Arkadaşlar sizce hangi Focus?Hangi Focusu hangi sebebepten dolayı daha çok beğeniyorsunuz?Ben ilk çıktığında tasarımıyla devrim yaratan Focus 1 i beğeniyorum.Bence dizaynıyla işçiliğiyle en iyi Focus o.Sizde görüşlerinizi buraya yazın.Bulduğunuz güzel resimleride buraya ekleyin.
Focus 2 den resimler...
focus I TAsarım güzel ama..günümüz tarzlarından hafif hafif uzaklaşmakta... oyüzden.. hep yeniler tasarım ve tarz olrak gelişmektedir..
Bu focus dağları denizleri aşıyor ama teplerde derelerde kalıyor.
HB'de Focus I, Sedan da Focus II tercih ederdim. Nitekim HB focus I'im var .
Focus I'lerde sedanların arkası sanki sonradan HB olan modele eklenmiş gibi duruyor. O yüzden sırıtıyor bana göre. Ama focus II lerde çok daha sağlam ve bütünleik bir tasarım var sedanlarda.
tabiki yeni focus2... çünkü daha çağdaş çizgiler taşıyor. ama şunuda ekleyeyim focus1 hb ler efsane...
bence focus1 2004 model içi çift renkli olan focus ghia lar (aytozu gri veya tonik mavi)ilerde bile hala tutulan bi araç olarak yollarda yerini alacaktır
Yeni kasa çok oturaklı duruyor ve daha büyük ve tabiki daha modern fakat focus'u focus yapan ogünün şartlarıyla (tam 10 yıl önce) tasarımı ile devrim yaratan ve bu foruma yazan FOCUS aşıklarının oluşmasına sebep olan efsane kasa F1 HB'tir; focusun o günkü rakiplerinin yanında halen yeni kasa bir araçmış gibi modernliğini koruyor
Hangisi hoşunuza gidiyorsa ve hangisine bütçeniz el veriyorsa onu alın. Ben F2 HB seviyorum.
aynen katılıyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: kermo
Yeni kasa çok oturaklı duruyor ve daha büyük ve tabiki daha modern fakat focus'u focus yapan ogünün şartlarıyla (tam 10 yıl önce) tasarımı ile devrim yaratan ve bu foruma yazan FOCUS aşıklarının oluşmasına sebep olan efsane kasa F1 HB'tir; focusun o günkü rakiplerinin yanında halen yeni kasa bir araçmış gibi modernliğini koruyor
Benim beğendiğim model budur! Ama herkesin fikrine saygılıyım...
Focus II Hb ler nedense bir türlü içime sinmedi. Arkası bir garip duruyor. Focus I lerdeki özgünlük yok. Ayrıca önden de neredeyse mondeo'ya benziyor. Yani kendine has tasarım özelliklerini yitirmiş gözüküyor. Sedanlarda durum tam tersi olmuş. Kasa çok daha kuvvetli ve güçlü gözüküyor. Tam bir aile arabası olmuş durumda.
Makyajlı kasalarda önden mondeo ya benziyor.
bende f1 vaR ama imkan olsa 2008 focus tabiki
Focus 1 HB. Obir efsane...
Focus II nin tasarımcısının bir Türk olması bizim için ayrı bir gurur vesilesi tabi. ama sanki okuduğum kadarıyla, Focus II lerin sorunları daha fazla gibi. Özellikle dizel focus II ler sorunlu galiba. Ama focus II benzinlileri nasıl acaba?
iyidir iyi...problem yookk....zetec motor sorunsuzdur..örnekleri görüldü.. :))
bence hb f 1 bir efsanedir. orijinal olan ve devrim yaratan her ürün gibi f 1 de hakettiği yerde ve hala güncelliğini korumaktadır.