Gt Sport ile Gt7'nin grafik karşılaştırmasını Ps4 üzerinde yapan bir video bulan var mı? Hep Ps4 vs Ps5 şeklinde yapılmış. Bana Ps4 üzerinde Gt sport vs Gt7 lazım. Gören, bilen, denk gelen varsa alıntılarsa çok sevinirim. |
Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | (98. sayfa)

-
-
Bu Tür karşılaştırmalar grafik odaklı oluyor ve yanıltıcı. simülasyonda araç fizikleri ve oynanış daha önde olur ve bunu videodan anlamak neredeyse mümkün değil. örneğin gt7 çıkmadan önce videolarını izlediğimde gt sport a grafik olarak çok benziyor, fark yok neredeyse demiştim ama gt7 oynamaya başladığımda arada aracı ve pisti hissetme anlamında dağlar kadar fark gördüm. grafik tabii önemli ama ilk planda değil bana göre. gt7 ile sport arasında ciddi fark var deneyim açısından. ps5 te oynuyorum ps4 deneyimlemedim ama arada sadece grafik farkı vardır diğer dinamikler aynıdır diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan450 -- 9 Mart 2022; 11:32:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Araç satışı yok
sıfır satıcılarda notdefteri 13 olunca açılıyor
sabahın köründe kalktım bu sefer dual sense ile oynadım 2 saat
gerçekten çok keyif aldım oyun bayağı yeter bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 9 Mart 2022; 11:32:45 > -
Teşekkür ederim inşallah arkadaşım
-
Ben de cok keyif aliyorum bana yeterli mevcut yapisi GT7 nin. Gecen gun eracing academy de Nedim’in canli yayin konuguydum. Orada da epey sohbet ettik bir yandan o gazlarken. Nedim ile sohbetimizde de GT7 nin geri donusunun onemini vurguladik. İyi oyunlar Ali abi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu havadurumu tahmini yaris oncesinde gelmeli en azindan yagmur var mi yok mu diye. Yaris girisinde bulutluydu yagmur lastigi ile basladim 5 tur yagmadi. Ygamur lastiginin yol tutusu zayif.
Gecen de tertemiz havada son tur siddetli yagmur yagdi patates olduk.
Bu arada yarisi her actiginizda farkli hava durumu sanirim. Lastikler de pahali 28-38k.
bu görevler, cafe görevlerine mi ait hocam?
-
İsim neydi hocam.
Oyunu önceden sipariş ettiyseniz hediye olarak verilen Supra’nın beygirini 10 civarı düşürüp , girebileceğiniz bir yarıştan 65k kazanabilirsiniz.
Belki başkalarıda faydalanır diye yazmak istedim.
Cafe değil, görev mücadelesi
Şu an bir Ps5'e sahip değilim. Bu yüzden oyunu alıp almama konusunda da yardımı olacak bana. Pc'ye çıkarsa diye bir umut bekleyebilirim, ya da Ps4 için alabilirim. Kararsız kaldım. O yüzden Ps4 içerisinde gt sport ve gt7 karşılaştırması aramıştım. Yoksa oynanış olarak Gt Sporttan da memnundum, bundan da memnun olacağıma eminim. Aynı donanım için arada grafik farkı var mı yok mu bunu merak ettim sadece.
-
Herkese selamlar
GT5 döneminde bu forum üzerinde çok güzel organizasyonlar yapmış, turnuvalar düzenleyip kupalar yaptırıp dağıtmış biri olarak GT7 ile tekrar konuya dönmek güzel. O dönemden kimler hala buralarda bilmiyorum umarım eskilerden çok kişi vardır. Bir tek Arda Tırmaş ı hatırlıyorum ve görüyorum yazanlar arasında. EfkanBirkiye-Volkan Kurdoğlu-Memento Mori Fikret abi- High Summoner Bekir abi vs vs birçok özlediğim isim var aslında. 12-13 sene önce o dönemin kısıtlı şartlarıyla çok keyifli zamanlarımız olmuştu.
Şimdilik oyuna DS5 ile döndüm. Geçmişte full direksiyon sistemi ile oynamış biri olarak her ne kadar DS5 güzel hissettirse de bu tip simulasyon denilecek seviyedeki oyunları bence gamepad ile oynamak alınan keyfin %80 ini götürüyor. Bir G29 alma düşüncesindeyim ancak yarışlarda o eski tatları o eski ortamları yakalarmıyız diye de değer mi değmez mi karar veremiyorum.
Herkese selamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0rtress -- 9 Mart 2022; 13:31:33 >
-
-
GT7 nickim GTTY_ALP
Oyunu ben de aldım arkadaşlar. Gamepad ile oynamak konusunda biraz şüphelerim vardı ama şimdilik çözüldü. Konuyla ilgili sorularıma cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Yeni başlayan birisi olarak bana herhangi bir öneriniz var mı?
(Gamepad ile oynayacağım-PS5)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EscapeYourself -- 9 Mart 2022; 14:27:35 >
Grafik olarak büyük bir ilerleme yok. Esas farkı oynanış oluşturuyor.
Hepsi iyiler merak etme :) Efkan Fanatec te arada twitch ten yayın açıyor. Bekir le endurence yapıyorlar
-
GTSporta göre oldukça zorlaştırmışlar hocam.
-
90 puan vermisler ve inceleme cok iyidi, keyifle okudum ... Benden 95 alir en iyi Gt oyununu yapmis Kazcigim ...
-
Cafe görevlerini bitirmek için başladım öncelikle. Sanırım 3-4 tane görev kaldı. Keyifli olmuş beğendim bu sefer. Online kısmı bana göre olmadığı için lisans kısımlarınıda tamamlar ve vedalaşırım sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 9 Mart 2022; 15:34:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X