Şimdi Ara

Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (7 Mobil) - 4 Masaüstü7 Mobil
5 sn
5.105
Cevap
129
Favori
260.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ekleme olarak bir de bu ayarlardan önce aracı ilgili pistte önce bir test etmek gerekecek. Bol düzlüklü pistte araba Top speed'e zaten ulaşamıyorsa vites aralıklarını uzatmak negatif etki yapacak böyle olunca da bol düzlüklü bile olsa aralığı kısaltmak en azından hızlanmaya artı etkileyecek. Tabii burada arabaya ek modifiyeler devreye girmeli başarı için. Simciler zaten bilir bunları ama bilmeyenlere ek olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 8 Mart 2022; 22:22:26 >
  • Yarista yagmur yagacak mi yagmayacak mi nasil anliyoruz yarisa girmeden once ? Yaris icinde hava durumu radari var ama yagmurun siddetini veya kac tur yagacak gostermiyor.

Yaris icinde pit yapacaj zaman ve tekrar gececek tur yok ki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yildizli ruletten kac defa 5 bin actim. Ayiptir be

• Drag yarışları nerede bilen varmı arkadaşlar ilerledikçemi açılacak

• seker1adam kullanıcısına yanıt

Görev mücadelesinde ikinci kısımda, yarış sert lastikle iyi çıkış yapınca kolay geçtim

• EscapeYourself kullanıcısına yanıt

Ben direksiyon setine hiç sahip olmadım ve Gran Turismo 1 den beri bu serinin hepsini oynadım kolla. GT7 de PS4 kolu ve otomatik vites oynuyorum. Hatta X ve kare tuşlarım gaz/fren. 14 saat içinde tüm lisansları altın yaptım hepsi bitti. Ya lisanslar kolay ya da ben çok iyiyim bilemedim. Takdir sizin kararınıza ait.

• Şunu söylüyüm öncelikle dediklerinde yüzde bin haklısın

gel görki ben artık 64 yaşında bir delikanlı olarak eski reflxlerimde değilim

zaten oyundan keyif almaya bakıyorum bu işte profluk idaamda yok artık kimseye birşeyler kanıtlamda hiç gerekmiyor. E o zaman neden keyfimi eziyete döndürüyümki genç arkadaşım ben artık böyle keyif alıyorum.

ha şuda var çoğunlukla benim yaşımdaki içi geçmiş morukların atm den emekli maaşlarını bile çekmekten acizken benim hala digital oyun oynamam bana Allahın bir lutfudur tabi birazda benim farklı bir 68 kuşağının kuyruğu sayılan 78 kuşağı olmamdır. Teşekkürler

• WildDestiny kullanıcısına yanıt

Var tabiki credin varsa bol bol harcayabilirsin ben asgarisini söyledim keyif sizin

• thriller89 kullanıcısına yanıt

Siz nitro takdınızmıki aracınıza yanlız turboda olmaz nitro. Takmanız lazım

siz turbodan bahsetmişsiniz

• Oyun keyfini neden eziyete çeviriyorsunki anlamadım

ben baştan beri hiç zorlamadan 2 -3 adet altın geris gümüş bronz alıp geçtim bazen bronzu bile zorlandığım yer oldu süper lisansın sega laguna pistindeki formula aracıyla 13 kere falan deneyip bronzu aldım ancak son spadaki yarışı ikinci denemde bronzu alıp bitirdim ne kendime eziyet çektiriyimki

• Tüm GT ci dostlarıma keyifli yarışlar diliyorum lastikleriniz düz bassın ibreniz Red Lıne hiç olmasın

Cantosmandan sevgilerle

• Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt

Evet ben de ilk seride rahatça topladım ama sonra çıldırmaya başladım ya yaşlandım ya da gerçekten zor ilerliyor.Sinir krizi gecirmeyim diye gümüşte tamamladım.

• Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt

Altın yapınca artı 1 araba daha veriyor , son seviyeye kadar keyifliydi altın kasmak ama son lisansta eziyete dönüşünce bıraktım zaten.

• Diskli sürümde oyun neden 100 gb indirme yapıyor. Diskten kurulum mümkün değil yani. Boyut bubkadar yüksekse 2 disk neden çıkarmamışlar anlayamadım, yani disklinin amacı download etmemek aynı zamanda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt

Hocam, 45 yaşında bir oyuncu olarak inşallah ben de elim ayağım tuttuğu müddetçe oyun oynamaya devam etmek istiyorum. İdolümsünüzGran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | 

• Cafe görevleri vs çok güzel olmuş baya sarıyor.

• GT40 1966, benim değil daytona yarışında rastladım

Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |

• https://www.youtube.com/watch?v=6RKw94WGngg&feature=youtu.be

Eski GT lerde hatirlarsaniz bu pistte agacta maymun vardi. Nu GT7 de de unutmamislar :))

• Görev mücadeleleri bitince chaparral 2J hediye geliyor

Yalnız bu görevler çok zorlayacak, üçüncü drift görevini ben bile yarım saate yakın uğraşarak altın yapabildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_tirmas -- 9 Mart 2022; 11:41:7 >

• Oyunda araç satışı neden yok? Sıfır garaj da yok ileridemi açılacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.