında doğru dürüst yardım edenler yok. burası güncel ve herkes yardımsever. aracım seat olmasına rağmen bazı konularda yardımlarınızı rica etsek sorun olmaz heralde :) mesela lastikleri yenileyim diyorum. yeni takılmış dediler ama 2009 yılının lastikleri takılmış yanakları hafif çatlamaya başlamış. ölçülerim( benim değil aracın ölçüleri :) ) 205/55/16. var mıdır tavsiyeleriniz?

Hocam çok ballisin. O ölçüler tam piyasa ölçüsü. Otostarttan fiyat alabilirsin baya indirimler oluyor. Tahmiim max 200tlye Michelin premium hp yada conti premium contact 5 alabilirsin.

Ben bu kış kış lastiği yaz da yaz lastiği alıcam sanırım. Ölçüler de 215 55 16.. bu ölçü gereksiz pahalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: hugo__mboy

arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar. citroen picasso (burası) dışında doğru dürüst yardım edenler yok. burası güncel ve herkes yardımsever. aracım seat olmasına rağmen bazı konularda yardımlarınızı rica etsek sorun olmaz heralde :) mesela lastikleri yenileyim diyorum. yeni takılmış dediler ama 2009 yılının lastikleri takılmış yanakları hafif çatlamaya başlamış. ölçülerim( benim değil aracın ölçüleri :) ) 205/55/16. var mıdır tavsiyeleriniz?

Michelin tavsiye ederim. Yumuşak hamurlu , konforlu bir lastiktir.
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.