Bildirim
Grand 2 mi S3 mü??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Grand 2 kitkat alıcak s3 kitkat almıycak haliyle grand 2 alırdım şahsen ben.Sende grand 2 al bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LJ_enes
Beyler telefon alıcam bütçem yaklaşık 1000 TL kadar S3 düşünüyorum ama Grand 2 aklıma takıldı hem boyutu falan daha büyük hem aynı fiyat bilgilendirilirseniz sevinirim.
S3 KitKat alamıyacak.Ama Custom Rom atabilirim dersen S3 öneririm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Batarya ve ram grand 2 yi daha ön plana çıkariyor.
İslemci olarak s3 daha iyiydi sanirim. Detayli bakamadim.
Yazilim olarak ikisi de berbat hiz dersen ikisi de yavas. Calistigim yerdeki cocukta s3 var yeni alinmis cihaz 4.3 yuklu inanilmaz derece de yavas. Kullanmak iskenceydi resmen. Format atalim bi dedik bir cok gereksiz uygulamayi da devre disi biraktik samsung un uygulamlari vs. Bi nebze kendine geldi ama elimde ki discovery den bile berbat yazilimi. Gunluk kullanimda gerçekten yavas. Sarji da cok kotu gidiyor internerte de arastirdim duzeltemedik 3 saat ekran suresi aliyor anca. Ben bile 5 saattten fazla aliyorum1800 mah batarya ile. Ama dersen ki firmanin yaptigi onemli degil ben kendim ugrasirim root rom isleriyle gercekten cok iyi performans alirsin.
Ekran olarak samsung un ekranlarini sevmiyorum buna bisey diyemicem kisisel bir tercih. Size kalmis.
Sizin icin kamera onemliyse ikisini inceleyin derim bi yerde.
Bataryasi ve ram i nedeniyle grand 2 daha iyi gibi bana gore ben tercihimi grand 2 den yapardim.
Ayrica gunluk kullanimda aldiginiz haliyle hizli sizi rahatsiz etmicek bir cihaz istiyorsaniz samsung disinda alternatiflere yonelmenizi oneririm. İllaki samsung diyorsaniz bataryasi icin grand 2 öneririm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
s3 yeterli olacaktır -
hocam GM Discovery den memnun musunuz ? -
Ben olsam grand 2 alırım. S3te ciddi ram sıkıntısı var. Beni cildirtacak hale geliyor arada
quote:
Orijinalden alıntı: LJ_enes
hocam GM Discovery den memnun musunuz ?
Acikcasi biraz degisken bir durum bu. Soyle soyliyim gunluk kullanimda memnunum diyebilirim. Gunluk isler icin (arama,mesajlasma,internette gezinti vs) guzel isimi iyi goruyor.
Sarji bekledigimden iyi gidiyor. Biraz mecburiyetten almistim telefonum bozuldugu icin ve ucuz alternatif olarak tek discovery vardi.
Kamera ve ses konusunda kötü.
Suan alternatif cok ama t50 moto g gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung alma amoled ekran büyük dez avantaj.
Son mesaja kadar ilk defa sorulan telefonlar güzelce kıyaslanıyormuş. Son anda bozulmuş ama buna rağmen ilk defa güzel bir konu olmuş.
hocam kitkat alıp almayacağı belli değil.Normalde grand 2 ve s4 mini aynı anda sunulcaktı ama s4 mini test'de grand 2 ise belirsiz bizzat samsung söyledi. -
Grand 2nin ustun yani daha cok ekrani olsun rami olsun vs..
Ayrica kitkat alcakmis s3 almayacak
Bence grand 2
Hocam ben illa ki samsung demiyorum bütçeme göre en yakın telefonlar onlar fakat LG G2 Mini yide düşünmüyor değilim? -
Avantajlarını ve dezavantajlarını yazayım cihaza göre kendi kararını ver hocam. kitkat 15 dk'lık operasyonla s3'e de atılabiliyor çok kolay şekilde. seçiminizi bunlara göre yapın.
Grand 2'nin avantajları:
- 1.5 GB RAM
- Resmi Kitkat Güncellemesi (Kesin bilgi yok)
- Daha büyük ekran
- Ufak farkla daha iyi batarya
- Çift SIM Kart
S3'ün avantajları
- Super Amoled Ekran ve Daha yüksek PPI
- 16 GB Dahili Hafıza
- Daha hızlı ve daha güçlü işlemci
- Daha hızlı ekran kartı
- Daha çok aksesuar desteği
- Daha hafif
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirchade -- 10 Haziran 2014; 12:40:54 > -
grand 2 kullaniyorum..gayet akici bir cihaz tavsiye ederim..batarya ömrüde harika bence..
g2 mini de yanlış seçim olur .
Bana - basanlar çok bilgili galiba ips ekran amoledden çok daha üstündür.
Bence IPS de Amoled de eşit düzeyde. Amoled gayet iyi neresini sevmiyorsunuz zevk meselesi gerçi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hücresel ağa erişilemiyor ne demek
- telefondan durduk yere bildirim sesi gelmesi
- tuşlu telefon yalnızca acil aramalar sorunu
- gelen arama meşgule düşüyor
- klonlanmış imei nasıl düzelir
- samsung s21 fe özellikleri
- samsung itest
- galaxy watch 8
- telefon wifi bağlanmıyor
- samsung galaxy s25 edge fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X